Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Bosna je igrala wc i ima jednu od najmlađih ekipa koja će samo rasti.
Žohari što su se izvukli iz rupa nek crknu od muke
Žohari što su se izvukli iz rupa nek crknu od muke
Hvala Sergej za sve!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odveo nas na SP, prosli u knock out fazu, ispunili ovo sto je u trenutku moguce sa ovim sto posjedujemo. Ide dalje, u ligi nacija i kvalifikacijama za EP mora se na dosta toga poradit, kako on, tako i ekipa.
Hvala na svemu selektoru i strucnom stabu
Hvala na svemu selektoru i strucnom stabu
Samo aBd da se ovaj rad nastavi istim intenzitetom. Da Bog da da su nam ovakvi ljudi na svim poljima 
Walk on
Trazim sliku komentara Vucicevih botova ali nema.
Savrseno oslikava atmosferu na temi.
Savrseno oslikava atmosferu na temi.
Sergej, Spaha i SŠ nas ako Bog da vode na Euro. 
- JayCatwright
- Kontakt:
Najsretniji selektor neke reprezentacije ikada, taktika nula bodova kroz čitavo prvenstvo, ali eto imali smo najlakšu grupu u historiji prvenstva pa smo uspjeli uzeti najlosiju repku na mundijalu. Nula od selektora.
Halo ušlje, pogani vam jezici!
Dzaba se trudite. Ne mozete nam ogaditi ove trenutke i ponos.
U rupe, pacovi raspali!
Sefe, hvala ti!
Dzaba se trudite. Ne mozete nam ogaditi ove trenutke i ponos.
U rupe, pacovi raspali!
Sefe, hvala ti!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ja cu da se tjesim i da vidim stvari pogresno po tvome razmisljanju a ti se nerviraj. Eto druze, sta ti mogu. Meni je drago da smo otisli, odigrali neke utakmice i imamo ikakvu reprezentaciju s obzirom na kapacitete iz vlastite avlije.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi ovdje nismo trebali ni da budemo...mi tek pravimo tim da se uguramo na EP...ljudi moji, kako vam to nije jasno...
Nama se desila jedna prelijepa prica od koje bi se mogao film napraviti..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
Treba nas **** sve kolektivno ovdje u BIH i na ovom forumu pogotovo. Niko nikad ne treba igrati za našu reprezentaciju jer smo pesini. Pesini mi koji gledamo i fola navijamo, pa isti je*emo igračima sve po spisku, selektoru. Sve mi znamo i ko treba igrati veznog, ko u napadu, Vasilj ne treba braniti, Demirović šljivotres, Tahirović za ku*ac, Dedić razočaranje prvenstva, Šunjić ne valja. Pa ko Bože ds zaigra? Ko?
Kako objasnit ljudima da je ovo maksimum u ovom trenutku? Mi ne bi bili zadovoljni pa da smo u finalu.
Hoćemo li se ganjati sa Švicarskom, Kanadom, USA u ovom trenutku? Nećemo a kome ovdje to objasniti?
Papani jedni...
Kako objasnit ljudima da je ovo maksimum u ovom trenutku? Mi ne bi bili zadovoljni pa da smo u finalu.
Hoćemo li se ganjati sa Švicarskom, Kanadom, USA u ovom trenutku? Nećemo a kome ovdje to objasniti?
Papani jedni...
S kim srbija igra ?
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 02 jul 2026, 04:46, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Barbi i ekipi, bilo je lijepo dok je trajalo.
Nadam se da je ipak do okolnosti i da ovaj gadljivi fudbal necemo od jeseni gledati. Ove momke treba jednostavno pustiti da igraju fudbal i bice sve ok
Dovesti sada jos 2-3 igraca i graditi neki novi identitet, ovo trenutno nismo, niti mi to mozemo igrati, a i grehota bi bila prema ovolikoj kolicini talenta prema naprijed koji imamo.
lijepa prica se zakotrljala i sada samo ne praviti greske kao poslije brazila i svi zajedno u nove pobjede.
Nadam se da je ipak do okolnosti i da ovaj gadljivi fudbal necemo od jeseni gledati. Ove momke treba jednostavno pustiti da igraju fudbal i bice sve ok
Dovesti sada jos 2-3 igraca i graditi neki novi identitet, ovo trenutno nismo, niti mi to mozemo igrati, a i grehota bi bila prema ovolikoj kolicini talenta prema naprijed koji imamo.
lijepa prica se zakotrljala i sada samo ne praviti greske kao poslije brazila i svi zajedno u nove pobjede.
Bukvalno bi i za boldirano nasli manu. Koji vam je qrc, opustite se malo. Eto igraci ne bi htjeli da prodjemo. Da li ste normalni?SalvadorCabanas je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:44Treba nas **** sve kolektivno ovdje u BIH i na ovom forumu pogotovo. Niko nikad ne treba igrati za našu reprezentaciju jer smo pesini. Pesini mi koji gledamo i fola navijamo, pa isti je*emo igračima sve po spisku, selektoru. Sve mi znamo i ko treba igrati veznog, ko u napadu, Vasilj ne treba braniti, Demirović šljivotres, Tahirović za ku*ac, Dedić razočaranje prvenstva, Šunjić ne valja. Pa ko Bože ds zaigra? Ko?
Papani jedni...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zuto magare place za stolicom

Skini ljiljane sa avatara. Ne prljaj ih svojim glupostimaJuventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:44Mi ovdje nismo trebali ni da budemo...mi tek pravimo tim da se uguramo na EP...ljudi moji, kako vam to nije jasno...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da ponovim
Čestitke barbarezu i momcima na plasmanu na svjetsko i u nokaut fazu.
Puna podrška barbarezu i sš.
Čestitke barbarezu i momcima na plasmanu na svjetsko i u nokaut fazu.
Puna podrška barbarezu i sš.