Bas glupo lopta promasi demirovica prodje kroz sredinu i radeljic asistira nesretno ovom i ybg.
Muharemovic je isto los puno nervozan.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Bas glupo lopta promasi demirovica prodje kroz sredinu i radeljic asistira nesretno ovom i ybg.
Lynx je napisao/la: ↑02 jul 2026, 02:59Slažem se, stvarno imam osjećaj isto da smo mi neka Moldavija kojoj je poklonjen odlazak na sp, pa onda i u nokaut fazu
Mrs u pm seljačkuJuventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 02:59**** i ja tebi klicu od postanka...seljacino krkanska....PeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2026, 02:57**** ti ženu i fenomenalnu taktikuJuventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 02:53Fenomenalno postavljena taktika...i onda nesreca....glavu gore momci, mozemo sa njima igrati...idemo u drugom zabiti gol..![]()
Eto
Na kraju su imali ovu Balogunovu sansu, al to je poslije gola, do gola i nisu ozbiljne sanse imaliDamirT je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:00Nabroj 3 sanse Amerike, ja cu sad profil obrisat. Bukvalno samo ponisten gol i to je sve.Imamkarbarum je napisao/la: ↑02 jul 2026, 02:58Koju ti utakmicu druze gledas da mi je znat ako ti je ova Amerika nista pokazala u prvom,sa 45 minuta match momentuma na svojoj strani...
Pa uvijek su isti komentari, ne znam sto se cudite. Kad vodimo najbolji na svijetu, kad gubimo najgori...
pa daj mi odbrane vasilja?Imamkarbarum je napisao/la: ↑02 jul 2026, 02:58Koju ti utakmicu druze gledas da mi je znat ako ti je ova Amerika nista pokazala u prvom,sa 45 minuta match momentuma na svojoj strani...