Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hvala ti kapitenu. Treba mu na njegovoj Grbavici prirediti oprostajnu utakmicu i statuu kod vjecne. Hvala na svemu,ali dosta je.
To je to. Hvala na svemu!
Volimo te
Volimo te
Steta za Dzeksona ,a ja msm da je i njemu zao sto nije par godina mladji da odigra koju godinu sa Alajbegom,Mahmicem i Bajraktarom.Do prije godinu nije igrao sa krilima u reprezentaciji al sta ces.Protiv nekih stvari ne mozes.Bilo je i tesko gledat ga protiv Svice i danas.Ono znas da bi ih odskolovo da je samo par godina mladji ,a ovako..Ostaje da se vidi sta je sa povredom ,al mislim da je ovo gospodski odradio kad je vidio da Barba ne reaguje na poluvremenu pa da mu "olaksa" tu izmjenu.
mislim da je ovo dogovoreno, odma tarik izbacio loptu.darker10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 06:58Steta za Dzeksona ,a ja msm da je i njemu zao sto nije par godina mladji da odigra koju godinu sa Alajbegom,Mahmicem i Bajraktarom.Do prije godinu nije igrao sa krilima u reprezentaciji al sta ces.Protiv nekih stvari ne mozes.Bilo je i tesko gledat ga protiv Svice i danas.Ono znas da bi ih odskolovo da je samo par godina mladji ,a ovako..Ostaje da se vidi sta je sa povredom ,al mislim da je ovo gospodski odradio kad je vidio da Barba ne reaguje na poluvremenu pa da mu "olaksa" tu izmjenu.
Sta ja znam ,ja bi na Barbinom mjestu s njim porazgovarao i zadrzao ga u ekipi za Euro kvale ako prihvati neku smanjeni rolu ,cisto jer bih volio da ode i na taj Euro.dena24 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 07:00mislim da je ovo dogovoreno, odma tarik izbacio loptu.darker10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 06:58Steta za Dzeksona ,a ja msm da je i njemu zao sto nije par godina mladji da odigra koju godinu sa Alajbegom,Mahmicem i Bajraktarom.Do prije godinu nije igrao sa krilima u reprezentaciji al sta ces.Protiv nekih stvari ne mozes.Bilo je i tesko gledat ga protiv Svice i danas.Ono znas da bi ih odskolovo da je samo par godina mladji ,a ovako..Ostaje da se vidi sta je sa povredom ,al mislim da je ovo gospodski odradio kad je vidio da Barba ne reaguje na poluvremenu pa da mu "olaksa" tu izmjenu.
ma sasvim je sigurno da je ovo kraj, ako ne totalni, onda s klupe mozda jos do Eura cisto da ima neki autoritet u repci medju igracima.darker10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 07:04Sta ja znam ,ja bi na Barbinom mjestu s njim porazgovarao i zadrzao ga u ekipi za Euro kvale ako prihvati neku smanjeni rolu ,cisto jer bih volio da ode i na taj Euro.dena24 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 07:00mislim da je ovo dogovoreno, odma tarik izbacio loptu.darker10 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 06:58Steta za Dzeksona ,a ja msm da je i njemu zao sto nije par godina mladji da odigra koju godinu sa Alajbegom,Mahmicem i Bajraktarom.Do prije godinu nije igrao sa krilima u reprezentaciji al sta ces.Protiv nekih stvari ne mozes.Bilo je i tesko gledat ga protiv Svice i danas.Ono znas da bi ih odskolovo da je samo par godina mladji ,a ovako..Ostaje da se vidi sta je sa povredom ,al mislim da je ovo gospodski odradio kad je vidio da Barba ne reaguje na poluvremenu pa da mu "olaksa" tu izmjenu.
Govorio sam već par puta, mislim da bi mogao biti strašan al ono baš strašan trener, Džeko jednostavno razumije fudbal.
Mislim da može ma mnogo načina pomoći ovoj reprezentaciji, nažalost kao igrač možda i najmanje.
Mislim da može ma mnogo načina pomoći ovoj reprezentaciji, nažalost kao igrač možda i najmanje.
- Beduin
- Kontakt:
Dzeko me razocarao sto u ovim poznim godinama premalo brani svoje saigrace, ulazi u raspravu sa sudijama i protivnicima kad treba zastititi ovu djecu. Sinoc ona dvojica retarda nogama izlupase Alajbegovica, Dzeko nista. Cini mi se Kolasinac je odmah uletio da se gura, kao i Tarik. Itekako ovoj djeci treba podrska i zastita, kao i autoritet.
Hvala mu na svemu, on je svoje odradio i odveo nas na SP te ostvario historijski uspjeh. Steta sto nije i gol zabio, mislim da tu najvise zali. Sad je vrijeme za klupu i da autoritetom i pojavom gura ovu omladinu ka novim uspjesima, sigurno da i njima znaci kad ga imaju pokraj sebe.
Hvala mu na svemu, on je svoje odradio i odveo nas na SP te ostvario historijski uspjeh. Steta sto nije i gol zabio, mislim da tu najvise zali. Sad je vrijeme za klupu i da autoritetom i pojavom gura ovu omladinu ka novim uspjesima, sigurno da i njima znaci kad ga imaju pokraj sebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Teško da on može pomoći reprezentaciji. Mislim može, ali da ulazi kao jocker s klupe. S njim nema plasmana na Evropsko prvenstvo ako bude prva violina u napadu. Ako mu ego dozvoljava da bude klupa, top.
Kao sto rekoste vec, imam osjecaj da ce Edin biti trenercina aBd, ima autoritet i bas konta fudbal.
Za Euro neka ga na klupi do 60. minute protiv ozbiljnih reprezentacija a protiv kanti neka igra cijelu utakmicu.
Za Euro neka ga na klupi do 60. minute protiv ozbiljnih reprezentacija a protiv kanti neka igra cijelu utakmicu.
Džeko je institucija ove repke i vjerovatno naš najveći/najbolji igrač svih vremena.
Naravno da će faliti njegov doprinos, ali pomalo dolazimo ili smo vrlo blizu toga da možemo funkcionisati i bez njega, što je do juče bilo nezamislivo.
Naravno da će faliti njegov doprinos, ali pomalo dolazimo ili smo vrlo blizu toga da možemo funkcionisati i bez njega, što je do juče bilo nezamislivo.
- invincible1921
- Kontakt:
Jel i dalje pojedini misle da treba igrat kvale i euro ?
Jedna od najvecih licnosti ove drzave, ne samo sportasa,,,,hvala ti za sve Edine, koliko srece si nam samo donio....medjutim kao sto rekoh nedavno, mislim da je to to....dosta je brate
Jedna od najvecih licnosti ove drzave, ne samo sportasa,,,,hvala ti za sve Edine, koliko srece si nam samo donio....medjutim kao sto rekoh nedavno, mislim da je to to....dosta je brate
=\_1921_/=
Najveći svih vremena, ali nakon ovog SP jedino eventualno ga držati radi ulaska zadnjih 15 minuta u nekim mečevima. Možda bi mogao u tih 15 minuta i dosta više trčati nego sada kada zna da se mora čuvati za barem 60 minuta pa seta po terenu jer jednostavno ne može više.
Ako ne prihvata takvu ulogu onda oprostiti se odmah.
Ako ne prihvata takvu ulogu onda oprostiti se odmah.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Ljudi moji njemu je 40, vrijeme je.
Nek se oprosti na nekoj prijateljskoj i to je to.
U svakom slučaju veliko mu hvala.
Nek se oprosti na nekoj prijateljskoj i to je to.
U svakom slučaju veliko mu hvala.
Nažalost, najveći svih vremena ne može više
Nazalost, mislim da je stiglo vrijeme.
Nije lako nikome, dao je sve od sebe, bio je vrhunski, u onon što radi, ali nema više trke, brzine, tijelo sve više govori da ne može...
Volio bih da ostane jo 40 godina, i igra punom snagom, međutim mislim da treba biti fer i prema novim momcima Mahmiću, Tabakoviću, Lukiću, trebaju i oni dobit svoju priliku...

Volio bih da ostane jo 40 godina, i igra punom snagom, međutim mislim da treba biti fer i prema novim momcima Mahmiću, Tabakoviću, Lukiću, trebaju i oni dobit svoju priliku...
Dosta je bilo. Hvala ti na svemu
Nas drugi najveci igrač svih vremena poslije Papeta
Nas drugi najveci igrač svih vremena poslije Papeta
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vicu otjerati, Dzeko treba da je novi predsjednik saveza! Dzeko nije pokvarena osoba, nema licni interes, radio bi za interes saveza i igraca!
Najveci uz duzno postovanje papetu, to su dva svijeta razlicita
Uostalom Dzeko je najbolji strijelac Ex Yu repki ikad, a najbolji je i strijelac u Engleskoj, Italiji, Ligi Prvaka i Europa Ligi
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antetokounmpo, dedo26, DjaniTarik, General505, Google [Bot], HariTz, johnw1ckk, kouadio, kovac, LeCoq, perun, Shevko, Wilshere10 i 46 gostiju.