Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Treba spustiti loptu na zemlju. Imao je i on velikih rupa kad je usao, ali je definitivno nas najopasniji igrac van sesnesterca. Treba izabrati pametno naredni klub. Mislim da se u narednom periodu nece pocinjati bez njeg.
Celik!3,2,2.
Ne pravite istu grešku kao sa Esmirom nakon par golova... Trenutno je solidan sa ciljem da postane dobar igrač.
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam mislio da Kerim ima strasan sut, ali Mahmic je bas brutalan, tako ostar i jak sut ima, a precizan u isto vrijeme.
Bas dobitak mundijala, samo ako selektor otvori oci i podredi formaciju najboljima sto imamo.
Bas dobitak mundijala, samo ako selektor otvori oci i podredi formaciju najboljima sto imamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
najveci dobitak mundijala definitivno.
On mora igrati mjesto na kojem je igrao Pjanic i Miske u repci.
On mora igrati mjesto na kojem je igrao Pjanic i Miske u repci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Nadam se da će napraviti transfer. Da ćemo od januara imati taj ubojiti trio koji je standardan u klubovima.
Mislim da će se ovaj mali nametnuti kao novi vođa ove repke.
Hvala i vama brate , idemo jos jace, nasa prica tek treba da pocne
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Pomalo slab na nogama, ne gradi se bas najbolje na najvecem nivou. Ali tehnika suta je brutalan, pogotovo onaj prvi.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Iz koljena, bez zaleta, sa negdje 27-28 metara, brutalno. Vidio sam neki scouting report gdje pise da je statisticki bolji u dalekometnim sutevima od sve ijednog igraca u top 10 evropskih liga.
On, Alajbegovic i Bajraktarevic/Memic moraju biti starteri od septembra. Eto sad se ovo istrpilo gdje se branimo vecinom, ali od septembra nema potrebe za tim. U napadu bilo ko ko moze makar malo potrcati. Nesto smo malo i krenuli igrati kad je Mahmic usao umjesto Dzeke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Branit cemo se mi i protiv ova tri protivnika u ligi nacija, mozda tek malo uzmemo loptu u noge kuci protiv Poljske 5. oktobraDamirT je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:59On, Alajbegovic i Bajraktarevic/Memic moraju biti starteri od septembra. Eto sad se ovo istrpilo gdje se branimo vecinom, ali od septembra nema potrebe za tim. U napadu bilo ko ko moze makar malo potrcati. Nesto smo malo i krenuli igrati kad je Mahmic usao umjesto Dzeke.
Don't believe the hype.
Sta nam vrijedi kad nam selektor ne koristi kako trebaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 jul 2026, 08:28Treba spustiti loptu na zemlju. Imao je i on velikih rupa kad je usao, ali je definitivno nas najopasniji igrac van sesnesterca. Treba izabrati pametno naredni klub. Mislim da se u narednom periodu nece pocinjati bez njeg.
Ma Rumune u oba meca nagaziti. Pogotovo sto u Rumuniji nece biti pritiska njihovih navijaca. Dokazali smo da smo bolji od njih. Isto tako, moze se ovdje izvuci nesto i kod kucce protiv Svedske i Poljske.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:06Branit cemo se mi i protiv ova tri protivnika u ligi nacija, mozda tek malo uzmemo loptu u noge kuci protiv Poljske 5. oktobraDamirT je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:59On, Alajbegovic i Bajraktarevic/Memic moraju biti starteri od septembra. Eto sad se ovo istrpilo gdje se branimo vecinom, ali od septembra nema potrebe za tim. U napadu bilo ko ko moze makar malo potrcati. Nesto smo malo i krenuli igrati kad je Mahmic usao umjesto Dzeke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar igrač, ali još nije pokazao da je dobar za razigravanje ekipe. Hajrović je isto sebično rokao po golu i solirao pa na kraju završi kako završi.
Glory Glory Man United
Pa ako Bundesligaši ne mogu dati 10m onda su tu žabarski stećci od klubova totalno zalitali u priču.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Realno brate nasi igraci se ne znaju ni kretati i tesko ih je razigrati. Vidio si sinoc kako se Mahmic krece i kako stvar prostor za sut, vidjeli smo i dva gola prije toga, dok neki igraci ne mogu u 20 utakmica da naprave onakve sanse.
Gledao sam Slovan dosta puta i tamo ide sve po loju, jer je sistemski igrana ekipa . Uostalom vidjeli smo sinoc amere kako kombinuju, dodaju loptu i otvaraju se za dupli pas, dok kod nas toga nema i to je ono sto nam bas fali ofanzivi uz neku osmicu
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Sindikat12
- Kontakt:
Steta sto nemamo dobru ”osmicu” iza Mahmica, onda bi bas izgledali solidno. Imamo dvije sestice jedan uzasan u pas igri drugi se krije, imamo Gigu ko neku osmicu ali realno lose partije pruza u repci…
Trenutno korisnika/ca: alacious, antetokounmpo, atomac123, Beduin, bh22, DanijelTZ, GIBRA, Google Adsense [Bot], HalaMadrid, hurem, KockarVicin007, Konzerva, LeCoq, NazorUso, Principatus, random11, rossonero85, Varta, Zglavkar i 105 gostiju.