FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Stavite Sabica za kapitena i da svi zajedno svrsimo na tribinama.
- MisterBlue
- Kontakt:
Ko je spasioc ovog Kluba? Ko će namaknut milion KM za plate, pojačanja i ostalo?
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa Država ko će drugi, da li sad odmah ili kad zapne prilikom vraćanja kredita svejedno
et vidis usrase sve.. dogovoreno bilo -.-‘
Ali ima do ponedjeljka vremena da se obestini abd
Odjavim ti se materi odakle si ispao..
Dajem 100€ u keshu tko ima inf odakle je ovo ****,ova Hulahopkica ?
- MisterBlue
- Kontakt:
Nije Mirva jarane naš fukara, on ti je de facto investitor. Shvaćaš?
Ko vodi treninge??? Da li imaju igrači ikog ko bi mogao voditi treninge jer je i Krpa otišao. Samo sam jutros vidio gospodina Dinu Pekića kako nešto raducka. Da su bar ovi ljudi iz uprava bili u pola ko on vrijedni mi bi bili Željogorets…
Ko vodi treninge??? Da li imaju igrači ikog ko bi mogao voditi treninge jer je i Krpa otišao. Samo sam jutros vidio gospodina Dinu Pekića kako nešto raducka. Da su bar ovi ljudi iz uprava bili u pola ko on vrijedni mi bi bili Željogorets…
- WeekendOffender
- Kontakt:
Mislim da Prelec i dalje vodi treninge, negdje sam procitao juce da su tu do kraja sedmiceMisterBlue je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:23Nije Mirva jarane naš fukara, on ti je de facto investitor. Shvaćaš?
Curva Sud
Objasni, kako ce se obistiniti?
Mirvic je sve zivo slagao, slagao ljude iz skupstine, slagao Savu, slagao Preleca, slagao Marica itd i na kraju se ispalio i ostavio klub u ovakvom stanju i sad ce se kao nesto obistiniti. Dzaba lozis ljude..
Da nisu Prelec i Maric(koje je vecina ljudi kritikovala, najblaze receno i prije nego sto su dosli) bili korektni i da su i oni bili djubrad i lazovi poput Mirvica jos bi veca dubioza bila..
-
Marokanci58
- Kontakt:
Smučila mi se riječ insajder itd ali sjetite se da sam prvi pisao plan Sanina da digne kredit i pokrije hipotekom stadiona itd do dogovorenih pojačanja itd sve sto su rekli Prelec i Marić. Ovo je zadnje sto cu napisati. Ukoliko hitno neko ne krene plaćati reprogram poreskih dugovanja pa makar manijaci preuzeli klub kao robijaši poreska uprava u roku dva mjesece plijeni pomoćni teren. Info je iz poreske da je poslano prvo upozorenje. Toliko, nemojte me citirati u oktobru bravo bla bla to mi ne treba nego spašavajte goli opstanak kluba. Ispadanje manje više svako se može vratiti kad sredi stanje i dodje na nulu kao npr Čelik.
BRATSTVO GRAČANiCA
Marokanci58 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:24Smučila mi se riječ insajder itd ali sjetite se da sam prvi pisao plan Sanina da digne kredit i pokrije hipotekom stadiona itd do dogovorenih pojačanja itd sve sto su rekli Prelec i Marić. Ovo je zadnje sto cu napisati. Ukoliko hitno neko ne krene plaćati reprogram poreskih dugovanja pa makar manijaci preuzeli klub kao robijaši poreska uprava u roku dva mjesece plijeni pomoćni teren. Info je iz poreske da je poslano prvo upozorenje. Toliko, nemojte me citirati u oktobru bravo bla bla to mi ne treba nego spašavajte goli opstanak kluba. Ispadanje manje više svako se može vratiti kad sredi stanje i dodje na nulu kao npr Čelik.
Ne lupaj ziv bio a dosadan si s glupostima svojim. Nastavi komentarisati mamu Demirovica bolje nego da ovdje ljude hranis lazima.
Valjda su se mnogi opametili sto se tice Sanina nakon svjesijih informacija
Sto se tice uprave pominju se jedan bivsi predsjednik i jedan bivsi clan UO kao opcije za novog prvog covjeka
Sto se tice uprave pominju se jedan bivsi predsjednik i jedan bivsi clan UO kao opcije za novog prvog covjeka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
-
Helemnejse
- Kontakt:
- Austinpowers
- Kontakt:
Nadam se da se to nece obistinit. Samo sa svjezom krvlju i bez uhljebarije mozemo naprijed. Zar je moguce da u gradu od pola miliona stanovnika nema niko sposoban da zasuce rukave i napravi dobru pricu? Dosta je vise presipanja iz supljeg u prazno.
VTZ
Pomocni je davno pod hipotekomMarokanci58 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:24Smučila mi se riječ insajder itd ali sjetite se da sam prvi pisao plan Sanina da digne kredit i pokrije hipotekom stadiona itd do dogovorenih pojačanja itd sve sto su rekli Prelec i Marić. Ovo je zadnje sto cu napisati. Ukoliko hitno neko ne krene plaćati reprogram poreskih dugovanja pa makar manijaci preuzeli klub kao robijaši poreska uprava u roku dva mjesece plijeni pomoćni teren. Info je iz poreske da je poslano prvo upozorenje. Toliko, nemojte me citirati u oktobru bravo bla bla to mi ne treba nego spašavajte goli opstanak kluba. Ispadanje manje više svako se može vratiti kad sredi stanje i dodje na nulu kao npr Čelik.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Zna li se nastupamo li naredne sezone il se ceka ponedeljak