jednostavno fantastican osjecaj,eh sto sad nisam u Milanu
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Evo sad udjoh u kucu i sta reci nego sasvim zasluzena titula

Ovdje dokazuje da je pravi Bošnjo

a evo i Golupčića

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
cestitke od srca! u potpunosti zasluzena titula bez ikakavih mrlja i problema...cestitke jos jednom i uzivajte 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
grazie, uvijek si bio gospodinInterista di cuore je napisao/la:cestitke od srca! u potpunosti zasluzena titula bez ikakavih mrlja i problema...cestitke jos jednom i uzivajte

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
@Šabane uze ti Patak pi'čku
, Štaš' sad ?

[youtube][/youtube]
najezih se od srece
najezih se od srece
EVO I MENE DA SE JAVIM, NAKON PRELOŠE DERBY UTAKMICE NA KOŠEVU OKRENUH SE LJEPŠIM STVARIMA. @robovi88 Svaka čast za slike! Sretan sam pravo, ali već od prošlog kola ja slavim tako da je ova zvanična potvrda samo uljepšala i upotpunila sve to. Zasluženo smo prvaci i ako Bog da iduće godine na više ciljeve, LIGA PRVAKA! Sad kad bi i ovaj Kup još uzeli to bi bili fenomenalno.
Uprati Rina seljacine heheh :

Uprati Rina seljacine heheh :

Osim - drugo ime za Želju !
- tony-mortale
- Kontakt:
Blago Patu

Eeeee da je sad Ronaldinho ovdje

Eeeee da je sad Ronaldinho ovdje

Bogami Patak ce veceras dobiti nagradu za sve sto je ucinio za Milan ove sezone 
Ako se Patak izglupira, probudice se uz osecenu konjsku glavu u krevetu, umestu uz plavu kosu.scudetto je napisao/la:Bogami Patak ce veceras dobiti nagradu za sve sto je ucinio za Milan ove sezone
Don Silvio ce mu dati ponudu koju nece moci da odbije.
Brani li im Silivio da su u veziMaGiCa je napisao/la:Ako se Patak izglupira, probudice se uz osecenu konjsku glavu u krevetu, umestu uz plavu kosu.scudetto je napisao/la:Bogami Patak ce veceras dobiti nagradu za sve sto je ucinio za Milan ove sezone
Don Silvio ce mu dati ponudu koju nece moci da odbije.![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
pa nije srednji vijek da brani, a ni ona nije balavica, žena samostalna zna se o sebi brinuti, a ni silvio nije nega moralna vertikala da bi ikom išta mogao prebacivati po tom pitanju
noćas ga pita novinar za tu vezu, a on se nasmijao i kaže da mu je pato drag, ali da tu vezu i uopšte privatni život ni svoje kćerke ni igrača ne želi komentirati
noćas ga pita novinar za tu vezu, a on se nasmijao i kaže da mu je pato drag, ali da tu vezu i uopšte privatni život ni svoje kćerke ni igrača ne želi komentirati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Cestitam na zasluzeno osvojenoj tituli.Nek ste one zabare prekinuli !
E nek je i Milan uzeo više. Možel' neko napisat broj titula?! Ko ima najviše pa po redu 
Čelik Zenica 1945
- senad_flamin
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ibrahimovic 8 puta zaredom nacionalni prvak, 4 razlicita kluba, to ce slabo ko da ponovi, napadac fenomen, nece se ovakav rodit zadugo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Juve zadnju osvojio 2003. godine i tu će mu biti krajsenad_flamin je napisao/la:Juventus 27![]()
Milan 18
Inter 18
Čestitke na osvojenoj tituli
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.