Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Nema cvajticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nema cvajticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nema cvajtice, ***** dragonskeeeeeeeeeeeeeee!Bosco je napisao/la:Stvara se ogromno rivalstvo između Dragonsa i bolida iz Formule. Ali mi uopšte nismo opterećeni vama jer smo bolji za klasu što ćemo i dokazat, samo se bojimo vaših ciganskih poteza kao što su puštanje pobjede protivnicima i slično.
Dragonsi = Čaršija !
Formula = Periferija !
Izbrisao sam svoj komentar kad sam vidio to.defender je napisao/la:Postovi nisu obrisani vec prebaceni ovdje, ovdje mozete nastaviti a ne na temi ss.ba lige
taj antitalenat ce vas pokopat u zadnjem kolu i ucinit ce sve da dragonsi ne vide cvajte! zavit cu vas u crno!J.Goerges je napisao/la:Šta ovo priča ovaj antitalenat Edin![]()
kakve su ovo nebuloze
J.Goerges je napisao/la:Oj gledam sad listu strijelaca pa onaj legenda dao isto golova kao i antitalenat Devil koji je odigrao 16 mečeva i dao 6 golova ,a legenda dao 6 za 4 odigrana meča ,pa stvarno je najbolji![]()
A o antitalentu Edinu nemam šta ni pričati on ima više izostanaka nego golova![]()
A sta ako i nakon penala bude nerijeseno?123456 je napisao/la:Postavljeno je Finale KUP-a.Prognoze se mogu ostaviti do nedjelje do 12:00 h
Član 12a:Edin TM87 je napisao/la:A sta ako i nakon penala bude nerijeseno?123456 je napisao/la:Postavljeno je Finale KUP-a.Prognoze se mogu ostaviti do nedjelje do 12:00 h
U SportSport.ba KUP-u postavljaju se 7+4+11 parova.Prvi 7 parova je regularno vrijeme utakmice.ako poslije toga nema pobjednika(bude nerjeseno) racunaju se dodatna 4 para (produzeci).Ako i nakon toga nema pobjednika racunaju se dodatni 11 parova (penali).Ako i nakon penala bude nerjeseno igra se nova utakmica u prvom slobodnom terminu.U novoj utakmici vaze pravila kao i u prethodnoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.