02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
FerdinandF
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Brkica bi sigurno bolji bio
Nakon prvog gola odron iskreno. Ali vise boli ovo sa igracem vise gdje apsolutno nista nismo uradili.Principatus je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:56Katastrofalno smo odigrali, pokazali nista. Sa igracem vise nemozemo sansu stvoriti i gol primamo. Nevjerovatno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svirao je i crveni jenkijima u sred San Franciscaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:51pregledao sam ko zna koliko utakmica u zivotu ali jos nisam vidio da se ovakvo nesto svira za slobodnjak na 18 metara
ali sta ocekivati kad vidis Infantina u drustvu Epsteinovca na tribinama
Jbg, imamo igraca vise od 64 minute i ne kreiramo sanse ljudski dosad...nije nam za to sudija kriv.
A Radeljic je posebna prica
Pickasta igra, zasluzen poraz, ali hvala na svemu, uljepsali ste mi ljeto
Da smo igrali 1 poluvrijeme kao 2 veceras, dobili ni smo ovo.
Previse zatvorena taktika i Radeljic su nas ukopali. Ne mozemo imati srecu 5 utakmica jer sreca prati hrabre a ro veceras nismo bili za razliku kad smo igrali protiv Velsa i Italija.
Vratiti Anela u reprzentaciju, traziti jos 1 veznog i 1 napadaca te saltati formaciju na 4-2-3-1 i mozemo se nadigravati sa velikima.
Da smo igrali 1 poluvrijeme kao 2 veceras, dobili ni smo ovo.
Previse zatvorena taktika i Radeljic su nas ukopali. Ne mozemo imati srecu 5 utakmica jer sreca prati hrabre a ro veceras nismo bili za razliku kad smo igrali protiv Velsa i Italija.
Vratiti Anela u reprzentaciju, traziti jos 1 veznog i 1 napadaca te saltati formaciju na 4-2-3-1 i mozemo se nadigravati sa velikima.
Kako mrzim ovakav ljudski sljam poput tebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mi s igracem vise pola sata nista nismo mogli, ni prije primljenog drugog gola, kako sam vec nekada ovdje vidio komentare pojedinih prava rijec za ovo je “hadalji”!
Umri barba da slavimo

Realno do prije 4 mjeseca nismo očekivali ni da ćemo biti ovdje, za repku poput nase nije ovo ni los uspjeh ali ipak ostaje to neko mišljenje da smo mogli vise pokazati. Pa yebemu dan danas gledam onaj Kongo protiv Engleske ljudi napadaju iako imaju Engleze sa druge strane.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Sudjenje je bilo sasvim ok, kad se sve podvuče.
Zabrsioi smo kao najmladja ekipa ljudi.
Ovo je najbeća pobjeda, i kakvo iskustvo za momke.
Hvala svima i dovidjenja!
Ovako se brani kako Ameri sada se brane
Ne seri, glupane! Dobro mu nije nogu slomio...Denal je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:54Crveni je nepostojeci. Bukvalno poklon. O cemu pričašakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:51pregledao sam ko zna koliko utakmica u zivotu ali jos nisam vidio da se ovakvo nesto svira za slobodnjak na 18 metara
ali sta ocekivati kad vidis Infantina u drustvu Epsteinovca na tribinama
Dvije ozbiljne reprezentacije, dvije bruke. Mi smo i večeras primili 2 i u dvije situacije nas vile pronosale. Prvi ofsajd jako mali i ona precka na kraju prvog poluvremena. I Svica i Amerika nas oducile od fudbala jedni i sa igračem manje, a mi kad smo ostali sa 10 primili smo još 2. FUJ
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Sudjenje besprijekorno, nema sta. Za ovo smo sami krivi i gotovo.FerdinandF je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:59Sudjenje je bilo sasvim ok, kad se sve podvuče.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi trce s igracem manje ko gazele!!!
Kad bude ovaj SLJIVOTRES br. 2 tj Radeljic u prvih 11, ja tu repku vise necu gledati, makar se plasirali i u finale.. Bolji je cak i Mujakic od njeg
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
I Radeljic 90 minuta
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 02 jul 2026, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Sigurno da ostaje taj osjećaj.enobarca je napisao/la: ↑02 jul 2026, 03:58Realno do prije 4 mjeseca nismo očekivali ni da ćemo biti ovdje, za repku poput nase nije ovo ni los uspjeh ali ipak ostaje to neko mišljenje da smo mogli vise pokazati. Pa yebemu dan danas gledam onaj Kongo protiv Engleske ljudi napadaju iako imaju Engleze sa druge strane.
Capo verde napada.
Ali ljudi, mi smo pozadi tanki realno a nemamo veznjaka.
To je to. To je plafon za sad.