dinoze je napisao/la: ↑01 jul 2026, 20:01Mahmic je dobar, al po onome sto sam vidio on je vise ofenzivni vezni a ne plajmajker koji ce spustiti do stopera, pa uzeti loptu i iznjeti se smireno do centra i uputiti pasove na krila ili izmedju linija protivnicke odbrane.dedo26 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 19:56Trenutno Mahmic od ovih igraca iz repke. Problem svih repki je sto je sve manje takvih igraca, gotovo da ih nikako nema. Tacnije ima ih, al rijetko koji stvarno zna igrati i imati vic za igru, poput Brune Fernandesa.
Od mladih mislim da je Topalovic takav profil igraca, za Licinu nisam siguran. Tako da Luka Topalovic bi mogao biti taj, zajedno sa Mahmicem, a vjerujem da ce neki iskocit sigurno u narednu godinu, dvije. Ja ocekujem i od Ensara Musica koji je prikljucen prvom timu Rapida da ce biti top igrac i da ce za godinu dvije igrat u repki, nemam sumnje. On je isto ofanzivni veznjak.
Toga Topalovica nisam na youtubu nasao da to tako radi, za nadati se je da on taj i da zeli da igra za BiH.
Kenan Busuladzic, kombinacija sestice i osmice, diktira tempo, radilica. Neki govore da je vec nas igrac, drugi da ipak zeli igrati za Svedsku. Vidjet cemo.