02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Opet radeljic I sunjic.pa hebo majku sta gleda ovaj covjek. Cime ga ucjenjuju pa ih nazor gurao ovako. Radeljic je protiv katara bio nenormalno kritican u postavljaju I pozicioniranju.
O sunjicu je sve receno, daj boze da ovo na dobro izadze.
O sunjicu je sve receno, daj boze da ovo na dobro izadze.
- Austinpowers
- Kontakt:
Bravi serginho, od gigovicevog gola u rumuniji je sve pocelo, zasluzio je da bude starter. Sretno zmajevi
VTZ
Ma nek nam je sa srecom
Ok je ovo. 3-4-2-1 (Alajbegović i Demirović za dvojica iza Džeke, slično kako je igrao Chelsea sa Conteom kad je bio šampion). Gigović je uvijek meni bio bolji igrač od Tahirovića u defanzivno i ofanzivno. Radeljić sasvim ok igrač. Ništa slabije nije igrao od Katića i Hadžikadunića. Vjerovatno je htio sa dvojicom od pozadi kreirati kontre dugim loptama. Sastav zatvoreniji da se umrtve prvi napadi. Opasni su krila posebno lijevom pa je zato poduplao tu u defanzivi.
Glory Glory Man United
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
A zamisli bude lud i stavi Seu razbijača na DM sa Šunjićem i sve nas poništi hahahGhuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:48Ovdje je tesko skontati ko ce biti centralni stoper, nije nemoguce da bude svaki od tri stopera. Ja pretpostavljam da ce Tarik ici lijevo, Stjepan u sredinu, a Nikola desno. Radeljic je spor ko djed i jedino logicno je da ga je stavio da cisti glavom sve sto dodje u 16, ali ova Amerika ne igra toliko na centarsuteve. Ne znam koliko je ovo pametno, jer bukvalno prvi put otkako je dosao na selektorsku klupu igramo s ovom trojicom pozadi. Da je stavio Kolasinca umjesto Radeljica, to bi opet bilo ok jer je to ponekad igrao i poznaje se s ovom dvojicom. Ako je vec htio 3 stopera, mogao je ici ili sa Seom ili s Brkom.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:42Dva ljevaka u zadnjoj liniji, oba imaju dugu loptu i oba znaju povući. Katić valjda centralni, Tare na kontra nozi? Sumnjam da bi stavio Katu da pokreće akcije. Nemam pojma, na hajr.
A penal... pa jeste, žao mi je iz više razloga... Belgija igra u Seattle trenutno, kamp im je tu, a iduća tekma s nama aBd također tu.
Btw, ne svidja mi se ni Gigovic kao sestica, pogotovo ne u paru sa Sunjicem koji nema organizaciju igre...
Pošteno, pa kako bude.
- Ozymandias
- Kontakt:
I Radeljic i Katic ce duplo bolje izgledat sad s Muharemovicem kad je nazad.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
ma ova knockout faza nije normalna, meni se povraca zbog senegala.
Gigovic je tu radi pluca, a i kao faktor iznenađenja. Pretpostavljam da ga planira uz liniju, ali zna da ce se uvlaciti u sredinu, ali i ubacivati iz drugog plana kao sto je Rumunima gol dao.
Meni je ovo jako zanimljivo i drago mi je da je nesto promijenio, samo se bojim koliko smo uigrani u ovome i kako mislimo prevesti loptu.
Ono sto je također neobicno vazno jeste da imamo Esmira, Memica, Mahmica i Tabaka koji mogu itekako unijeti promjene pri ulasku i okrenuti stvari totalno.
Na hajr! Ja vjerujem!!!
Izgleda je Kaunas stvarno imao neke info
Meni je ovo jako zanimljivo i drago mi je da je nesto promijenio, samo se bojim koliko smo uigrani u ovome i kako mislimo prevesti loptu.
Ono sto je također neobicno vazno jeste da imamo Esmira, Memica, Mahmica i Tabaka koji mogu itekako unijeti promjene pri ulasku i okrenuti stvari totalno.
Na hajr! Ja vjerujem!!!
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Vasilj
Dedić-Katić-Muharemović-SeoKol
Gigović-Radeljić-Šunjić
Demirović-Džeko-Alajbegović

Dedić-Katić-Muharemović-SeoKol
Gigović-Radeljić-Šunjić
Demirović-Džeko-Alajbegović
Kako je moguce Radljica staviti protiv ovako brze ekipe. Ne kontam....
Nakon Svaba ova Belgija odmah iza po ljigavosti. Mamu im yebem, da ih hoce neko nakantati
-
Sindikat12
- Kontakt:
Racuna Sergej na 120 min igre… na klupi Esmir, Tabak, Memic, Mahmic, i Basic svi mogli komotno starteri biti.
To je Atalanta uradila protiv Bayerna i primila 7zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:49A zamisli bude lud i stavi Seu razbijača na DM sa Šunjićem i sve nas poništi hahahGhuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:48Ovdje je tesko skontati ko ce biti centralni stoper, nije nemoguce da bude svaki od tri stopera. Ja pretpostavljam da ce Tarik ici lijevo, Stjepan u sredinu, a Nikola desno. Radeljic je spor ko djed i jedino logicno je da ga je stavio da cisti glavom sve sto dodje u 16, ali ova Amerika ne igra toliko na centarsuteve. Ne znam koliko je ovo pametno, jer bukvalno prvi put otkako je dosao na selektorsku klupu igramo s ovom trojicom pozadi. Da je stavio Kolasinca umjesto Radeljica, to bi opet bilo ok jer je to ponekad igrao i poznaje se s ovom dvojicom. Ako je vec htio 3 stopera, mogao je ici ili sa Seom ili s Brkom.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:42
Dva ljevaka u zadnjoj liniji, oba imaju dugu loptu i oba znaju povući. Katić valjda centralni, Tare na kontra nozi? Sumnjam da bi stavio Katu da pokreće akcije. Nemam pojma, na hajr.
A penal... pa jeste, žao mi je iz više razloga... Belgija igra u Seattle trenutno, kamp im je tu, a iduća tekma s nama aBd također tu.
Btw, ne svidja mi se ni Gigovic kao sestica, pogotovo ne u paru sa Sunjicem koji nema organizaciju igre...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uzas od sastava da se ne lazemo.Mi s ovim sastavom necemo centra preci.
J*** ti mater u usta koja te okotila da ti J***
Glory Glory Man United
Možemo ići spavati, s ovim sastavom nemamo šansi!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Cilj je prije svega ocigledno da se odbranimo a ta ofanzivna moc na klupi je ogromna i imamo je spremnu ako budemo odlucili na kraju napasti ili za izjednacenje ili za pobjedu.231983 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:51Gigovic je tu radi pluca, a i kao faktor iznenađenja. Pretpostavljam da ga planira uz liniju, ali zna da ce se uvlaciti u sredinu, ali i ubacivati iz drugog plana kao sto je Rumunima gol dao.
Na hajr! Ja vjerujem!!!
#CarsijaOdjebi
Pitanje je kad ces zamjenit Bajraktarevic Memic Basic Mahmic to je skoro 4 izmjene bas je rizicno zapoceo mislio sam da ce duplat krila i bekove ovako bi trebali Kolasinac i Dedic drzat strane
Zajebo Barba nas više nego njih haha. Šta se dešaJe?
Šta god da bude, mora se poštovati i voljeti ovaj čovjek, njegovim zaslugama smo još uvijek u igri.
Odličan blef, pa šta Bog da...
Šta god da bude, mora se poštovati i voljeti ovaj čovjek, njegovim zaslugama smo još uvijek u igri.
Odličan blef, pa šta Bog da...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Blizzard, bosnas_, Brazzzoo123, bvsic, Cautinho, Daduli, damir_82, dariolovrinovic00, DeeWa, erkov, GIBRA, GoldenLilies, HariTz, KockarVicin007, LeCoq, legendarnadruga, majstorS35, mire96, mirsonetz, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Sheyi, Wisey, Zglavkar i 170 gostiju.