Ima brate. Alajbegović, Barjaktarević. Mahmić; Dedić, Malić, Lukić, Tahirović, Gigović, Bašić, Baždar, Muharemović..svi osim Lukića mlađi od 25 godina. Svi igraju u EVropi i mnogi će preći u bolje klubove. Imaju iskustvo dobrih kvalifikacija i SP. Samo to treba posložit.DjaniTarik je napisao/la: ↑02 jul 2026, 08:26
Potencijal cega… ja tesko vidim da ce se ovo posloziti daj Boze sa gresim. Mi napadamo odrbranom bukv
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Commando Ultrà Curva Sud
Znaci Amerima zelim ispadanje i prije nego pocne utakmica
Kakvi cigani u pm
Kakvi cigani u pm
- relativizam
- Kontakt:
Tri utakmice nismo isli na pobjedu a dosli na svjetsko, brani se pa u napadu sta bude a u napadu covjek od 40 godina.
Uspjeh je i ovo ali steta sto nismo pokazali sta smo mogli, previse neuigranosti pogotovo u zadnjoj liniji, pola sata sa igracem vise mi primimo jos jedan.
Od kanade svicarske i amerike smo napravili fudbalske velesile kao da su Brazil,Argentina ili Francuska
Uspjeh je i ovo ali steta sto nismo pokazali sta smo mogli, previse neuigranosti pogotovo u zadnjoj liniji, pola sata sa igracem vise mi primimo jos jedan.
Od kanade svicarske i amerike smo napravili fudbalske velesile kao da su Brazil,Argentina ili Francuska
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nije ni ovo neki uspjeh, očajna skupina a ovo je faza od 32 ekipe. Ali eto, za prvi put stjecanje iskustva na ispadanje odnosno knock out fazu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
I found freedom. Losing all hope was freedom.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- akisarajevo92
- Kontakt:
vrele latine vlaze kolektivno po netu na Vincica, valjda brat to iskoristi, znamo da mu to nije strano 
Don't believe the hype.
Brate ja ne znam jesi li ti gledao Tahirovica uopste? Momak ne zna igrati fudbala jednostavno.Cassano2024 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 10:35Ima brate. Alajbegović, Barjaktarević. Mahmić; Dedić, Malić, Lukić, Tahirović, Gigović, Bašić, Baždar, Muharemović..svi osim Lukića mlađi od 25 godina. Svi igraju u EVropi i mnogi će preći u bolje klubove. Imaju iskustvo dobrih kvalifikacija i SP. Samo to treba posložit.DjaniTarik je napisao/la: ↑02 jul 2026, 08:26
Potencijal cega… ja tesko vidim da ce se ovo posloziti daj Boze sa gresim. Mi napadamo odrbranom bukv
Ovo je ekipa koja se kroji i dalje. Pola su talenti, pola su amateri. Ako amatere ne smaknemo i ne nadjemo nesto da valja, lijepih talenata ce past u vodu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Prosječni forumaš govori za profesionalnog fudbalera da ne zna igrati lopte 
SP polako poprima svoje pravo odličje. u osmini ispadaju baseball i hockey timovi i onda ide ono pravo. od četvrtfinala ćemo imati pravo kreševo! 
Sta bi ovo trebalo znacit?ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:40Prosječni forumaš govori za profesionalnog fudbalera da ne zna igrati lopte![]()
Marie-Louise Eta je menadzerica muskog tima, trebaju li nju igraci osporavati jer svi od nje 30000x bolje igraju fudbal?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula taliban bio i ostao.
Mozes reci da nema kvalitet za reprezentativni nivo. Lik je ipak profi fudbaler, a ne 24/7 forumska ubleha
Mozes reci da nema kvalitet za reprezentativni nivo. Lik je ipak profi fudbaler, a ne 24/7 forumska ubleha
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Značilo bi to da profesionalni fudbaler ne bi bio profesionalni fudbaler da ne zna igrati fudbal. Marie-Louise ima neko znanje za razliku od tebe.Brokula je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:44Sta bi ovo trebalo znacit?ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:40Prosječni forumaš govori za profesionalnog fudbalera da ne zna igrati lopte![]()
Marie-Louise Eta je menadzerica muskog tima, trebaju li nju igraci osporavati jer svi od nje 30000x bolje igraju fudbal?
Znaci ja koji igram i gledam cijeli zivot fudbal nemam znanje da vidim svojim ocima kad neko nije za ovog nivoa fudbala?ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:07Značilo bi to da profesionalni fudbaler ne bi bio profesionalni fudbaler da ne zna igrati fudbal. Marie-Louise ima neko znanje za razliku od tebe.Brokula je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:44Sta bi ovo trebalo znacit?ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:40Prosječni forumaš govori za profesionalnog fudbalera da ne zna igrati lopte![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nemaš.Brokula je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:15Znaci ja koji igram i gledam cijeli zivot fudbal nemam znanje da vidim svojim ocima kad neko nije za ovog nivoa fudbala?ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:07Značilo bi to da profesionalni fudbaler ne bi bio profesionalni fudbaler da ne zna igrati fudbal. Marie-Louise ima neko znanje za razliku od tebe.
Najjace dvije repke koje sam gledo su Brazil 2002 i ova Francuska. Ne bih volio da Francuze izbaci neki hrkljus i parkirana dva autobusa do finala, a u finalu nek bude sta hoce.
Ovaj Portigal mi je toliko antipaticna i odvratna ekipa, da sam na sukundu od toga da navijam za ovu atipaticnu Hrvataku sa ovim ultra antipaticnim Dalicem.
Ma cigani jasta su, s rinaka su bolji od nas. Dobro je i ovo, ima ona uvijek se moze bolje a moglo je itekako. Belgija ide u top 8. Smatrat ce ovu ciganiju i jadove. Nego ko je dodo od nasih loptu prema tariku i ovom sto je dao go ??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VolimBiH96 i 4 gosta.