Bravo brate, bas ovo mi nece bit jasno nikad, u kratkom postu si napisao nasu najvecu nelogicnost ikad. Kako mozes bit u klubu donosit odluke a nisi sposoban ni svoju porodicu izdrzavat a ne klubu namaket 100/200k ti sam godisnje.MisterBlue je napisao/la: ↑01 jul 2026, 21:46Koliko je para donio u Klub Oro koji je u skoro svakoj upravi bio? Koliko para je donio Gredić ? Koliko Kozarić? Sve mrtvi ublehaši. Ne znaju se oko usta obrisati. Sad kad bi ih po na osob pitao koliko je ko donio u Klub shvatili bi da više para potroši na ulaznice i u fan shopu prosječni navijač koji radi za minimalac nego ovi “biznismeni” i privredni giganti i magovi. Poserem se svakom liku koji je bio u upravi i oštetio Klub za 1 marku.
Realno gledajuci 99% ljudi koji nemaju iznad prosjecna primanja mjesecno ili na godisnjem nivou, gledat ce da namakne sta "sa strane". Takvi nam ljudi godinama sjede u klubu i motaju se oko njega, mene najvise boli da nema iskrenog insana koji bi radio naravno za platu a ne zavaljivo klub za stotine hiljada.
Nama nikad Mirvic nije ni trebo da ti imas insane u klubu, da ga vodi pod konac, tipa evo koliko god nas je Tuna zavalio radio je donekle dobar posao sto se tice administracije tam vam, al je naivan i uvalio nas je u **** i bacio na sebe mrlju.
Evo vi recite ima li neki predsjednik da je bio dobar za duze staze?