02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Zamisao formacije je dobra, samo Radeljic i Gigovic nisu za prvih 11. Dobro je da nesto mjenja, da je izveo istu formaciju ko u skupini glatko bi nas razbili.
Strasno me brine nepokretljivost i nespretnost s loptom u nogama od strane Katica i Radeljica kad su pod pritiskom, a ovdje bi sve vrijeme mogli biti u takvim okolnostima... Kerim ce se vjerovatno opet izvlaciti lijevo (iako je nominalno AMF), tako da ce ponovo ostajati rupa u veznom redu i ponovo bi Dedic mogao biti odsjecen, mada je ovdje postavljen nesto ofanzivnije. Na hajr...
-
KockarVicin007
- Kontakt:
ko je centralni stoper radeljic il muharemovic
Lukic i Mahmic iznanedjenje za 2.poluvrijeme?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Radeljic je odličan s loptom. Šta vi gledate, jbt?Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:02Strasno me brine nepokretljivost i nespretnost s loptom u nogama od strane Katica i Radeljica kad su pod pritiskom, a ovdje bi sve vrijeme mogli biti u takvim okolnostima... Kerim ce se vjerovatno opet izvlaciti lijevo (iako je nominalno AMF), tako da ce ponovo ostajati rupa u veznom redu i ponovo bi Dedic mogao biti odsjecen, mada je ovdje postavljen nesto ofanzivnije. Na hajr...
Ne znam hoćemo li uspjeti kreirati prostor da Radeljić i Muharemović pošalju tu dugu loptu, očekujem kontrapresing Amerike, ne smijemo se horizontalno dodavati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jul 2026, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ako je vec 3 nazad, ocekivao bih brkicu desno jer uoravo to je igrao u klubu cini mi se, i odlican je bio protiv Katara, a onda katic u sredinu i tare lijevo. Al haj
Sve sami selektori na forumu, a nisu na terminu dali gola.
Sretno nam aBd do pobjede 
Sigurno im je receno da je nabiju u kukuruz, kao sto je i Vasilju ako vec nema siguran pas. Radije u aut nego u noge dušmanu.Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:02Strasno me brine nepokretljivost i nespretnost s loptom u nogama od strane Katica i Radeljica kad su pod pritiskom, a ovdje bi sve vrijeme mogli biti u takvim okolnostima... Kerim ce se vjerovatno opet izvlaciti lijevo (iako je nominalno AMF), tako da ce ponovo ostajati rupa u veznom redu i ponovo bi Dedic mogao biti odsjecen, mada je ovdje postavljen nesto ofanzivnije. Na hajr...
Mislim da ovdje nece biti ikakvog build upa, ovdje ide duga na Džeku koji je jači od njihovih skakača, on je spušta ko mu je najbliži i to je sva filozofija.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Radeljic je odlican s loptom to je najmanji problem. Ja se bojim brzine Amera to jest Katic i Radeljic su dosta sporiji.
Za onakvu visinu i poziciju, više nego odličan.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:04Radeljic je odličan s loptom. Šta vi gledate, jbt?Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 01:02Strasno me brine nepokretljivost i nespretnost s loptom u nogama od strane Katica i Radeljica kad su pod pritiskom, a ovdje bi sve vrijeme mogli biti u takvim okolnostima... Kerim ce se vjerovatno opet izvlaciti lijevo (iako je nominalno AMF), tako da ce ponovo ostajati rupa u veznom redu i ponovo bi Dedic mogao biti odsjecen, mada je ovdje postavljen nesto ofanzivnije. Na hajr...
Čitam jutros, novi je član Dinama.
Defanzivna 5-4-1, tranziciona u 3-5-2 sa bedem sredinom, do ofanzivne u 3-4-3. Ovdje ce najveci posao morati odraditi Kolasinac i Dedic. Skontao je da ne dupla bekove i krila ovaj put. Ovo sada desno odmoran Dedic moze pokrivati sam od 16 do 16. Alajbegovic bi trebao plesati od lijevog boka ka sredini, Demirovic desno ka sredini sa ubacivanjem ka Dzeki. Dzeko je tu da usidri dvojicu defanzivaca na sebe. Gigovic i Kolasinac su nepoznanice. Ocito da su nesto vjezbali. Odvazno, jako odvazno i iznenadjujuce. Sretno nam! Il bos il hadzija!!!
Trenutno korisnika/ca: alacious, antetokounmpo, atomac123, Beduin, bh22, DanijelTZ, GIBRA, Google Adsense [Bot], HalaMadrid, hurem, KockarVicin007, Konzerva, LeCoq, NazorUso, Principatus, random11, rossonero85, Varta, Zglavkar i 105 gostiju.