02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Trebali smo zvati onog vrača iz Gane
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad ispuca, blize lopta meni nego Dzeksonu i Sljivotresu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovaj rezultat do 75 bi bio ok. Onda pokusat all in.FerdinandF je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:03Sumnjam da će se Batbarez otvoriti odmah.
Drzat ce se ovo još do osamdesete
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ajmo Bosno!
Dobro je ovo. Smanji dodavanja nazad i vracanja vasilju.
Idemo drzat ovo do 75, pa onda početi lagano dizati na napad.
Dobro je ovo. Smanji dodavanja nazad i vracanja vasilju.
Idemo drzat ovo do 75, pa onda početi lagano dizati na napad.
- signalidunapark
- Kontakt:
Ti si sinko zreo si za psihijatra.
Najgore je sto mozemo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bgm Paragvaj jedini prosao branio se gore nego mi . A ovi su ispali.Iniesta12 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:05Ne gledamo, sta se ima gledat. Na svjetskom svi igraju, samo mi pi....bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:01Mi cim smo krenuli igrat napravili su nam dvije sanse ne mozemo igrati kako vam nije jasno. Mi moramo do 70 ubijat utakmicu e onda zadnjih 20 min ko u Welsu krenuti na sve ili nista . Ne mozemo igrati napadacki i tika taka to je 4-0 lagamo za njih. Ja ne znam sta vi gledate oni su samo opasni kad je kod nas lopta iz presinga prave šanse.
Senegal, kongo, paragvaj itd...svi trce, pas igra, kontre samo mi meda s kur.. ne mozemo!!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vazno da Demirovic trci puno, KANTA!
Ima jos 45 minuta, malo se opustite se, jer igramo za senaestinu finala svjetskog, a ne kvalfikacije za kirin kup
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jul 2026, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
100%bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:01Mi cim smo krenuli igrat napravili su nam dvije sanse ne mozemo igrati kako vam nije jasno. Mi moramo do 70 ubijat utakmicu e onda zadnjih 20 min ko u Welsu krenuti na sve ili nista . Ne mozemo igrati napadacki i tika taka to je 4-0 lagamo za njih. Ja ne znam sta vi gledate oni su samo opasni kad je kod nas lopta iz presinga prave šanse.
Imali su samo 1 direktan šut na gol, a neki pišu kao da gubimo 0:5
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Yebem ti majku po sred pic ke degeneriku mali.
Idi spavaj izorem ti zakopane, nije ovo za tebe, sportski pozdrav.
Željezničar über alles
Nista nije promjenio hahahhahahaah
Okrecemo eno se Vico sa Infantinom slika i smije 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Odlično objašnjeno.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:07Ma nisi izigran nijednom.darker10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:04Druze ba sta je ok .Postaljeni smo tako da ne bi trebali bit u zaostatku na poluvremenu.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:02Ok je ovo ljudi, dobro stojimo nazad, što je i bio cilj.
Šteta gola, sreća prečke i par frljoka.
Radelja mora OUT (prespor a Seo ga ostavlja samog s Destom).
Šunjić mora OUT (blizu je kartona, a pressaju ga prelako).
Ostalo, vidjećemo.
Tačnost Vasiljevih ispucavanja je 0 od 15768798.
Nazad su šuplji, al nikako da otresemo taj pressing u zadnjoj liniji. Tj. i kad smo otresli jednom, Dedić stoji sam 5s jer niko iz veze nije otvoren, okreće se nazad i vraća Katiću (il nekom drugom da ne slažem), u tome oni opet počinju press.
0-15min ništa uradili nisu.
Onda prilagodili i ubacili 2x u prostor iza Radelje.
Onda mi prilagodili i vratili Seu više nazad.
I od tad je egal.
Primio si gol tako što ti je golman po milijarditi put njima dao loptu i to u trku, ne unazad, a zatim lijevi stoper napravio neku frljoka klizeći...
Ofanzivno 0, al s postavkom to ne očekujemo.
Živi smo i imamo na klupi 4 progresivna igrača, a oni pojma nemaju i nervozni su jer ih je neko ubijedio da su trebali voditi 4:0 do hydration breaka.
Na to mislim kad kažem ok.
Radeljic i dalje na terenu oooooo zemljooo otvori seeeee
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Druze imamo 11 igraca iza lopte citavo poluvrijeme a gubimo.To ti je malo katastrofica,razumijes.harko35 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:10100%bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:01Mi cim smo krenuli igrat napravili su nam dvije sanse ne mozemo igrati kako vam nije jasno. Mi moramo do 70 ubijat utakmicu e onda zadnjih 20 min ko u Welsu krenuti na sve ili nista . Ne mozemo igrati napadacki i tika taka to je 4-0 lagamo za njih. Ja ne znam sta vi gledate oni su samo opasni kad je kod nas lopta iz presinga prave šanse.
Imali su samo 1 direktan šut na gol, a neki pišu kao da gubimo 0:5
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
E jeb.em ti TRUNJE MRTVO
Jbt napravili ste od **** Amerike Francusku. Nisu nista posebno, postavka je ekstra, odlicno smo stajali, nisu sanse napravili JER NE ZNAJU.
Drugo je to sto smo im mi poklonili par sansi i jbg poklonili im i go na kraju.
S druge strane, shvatite da Barabrez izvalci maksimum iz onog sto ima, sto je odlika dobrog trenera. Volio bih i ja i on da igramo ko barca tiki taka, al jbg shvatite vise da nemamo igraca za to.
I shvatite da je i odbrana sastavni dio fudbala, a mi smo se poprilicno dobro branili i stajali. Ako protivnik ima loptu 45 min u nogama, a ne uradi nista konkretno, ko je koga tu ubio?
Drugo je to sto smo im mi poklonili par sansi i jbg poklonili im i go na kraju.
S druge strane, shvatite da Barabrez izvalci maksimum iz onog sto ima, sto je odlika dobrog trenera. Volio bih i ja i on da igramo ko barca tiki taka, al jbg shvatite vise da nemamo igraca za to.
I shvatite da je i odbrana sastavni dio fudbala, a mi smo se poprilicno dobro branili i stajali. Ako protivnik ima loptu 45 min u nogama, a ne uradi nista konkretno, ko je koga tu ubio?
Trenutno korisnika/ca: 313, ArtemisFowl, BossBabuka, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, Kapetan, Tihi, tuzlanskinacin, Venom i 148 gostiju.