Nema on šta teletu pokazivati i dokazivati.
Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Doš'o da napišem da te volim.
Edin Džeko je fudbal cijeli i veći od komplet US soccera
Zaboravljaju ljudi brzo, izvinjavat će se sutra.
Edin Džeko je fudbal cijeli i veći od komplet US soccera
Zaboravljaju ljudi brzo, izvinjavat će se sutra.
NON MOLLARE MAI
Zato i nema uspjesnu trenersku karijeru, jer ne vidi da ovaj coek i u 40toj kad samo stoji na terenu oko 20m protivnickog gola za sebe veze 2 defanzivca a dovoljna mu je samo jedna poluprilika da te potezom matira. Pojavom izaziva opreznost cijele zadnje linije i da nista ne ucini. Al haj ti to objasni kasetasu
Povedi nas babukaaa
Nevjerovatno sta rece nakon svega sto je Dzeko pokazao na turniru do sada. 
-
FerdinandF
- Kontakt:
Prvu tekmu čovjek nije igrao.
Drugu nije došla lopta do njega
U trećoj je napravio drugi gol, mozda i ključni za prolaz.
-
19vendetta87
- Kontakt:
U drugoj je servirao na tacni gol Tahirovicu, ali levat nije u stanju loptu da pogodi, a kamoli okvir gola...FerdinandF je napisao/la: ↑01 jul 2026, 23:01Prvu tekmu čovjek nije igrao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Majstorinho
- Kontakt:
Gori su oni koji daju pažnju ovoj oyebini. Čovjek hladno uništio repku koju je Ćiro napravio. Nikada nije imao nikakve emocije i osjećaj za reprezentaciju bio je selektor isključivo zbog ličnog interesa. Njemu, Hadžibegiću, Vahi, Baždareviću i svim ostalim jugosaurusima ublehašima treba zabraniti da komentarišu utakmice repke
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- Juventinisimo
- Kontakt:
Na malom ekranu to je ponizavanje, na velikom ekranu to je motivacija...ko skonta sta je pjesnik htjeo reci, dobije pehar..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Povedi nas, kapitenu! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Obraduj nas, Edine. Volimo te
Prvi igrac u historiji mundijala, koji igra nokautfazu sa 40+ godina, a ako zabije bice i prvi koji je zabio u nokautfazi
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Valjda je to to,ne moze se protiv majke prirode
Odmah nakon Sp zajedno s Spahom i dresom po Pejcinovica
Odmah nakon Sp zajedno s Spahom i dresom po Pejcinovica
Hvala na svemu majstore, neću prežaliti što nećeš u Želji makar polusezonu odigrat ali sami smo krivi. Budući predsjednik saveza, selektor, šta god želi.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Glumio povredu kad je skontao da nije vise za ovog nivoa, svaka cast.
Danas se nije vidio, godine su to, dao je sve za ovu repku i hvala ali mislim da nema logike da nastavi igrati u repki.
Danas se nije vidio, godine su to, dao je sve za ovu repku i hvala ali mislim da nema logike da nastavi igrati u repki.
Treba biti u reprezentaciji sve dok ne nađemo novog napadača. Tabak je u godinama, Demir je tu, a za Lukića ne vjerujem da može biti prvi špic.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ako ne vidiš da smo tek bez njega prodisali i dobili loptu u naše noge, ne znam...
Hvala Edinu na svemu, treba mu dići spomenik i umiroviti broj 11. Ali mislim da je vrijeme da štafetu preda mlađim momcima.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj Tabak u godinama a mladji deset godina od Edina? Znaci Edin treba igrati do 50e jer nemamo nekog top napadaca?
Cijelo SP vidi se na Edinu da ne moze vise, bio je solidan u barazu ali to je to, i sigurno nece biti bolje kad krene ulaziti u 42-43 godinu.
moram koju riječ o ovoj našoj legendi napisati. Očigledno je, ko god ima imalo pojma o fudbalu vidi da smo s ovom formacijom operisani od lopte i da to uopšte nije do pojedinačnih igrača. (dobro hajd ima tu 2-3
)
Momci su ispali duplo lošiji nego što jesu baš zbog te taktike, ali su poginuli na terenu svaku tekmu i muški se borili u kontinuitetu. To što ih sad neko kritikuje i pljuje, to im je na sramotu veliku, al hajde otom potom.
Što se Džeke tiče, lik nas je odveo na SP. Dijete odraslo u Sarajevu pod granatama, a toliko je dao ovoj državi, i to ne samo kroz fudbal nego je ljudska gromada i karakter.
Svima je valjda jasno da radi njega i guramo ovu formaciju.
A ona tekma protiv Italije, to za mene nije velika stvar samo zato što sam Bosanac. To je generalno jedna od najvećih sportskih priča ikada, ono kad se bacio u 120oj minuti i iščašio rame. Zato smo valjda i nastavili igrati u toj formaciji.
haman sam pustio suzu kad je lik u pedesetoj minuti izašao, a uvjeren sam da ga nije nista bolilo. Skontao je da je to to, da mora izaći da bi ekipa prodisala, sve mu se na faci vidjelo.
I ovo je bukvalno smjena generacije. Govorio sam ja da nećemo proći Amere iz milion razloga što ljudi ne vide, te roviti igrači, mlada ekipa, neuigrani i sve to. Ali svako ko misli da ova ekipa ne može igrati s ovakvom ekipom kao ovi Amerikanci ili da nam je ovo limit, taj nema veze s mozgom. Ono malo što se vidjelo u onoj neuigranost i taktičkoj nezrelost dosta je bilo.
Momci su ispali duplo lošiji nego što jesu baš zbog te taktike, ali su poginuli na terenu svaku tekmu i muški se borili u kontinuitetu. To što ih sad neko kritikuje i pljuje, to im je na sramotu veliku, al hajde otom potom.
Što se Džeke tiče, lik nas je odveo na SP. Dijete odraslo u Sarajevu pod granatama, a toliko je dao ovoj državi, i to ne samo kroz fudbal nego je ljudska gromada i karakter.
Svima je valjda jasno da radi njega i guramo ovu formaciju.
A ona tekma protiv Italije, to za mene nije velika stvar samo zato što sam Bosanac. To je generalno jedna od najvećih sportskih priča ikada, ono kad se bacio u 120oj minuti i iščašio rame. Zato smo valjda i nastavili igrati u toj formaciji.
haman sam pustio suzu kad je lik u pedesetoj minuti izašao, a uvjeren sam da ga nije nista bolilo. Skontao je da je to to, da mora izaći da bi ekipa prodisala, sve mu se na faci vidjelo.
I ovo je bukvalno smjena generacije. Govorio sam ja da nećemo proći Amere iz milion razloga što ljudi ne vide, te roviti igrači, mlada ekipa, neuigrani i sve to. Ali svako ko misli da ova ekipa ne može igrati s ovakvom ekipom kao ovi Amerikanci ili da nam je ovo limit, taj nema veze s mozgom. Ono malo što se vidjelo u onoj neuigranost i taktičkoj nezrelost dosta je bilo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], guillermo, klasik, KockarVicin007, legendarnadruga, napapijri1987, rukometubih23 i 55 gostiju.