Ma jadni su majke mi… a neki namjerno provociraju.RollingPaper je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:51Jel moguce da je ljudima Tahirovic nesto kriv veceras, daj idite u qrac yebo vas Tahirovic vise
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Prespavajte, sutra smo pametniji..
-
Sarajevolimvo
- Kontakt:
tako sto ga covjek s klupe u stuttgartu ne tjera da igra u bunkeru u paru s jos jednim napadacem slicnog profila? imas li jos pitanja
Ova ekipa ima strasan potencijal, ali im fali SELEKTOR.
Ne pokeras.
Ne emotivac koji place posle tekme.
Ne twiteras koji je sve i svasta ismijavao.
SELEKTOR.
K'o sto ima Katar, Amerika itd.
Sve ostalo je sviranje qrcu i propast mozda i najtalentovanije generacije !!!
Ne pokeras.
SELEKTOR.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ahmedhožić doviđenja pa kad ni jedno takmičenje ne vidjeli.bh22 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:55Radeljic i Katic nisu za startni 11. Hadzikadunic bolji od oba a na klupi. Ahmedhodzic treba biti prioritet, barem da se poprica i vidi gdje je sta zeli. Catovic isto prioritet. CB i CM su nam najgori dio ekipe. Ako to se ne poboljsa, nemamo sta traziti za plasman na EURO.
I dalje nešto filozofira i umišlja da je u pravu. Nek on čuva punicu a mi možemo bez njega.
Svakako ako dobijemo Smajlovića nije nam ni igrački potreban.
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
Yebo vas Ahmedhodzic.ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:58Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
- donniedarko
- Kontakt:
Sve je ovo super. Top iskustvo kao navijac a vjerujem i kao igrac. Historijski uspjeh nema sta, ali valjda od sada skontamo da u ovakvim utakmicama trebaju nam igrati najbolji igraci uvijek i da prema tome oravimo formacije, taktike i slicno. Sa ekperimentima tipa Radeljic se sramotimo samo...
Ne bi imao nikad ovakvu ekipi niti ces imati bez ovog selektora.NazorUso je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:57Ova ekipa ima strasan potencijal, ali im fali SELEKTOR.
Ne pokeras.
SELEKTOR.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa dje nije kriv jbt led ja sam ga orvi branio , id vcrs nikad vise. Covjek je imo tri potpuno pogresna dodavanja, namjerno cu tebi sutra isjec snimke i objavit ovdje. Pun mi k vise strucnjaka koji vide nesto dobro kod njegGG3 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56Ma jadni su majke mi… a neki namjerno provociraju.RollingPaper je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:51Jel moguce da je ljudima Tahirovic nesto kriv veceras, daj idite u qrac yebo vas Tahirovic vise
Ćatovic ako bog da na DM i ispred njega jos jedan kvalitetan sa Mahmićem i mirna bosna. To nam je najbitnije trenutno!
Realno igrali smo i sa jednim napadacem. I sa tim Mahmicem. I sa Esmirom i Kerimom. Nista nismo odigrali osim par dalekometnih sutrva, to ne racunam svakako bi ih mogli imati. Sve uz igraca vise.
Drago mi je da smo probali drugacije. Glavu gore momci i strucni stab
Drago mi je da smo probali drugacije. Glavu gore momci i strucni stab
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Ma to da je on pakas stoji al za Katica i Radeljica je izmislio fudbalexampLe. je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:59Yebo vas Ahmedhodzic.ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:58Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
Ok, sa ovim igračima mogli smo držati loptu protiv SAD, bili su zreli da ih dobijemo, ali mi nismo imali hrabrosti da pobijedimo
Ne bi. Vezni red je rak rana. To kad se sredi a sredice jer kako odjednom iskopase Mahmica tako ce ih jos trojicu.ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:58Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
Barbi treba dic kip ispred svakog stadiona u državi. Ovo sto jr uradio jr ravno čudu.
S druge strane treba se reci da je krivac za ovo veceras ako se uopšte ima pravo to reci. Sastavom je sam sebi zacementirao poraz i prije početka utakmice. 2 vezna igraca od kojih 1 to nije sigurno.
Sjeti se gdje živiš. Mourinho bi se sjebo treći dan da mu rozi husara pokuca na vrata. Ili da mu Vukanović traži više srba u ekipi. I ko će to da plati ? Košarkaški savez živi od sadake, ne znam kako ovaj funkcioniše ikako. Jbt, nismo Slovenija. Smeće i pacovi su ti oko zgrade drug.NazorUso je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:57Ova ekipa ima strasan potencijal, ali im fali SELEKTOR.
Ne pokeras.
SELEKTOR.
Uhh ili mozda Ramos i Muharemovic…puno bolje bi izgledalo realno.ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:58Koliko bi sve ovo bolje izgledalo sa Ahmedhodzicem i Muharemovicem u paru…
Ne znam ne mogu se oteti dojmu da smo s igracem vise mogli nesto napravit i postic bar jedan gol. Do sad smo uvijek koristili pruzenu sansu pa i kad je nismo zasluzili kao veceras ali eto ne dade se.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"