Da se njemu odbila on bi je promasio..e to i jes poentadena24 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:05Pa svaka cast mahmicu sto se snaso. Dva puta iz prekida sto se lopta odbila. Ja fkt ne kontam sta je tu komplikovano? Protiv katara 4 puta uletio sam u kazneni ali ne stize lopta do njega. 5 metara od gola sam samcati, samo nogu da izpruzi a seo odigra dzeki nazad.invincible1921 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:40Tri zicera protiv velsa, plus penal
Zicer protiv kanade
San Marino strpali im 6
Da ne idem dalje...
Kako mislis ne kreiras sanse?...pa kako bas to da svi zabijaju samo on ne moze..kakve se sanse kreiraju mahmicu...covjrk ima manje minuta nego ovaj utakmica i haman ga stigo po golovima
Protiv kanade uleti u kazneni sam samcati, ne dobije loptu nego esmir krene u dribling pa je izgubi.
3 suteva je imao za 3 utakmice. Sta je tu komplikovano? I da su 3 zicer. Premalo je to ofanzivno sto mi kao ekipa pokazujemo, da bi bilo ko imao ucinak kao u klubovima.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Tahirovic igra ludilo...cuj najvazniji igrac ...jbt covjek ne moze da dobije ocjenu 6....znaci doslovno za njega niko ziv nista korisno ne vidi osim barbareza....i huremaDamirT je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:08Bahahahahaha19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:02Obavlja nevidljivi dio zadataka, koje ne vidi niko osim Barbareza i Hurema.![]()
=\_1921_/=
Jedini nacin da prekine golgeterski post je da GADJA GOLMANA, posto nista ne moze pogoditi. Sto ga blize promasi, vece su sanse da gol pogodi. Samo promjena ugla gledanja na gol, ce mu donijeti kisu pogodaka 
- invincible1921
- Kontakt:
Hajmo prvo doc do toga da sutne...protiv velsa i kanade u mrtvi zicer situaciji nije uspio ni da sut uputi
=\_1921_/=
U cetvrtfinalu protiv Spanije InshAllah
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
FerdinandF
- Kontakt:
Vecina nasih igraca su odlocni suteri izvana, i to trwba potencirati maksimalno.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Kont'o sam da smo na sportskom forumu, ocito sam naletio na nekog open mic amatera i komedijasaVirtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:18DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 jun 2026, 00:07Moderni fudbal je trcanje druze, kompletne ekipe, od napadača do stopera. Pogledaj malo SP, svi trce ko navijeni bilo da se brane bilo da napadaju. Naravno, nije atletika, ali je osnova bez koje neces napraviti bilo kakav hvale vrijedan rezultat.
Moderni fudbal je SMISLENO trčanje, a ne kao muha bez glave da nešto zaganjaš bez ikakvog reda i smisla da bi te pohvalili kako sprintaš i kako se "trudiš", a efekat nikakav.
Ermedin Demirović je najslabija karika ovog lanca, slabija i od Tahirovića.
Njegov posao je da daje golove. Tu priča počinje i završava.
Dobar fazon, nasmijao si me, priznajem
E cuj najslabija karika ekipe
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ko god kaze to za Demira, nema pojma o lopti.
Isto kao oni sto stalno kritikuju Dzeku sto hoda.
Isto kao oni sto stalno kritikuju Dzeku sto hoda.
Najpotrebnije je prošlo burazeru, i nije pročepio. Naprotiv, zamalo nas je koštao.
Ovo sad je samo neki šlag na tortu, može a i ne mora.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jedini način da "istrpimo" Dzeku,l je taj da ne ganjamo njihovu odbranu, jer protiv jačih ekipa neće imati nikakvu korist ubijeđen sam._dreamer_ je napisao/la: ↑27 jun 2026, 23:31Upravo, nas presing ce dobiti novu dimenziju kada se Dzeko povuceTracy3McGrady je napisao/la: ↑26 jun 2026, 20:47Problem je sto je u tome često sam, od Džeke tu nema nikakve pomoći nažalost. Možda manje da ganja, ili da bude neko u napadu sa njim ko može to slično raditi ako vec idemo sa dvojicom u napadu. Džeko nikad nije bio takav igrač a pogotovo ne sad sa 40 kuka
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa ovog ne mozes puskom istjerat iz prvih 11,a jos 3 napadaca na klupi 
Jel moguce da je ovako glup i radi ovo dok gubimo...
Najbeskorisniji igrac na svijetu, još je i glup ko qrac pa ovo radi.
Krampa i nadam se tek treci napadac za LN
Ma momak trci. Samo neznalice ne vide to. 
-
Marokanci58
- Kontakt:
YEBEM TI KOMPLET PORODICU I TEBI I SVAKO KO JE IKADA SLOVO U TVOJU ODBRANU NAPISAO
BRATSTVO GRAČANiCA
Pejčinovića pod hitno završiti a ovog trajno odstraniti iz reprezentacije
Neću kritikovati nikoga osim ovog beskorisnog panja. Iskreno se nadam da već od narednog ciklusa neće biti starter.
Beskoristan od prvog do posljednjeg zvužduka. Svaku utakmicu.
Beskoristan od prvog do posljednjeg zvužduka. Svaku utakmicu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trči, trudi se....
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Mocvara1991, Venom i 43 gosta.