Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
sanjinusto
- Kontakt:
Re: Nikola Vasilj
Od svih golmana na prvenstvu, daleko najlosija igra nogom. Ne moze se niko ni porediti sa njim. Uzas. Da je bar nesto odbranio, ali nije ni to bio u stanju.
Postala mu navika najmanje jedan kiks po utakmici. Rupa velika. Izgleda lijepo na papiru golman iz Bundeslige a covjek je katastrofa postao.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 02 jul 2026, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ubleha ne smije vise nikada stati na gol!
Dokle je dogurao brat
Cuj Vaseline
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 02 jul 2026, 04:16, ukupno mijenjano 1 put.
Molit boga da do LN Karic i Hamzic uvezu utakmica
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Ruke ko truleksi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam da li sam dobro vidio od ovog haosa ali nmg vjerovat da dozvolis da nemas igraca da lezi ispod zivog zida na ovom slobodnjaku koji nas je sahranio. Primili smo gol i bez toga ali opet nekako za golmana iz bundeslige amaterski je ostavit im taj prostor za udarac.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Prvi post cu ovdje ostaviti…dok sam još uvijek razočaran. 
Sehic je za bundesligasa Vasilja glavom i bradom Curtois.
Eh sad zamislite koliko je tada bolji bio od cvajtasa Vasilja a ovdje se redovno prozivao, pljuvao, tjerao.
Halali im Ibrahime.
Pisao sam ranije da se nadam da nas neće koštati bar na SP jer su ga u barazu i protiv Austrije spašavale kolege nakon njegovih kardinalnih grešaka i presmiješno primljenih golova.
O katastrofalnoj igri nogom neću ni pričati.
Molim vas nadjite nekog golmana negdje. Ako nema, onda moliti Boga da ovaj napravi dobar transfer gdje ce bar koliko toliko napredovati.
Za mene daleko najveće razočarenje otkako je ovaj SS tu, ili vam ga otkako je Vasilj stao na gol.
Eh sad zamislite koliko je tada bolji bio od cvajtasa Vasilja a ovdje se redovno prozivao, pljuvao, tjerao.
Halali im Ibrahime.
Pisao sam ranije da se nadam da nas neće koštati bar na SP jer su ga u barazu i protiv Austrije spašavale kolege nakon njegovih kardinalnih grešaka i presmiješno primljenih golova.
Molim vas nadjite nekog golmana negdje. Ako nema, onda moliti Boga da ovaj napravi dobar transfer gdje ce bar koliko toliko napredovati.
Za mene daleko najveće razočarenje otkako je ovaj SS tu, ili vam ga otkako je Vasilj stao na gol.
Nije niko lezao.StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:21Ne znam da li sam dobro vidio od ovog haosa ali nmg vjerovat da dozvolis da nemas igraca da lezi ispod zivog zida na ovom slobodnjaku koji nas je sahranio. Primili smo gol i bez toga ali opet nekako za golmana iz bundeslige amaterski je ostavit im taj prostor za udarac.
Bas sam komentarisao da ce biti sut ispod zida.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bazinga12345
- Kontakt:
Imao je neke dobre partije ali je u globalu dojam da nije pouzdan golman. Radije bih da u LN testiramo mlađe golmane neko da gledamo njega kako ispucava svaku loptu u aut.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
bhsport je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:24Nije niko lezao.StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:21Ne znam da li sam dobro vidio od ovog haosa ali nmg vjerovat da dozvolis da nemas igraca da lezi ispod zivog zida na ovom slobodnjaku koji nas je sahranio. Primili smo gol i bez toga ali opet nekako za golmana iz bundeslige amaterski je ostavit im taj prostor za udarac.
Bas sam komentarisao da ce biti sut ispod zida.

Brat je se bacio cim je ugledo loptu, a imo je vremena da napravi bar jos jedan korak na desnu stranu prije parade 
Jel brat imo ijednu uspjesnu intervenciju veceras?
Jel brat imo ijednu uspjesnu intervenciju veceras?
naprijed rejal
Ali sto je faacinantno, covjek je desnjak i konstantno se namjesta na lijevu nogu, i salje lopte nikom. Cak i kad je bez pritiska ikakvog.
Realno i prvi i drugi gol idu najvise njemu na dusu. Kod prvog ispucavanje po sredini na centar nikome. Kod drugog postavljanje zivog zida i reakcija na sutu.
Ne kazem da je on 100% kriv ali velikim dijelom je doprinjeo.
Realno i prvi i drugi gol idu najvise njemu na dusu. Kod prvog ispucavanje po sredini na centar nikome. Kod drugog postavljanje zivog zida i reakcija na sutu.
Ne kazem da je on 100% kriv ali velikim dijelom je doprinjeo.
Mes Que Un Club
Isto sam i ja pisao, ali praznoglavi likovi se naklate na jednog i pljuju ga godinama. Kao sto je Sehic bolji od njega, tako je i Tahirovic bolji od svih ostalih veznjaka. Sad se evo Demirovic pljuje, iako je lik odigrao i vise nego dobru utakmicu. To sto je na kraju odgurnuo americkog golmana i sto je ovaj to iskoristio da kmeci jeste glup i suvisan potez, ali momku se nema sta prigovoriti za igru veceras.hurem je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:22Prvi post cu ovdje ostaviti…dok sam još uvijek razočaran.
Halali im Ibrahime.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Kačim se s tobom počesto oko nekih igračahurem je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:22Prvi post cu ovdje ostaviti…dok sam još uvijek razočaran.
Halali im Ibrahime.
E jest plutao lik u zraku ko na mjesecu, kod drugog gola. Šut letio 2 na sat.
Krivac kod drugog gola. Lopta je išla više po sredini i morao je bolje reagovati. Realno je da nema konkurencije na golu... možda je vrijeme potražit i nekog golmana po dijaspori
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Iako u penal seriji nam je valjao nevjerovatno, to se nikad neće zaboraviti, u nekim utakmicama vidi se da kiksa, i vidio se strah prilikom izlaska na teren kod njega, i direktno je zapoceo splet kod prvog gola, kod drugog je morao bolje intervenisati. Ali šta je tu je, biće još utakmica, veliko iskustvo za njega.
- bromazepam
- Kontakt:
Nadam se da je ovo bila njegova posljednja utakmica za reprezentaciju.
Santos sa Tušnja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, Goalgetter, invincible1921, KockarVicin007, MiranGlasnic, Principatus i 40 gostiju.