English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: English Premier League
Yebo majku, taj lik ima energiju pudlice. Samo reži na tim videima.
Ovi Englezi fkt nisu normalni.| BREAKING: Tottenham have submitted a new £90M bid for Sandro Tonali!
Newcastle want £100M, with talks still ongoing.
[@JacobsBen]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gubitnik ljeta.
Kakav potez,odes iz Palacea gdje si napravio historiju,da bi otisao kod ludog Grka
Zar on nije bio glavni kandidat za Milan ,p se poslije pojavio Amorim sta se tu desilo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Spursi ispod radara imaju prijelazni rok stoljeća
Ako se i sad budu borili za ostanak, nek se ugase.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbt zivot trziste je potpuno poludjelo.. 100m za Tonalia pa mislim stvarno..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Wilshere10
- Kontakt:
Zavrsise i Tonalia. Rade dobar posao. Bit ce extremno nezgodni u novoj sezoni.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- Marsal
- Kontakt:
Šta pišu njihovi navijači
i onda neko ima obraza prozvat Arsenalovce kao najgore 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa koliko Spursi spickase para?
Bit ce nam teze uzeti 6 boba, ali ce se uzeti svakakoWilshere10 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 20:38Zavrsise i Tonalia. Rade dobar posao. Bit ce extremno nezgodni u novoj sezoni.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel Boehly mozda uporedo vodi i Totenhem? Ovakve debilizme je tesko vidjet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Kako se ova matematika kod Spursa uopšte može objasniti? Pustite priče o novom stadionu, kapacitetu, prodaji ulaznica i tim glupostima.
Ljudi kupiše 2 igrača za 200+ miliona eura i dat će im obojici ugovore na 200+k sedmično. U sezoni kada ne igraju Evropu uopšte. Imaju još barem 10 igrača na velikim primanjima.
Imam neki osjećaj da će ovaj mali Matheus Fernandes biti zvijer i zato mi je žao što nije došao u United. Želio je doći, ali ovi nisu bili spremni dati više od 70 miliona fiksno i platu 170k sedmično. Tonali je dobar, ali zadnja polusezona mi je pokazala da je i precijenjen.
Sir Jim na udaru naravno. Ovo se smatra drugim failom nakon Eliot Andersona. Ali eto odlučio se suprotstaviti Jorge Mendesu kojeg smatra za štetočinu u pogledu poslovanja sa Unitedom.
Ljudi kupiše 2 igrača za 200+ miliona eura i dat će im obojici ugovore na 200+k sedmično. U sezoni kada ne igraju Evropu uopšte. Imaju još barem 10 igrača na velikim primanjima.
Imam neki osjećaj da će ovaj mali Matheus Fernandes biti zvijer i zato mi je žao što nije došao u United. Želio je doći, ali ovi nisu bili spremni dati više od 70 miliona fiksno i platu 170k sedmično. Tonali je dobar, ali zadnja polusezona mi je pokazala da je i precijenjen.
Sir Jim na udaru naravno. Ovo se smatra drugim failom nakon Eliot Andersona. Ali eto odlučio se suprotstaviti Jorge Mendesu kojeg smatra za štetočinu u pogledu poslovanja sa Unitedom.
Postoji mogućnost prelaska Camavinge iz Reala u City.
Pa doveli su Senesia na fee,Robertsona iz Poola na fee,Van Hekea platili 60 miliona,Fernandesa 85 i sada Tonalia za 100miliona ,nezz dal sam nekoga propustio.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:57Kako se ova matematika kod Spursa uopšte može objasniti? Pustite priče o novom stadionu, kapacitetu, prodaji ulaznica i tim glupostima.
Bit ce kod njih i prodaja znacajnih sigurno .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Evo prodali su Vuškovića u Brighton za 50mil funti, moraju još prodavati. Vjerojatno jedan stoper ide, Romero ili van de Ven
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Moglo bi ovo biti rekordno ljeto, svi su krenuli jako da troše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.