Stjepan Radeljić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Stjepan Radeljić
Žalosno da cijelu utakmicu igra lik kojem je maksimum raspali HNL. Nepravda prema Hadzikadunicu.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kiksara covjek, protiv san marina zamalo nije dobio crveni cuvajuci vodoinstalatera
=\_1921_/=
Selektorovo samobistvo je 90 minuta ovom momku. Računajući Kolašinca, ovaj je peti stoper po kvaliteti u ekipi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ne kontam šta je selektor planirao sa ovim? Ukopali nas veceras, ko ce sad na posao?
Ništa protiv njega i grešaka ali mi nije jasno što katic nije ostao u igri.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nabijem na ku.rac i njega i svakog što kaže da igra jer mu je dobra igra nogom.
Lik uopšte ovdje nije ni trebao biti, rekao prošli put da je povrijeđen a urednu odigrao utakmicu za Rijeku. Goni ****.
Lik uopšte ovdje nije ni trebao biti, rekao prošli put da je povrijeđen a urednu odigrao utakmicu za Rijeku. Goni ****.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako se ovo olako zaboravilo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:45Nabijem na ku.rac i njega i svakog što kaže da igra jer mu je dobra igra nogom.
On je primjer da visak stopera nikad nije na odmet pa makar imali ih 10. Zinedin Smajlovic sto prije da dodje, jer kad se Tarik povrijedi ili Katic ne moze ti ovaj bit stoper. Barisic je isto za njeg Pacho
Nadam se da sam te posljednji put večeras gledao u dresu Bosne i Hercegovine
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kriv je Barbarez što ga je uopšte poveo na SP. Nije sam sebe stavio u prvih 11.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ali koji moment nevjerice sa njim je bio vec u prvih, koliko, 5 minuta, kad je pustio igrača i dzogirao nazad, ne pamtim kada sam to vidio, pomislih liku otisla loža pa ne može ili nesto.
I onda iz loseg u gore. Što bi rekao nas omraženi Pape, momak je malo zalutao ovdje.
I onda iz loseg u gore. Što bi rekao nas omraženi Pape, momak je malo zalutao ovdje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Njegov limit je hnl to Sam pisao jos prije 2 godine kad je pocelo njegovo nicim zasluzeno pozivanje I guranje. Nije kriv on nego barbarez I budale oko njega Koji ne vide koliko je radeljic limitiran. Covjek nema sta traziti na ovom nivou fudbala.
Sve najbolje u zivotu mu zelim I volio bih da je ovo zadnji put igra za repku. Ali barba ce ga zvati opet u to sam siguran.
Protiv katara je cak u poredjenju sa njihovim igracima Koji su poluamateri izgledao kao da je zalutao na utakmicu. Sta trk ocekivati protiv amerike koja je 3 puta jaca.
Cime ovaj covjek zasluzuje poziv? Ijedan validan argument?
Sve najbolje u zivotu mu zelim I volio bih da je ovo zadnji put igra za repku. Ali barba ce ga zvati opet u to sam siguran.
Protiv katara je cak u poredjenju sa njihovim igracima Koji su poluamateri izgledao kao da je zalutao na utakmicu. Sta trk ocekivati protiv amerike koja je 3 puta jaca.
Cime ovaj covjek zasluzuje poziv? Ijedan validan argument?
Mi moramo se trpiti gledajuci ovoga i onog Kantic-a kad Ahmedhodzic sjedi kuci i jedva ceka da se vrati.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Od prvih 11 samo dva igraca su bolje ocjenjena za ovaj mec od njega,tako da ja ne vidim neku toliku tragediju danas. Od njega se i ne ocekuje da dominira. Da Barbarez nije igrao pussy smoke taktiku njega ne bi ni bilo u prvih 11,ali silom prilika i jer igramo najdefanzivniji nogomet na svijetu on je usao u prvih 11.
Momak super odigrao. Kod gola im nisu krivi ni Vasilj ni Muharemovic ni Vasilj opet vec samo Radeljic. Ima par dezurnih krivaca i po njima se udara.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 06:24Od prvih 11 samo dva igraca su bolje ocjenjena za ovaj mec od njega,tako da ja ne vidim neku toliku tragediju danas. Od njega se i ne ocekuje da dominira. Da Barbarez nije igrao pussy smoke taktiku njega ne bi ni bilo u prvih 11,ali silom prilika i jer igramo najdefanzivniji nogomet na svijetu on je usao u prvih 11.
Vasilj uzas. Esmir katastrofalan. To se ne smije pisati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- PointBlank
- Kontakt:
u interesu reprezentacije i drzave, a i uspjeha na medjunarodnoj sceni, jeste da ovi sjednu, da se izmire, izgrle i izljube i zauzmu pozicije na kojima mogu najvise doprinijeti.
Bmk kakav je covjek, ako moze igrati - vracaj ga.. i njega i Denisa.
Odbrana Kolasinac - Muharemovic - Ahmedhodzic - Dedic, djeluje jako potentno i stabilno. Na sve to - Katic, Hadzikadunic.. dodaj dva beka i imas bez problema postavu
Vasilj napravio dvije ogromne greske protiv Velsa i Italije. Sunjic redovno pravi greske.
Radeljic nas kostao dva gola u najvaznijem mecu
Radeljic nas kostao dva gola u najvaznijem mecu
Bit će gusto
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
**** si nas ubleho za sva vremena 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, DanijelTZ, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hzc1988, Iceplayer, invincible1921, LeCoq, legendarnadruga, majstorS35, Normus90, Shevko, skoJaa i 75 gostiju.