Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Kljukusar
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Kljukusar » 02 jul 2026, 10:11

Shevko je napisao/la:
02 jul 2026, 04:20
Treba vratiti Ahmedhodzica ako želi popraviti ponašanje.
On se treba javno izvinuti naciji, drzavi i strucnom stabu. Javno reci da se kaje za sve i mozda bi Barbarez i Sphaic promjenili misljenje...

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 02 jul 2026, 10:14

Hebo vaa anel. Moze lizati picku ceciliji jedino

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 02 jul 2026, 10:16

Dovesti esmira,mahmica i ostale je macji kasalj kolko bi bilo tesko dovesti Pejcinovica
Golgeter iz lige 5 koji vredi 25 miliona eura i koji pitanje je jel bio vise od 5 puta u zivotu u Bosni
Ugled koji on sad ima je 10 puta veci nego ugled koji su imali npr esmir i mahmic kad su poceli igrati za Bosnu
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 02 jul 2026, 10:20

Principatus je napisao/la:
02 jul 2026, 10:07
SanaBosna je napisao/la:
02 jul 2026, 09:57
02 jul 2026, 08:04
Cak se govori, da je Wolfsburg trazio € 30M za Pejcinovica. Izgleda zele da ga vezu za klub u drugoj ligi, nadam se ipak da ce napustiti. Moramo ga dovesti, dakle moramo. Nije ni Njemacka nesto odigrala SP bolje od nas srecom. Tako da. :urnebes:

https://www.transfermarkt.de/wolfsburg- ... ews/482172

Kakve su uopste sanse za dovodjenje Mirze Catica i Dzenana Pejcinovica? Ni jedan ni drugi nemaju BiH drzavljanstvo, nego Njemacko+SRB ili CG. Postoji li vec kontakt, znali se ista?

Po jednom izvoru Pejcinovic ima i BiH pasos i porijeklo po ocu mu je iz BiH. Izjavio je javno da mu je Njemacka A selekcija cilj, ali i to je pitanje sta kaze javno kao clan njihove U21.
Pa pisalo se vec u vezi Catovica, momak ceka papire, za Pejcinovica ne znam.
Ok. Pejcinovic nam mora biti prioritet broj 1.

Naravno na drugim pozicijama skripi vise, ali on bi odmah mogao pomoci plus zamijeniti Dzeku i Demirovica, koji mora na klupu. Ako je tacna informacija, Pejcinovic vec ima nase drzavljanstvo iako to nije navedeno na TMu. Nadam se da je strucni stab u kontaktu, jer sad Njemacka je ponovo prerano ispala i tu trebamo traziti sansu.
Naravno bi mi svi zeljeli da Pejcinovic igra, akobogda Smajlovic, Topalovic i Licina, nama je bitno srediti ovaj vezni red.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 jul 2026, 10:24

RajvoSA03 je napisao/la:
02 jul 2026, 04:29
NoDi80 je napisao/la:
02 jul 2026, 04:07
Nista idemo dalje spremit se za ligu nacija Djuric, Busuladzic, Licina, Catovic, Pejcinovic, Cardaklija imaju mjesta
Pa i Dulic malo mogao bi iznenaditi i doci do repke
Uz dobar rad nasa buducnost je svijetla :bih: i
Yebk te Djuric po sto hiljada puta da te yebo, jel moguce da ga nakon ovako teske utakmice jos uvijek prizivas?

Ma nije teska uopste, ja se probudio kao da nista nije bilo, jer znam da mi nemamo kapacitet za nesto vise. Za sad sam plasman je uspjeh koji stvara nove temelje, medjutim mora se nesto mijenjati da bi jos vise napredovali i da nam plasmani postanu standard, a ne senzacija. Tek kad dodamo ios jedno 5,6 igraca bicemo jos jaci nego sto smo sad
Mahmic novajlija najbolji veznjak u ekipi, a to dovoljno govori o kvaliteti ostalih veznjaka. Sto se tice Djurica, normalno da cu ga prizivat kad je bolji od svih ovih veznih igraca
Ono svaka cast ovim momcima za plasman, ali moramo dalje nastaviti i ne smijemo ostati zarobljeni u ovom slavlju
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 02 jul 2026, 10:30

Imamo li kakvih opcija za pojačat vezni red? Šteta što nije prošlo za Janelta mislim da bi on bio šlag na tortu za ovaj tim.

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 02 jul 2026, 10:34

Treba naci zamjene za Katica, dobru zamjenu za Dedica, Kolasinac isto polako zastaje....mislim da ako ne nadjemo dobre zamjene za godinu dvije odbrana ce nam biti propuha i sada je....

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 02 jul 2026, 10:47

I ja bih pozvao Velibora Djurica svakako je bolji

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 jul 2026, 10:52

Helemnejse je napisao/la:
02 jul 2026, 10:14
Moze lizati picku ceciliji jedino
Daj Bože. Mislim da je peging na meniju tu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

majstorS35
Kontakt:

Post Postao/la majstorS35 » 02 jul 2026, 10:56

Kljukusar je napisao/la:
02 jul 2026, 10:34
Treba naci zamjene za Katica, dobru zamjenu za Dedica, Kolasinac isto polako zastaje....mislim da ako ne nadjemo dobre zamjene za godinu dvije odbrana ce nam biti propuha i sada je....
barisic celik muharemovic ahmedhodzic kospo hadzikadunic katic to su nasi stoperi

a za sea nema zamjena za igrace poput kolasinca dugo cete cekati momak je slican dzeke i pjanica sto se toga tice bas kao sto nam je vezni red totalno pao kad je otiso pjanic tako ce ta lijeva strana nazalost alajbegovic ce se napatit pravo kad ide seo u penziji momak igra ko dva igraca a rusi ko tri

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 jul 2026, 11:00

Nažalost opet smo osuđeni na ovog NoDija koji traži igrače preko ChatGPT-a, yebo ti Djuric.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 02 jul 2026, 12:01

Sta je sa busuladzicem?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 jul 2026, 12:07

Ne vrijedi se raspravljati, nadoce za par mjeseci, navikao sam da kasne
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 02 jul 2026, 12:12

SanaBosna je napisao/la:
02 jul 2026, 10:20
SanaBosna je napisao/la:
02 jul 2026, 09:57

Pa pisalo se vec u vezi Catovica, momak ceka papire, za Pejcinovica ne znam.

Naravno na drugim pozicijama skripi vise, ali on bi odmah mogao pomoci plus zamijeniti Dzeku i Demirovica, koji mora na klupu. Ako je tacna informacija, Pejcinovic vec ima nase drzavljanstvo iako to nije navedeno na TMu. Nadam se da je strucni stab u kontaktu, jer sad Njemacka je ponovo prerano ispala i tu trebamo traziti sansu.
Naravno bi mi svi zeljeli da Pejcinovic igra, akobogda Smajlovic, Topalovic i Licina, nama je bitno srediti ovaj vezni red.
Pa ček, zar nije Pejčinović otvoreno pričao da mu je jedini interes da igra za Njemačku, a da će razmisliti o Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini ako Njemačka ne bude opcija?

Il sam ja to umislio sebi...
Pošteno, pa kako bude.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 02 jul 2026, 12:13

zastitaIdentiteta je napisao/la:
02 jul 2026, 12:12
SanaBosna je napisao/la:
02 jul 2026, 10:20

Pa ček, zar nije Pejčinović otvoreno pričao da mu je jedini interes da igra za Njemačku, a da će razmisliti o Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini ako Njemačka ne bude opcija?

Il sam ja to umislio sebi...
jeste davno, ali ocigledno od njemacke nema nista pogotovo poslje onog poraza.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 02 jul 2026, 12:15

Kljukusar je napisao/la:
02 jul 2026, 10:11
Shevko je napisao/la:
On se treba javno izvinuti naciji, drzavi i strucnom stabu. Javno reci da se kaje za sve i mozda bi Barbarez i Sphaic promjenili misljenje...
Svi kolektivno zaboravljamo jednog jako dobrog stopera, Adrian Leon Barišić.

Nije bio tu samo jer je bio povrijeđen.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 02 jul 2026, 12:20

insimadop je napisao/la:
02 jul 2026, 12:15
Kljukusar je napisao/la:
Shevko je napisao/la:

Da, da. Mlad, potentan, dobar klub i liga. Samo svako malo neka povreda kod njeg, šteta baš.
Pošteno, pa kako bude.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 jul 2026, 12:39

NoDi80 je napisao/la:
02 jul 2026, 12:07
Ne vrijedi se raspravljati, nadoce za par mjeseci, navikao sam da kasne
Pa naravno da ne vrijedi moras samo to shvatiti na vrijeme. Prije SP na temi ko treba biti medju 26 stalno sam ulazio u rasprave preglupe koje tek sad nemaju osnovu.

Branili ljudi Mujakicev poziv, dizali u nebesa Katica i govorili kako treba imati mjesta dok god igra i slicno. Smjesne stvari, opet ponavljam da se mi za svakog potencijalnog reprezentativca trebamo boriti, bazen igraca iz domaceg prvenstva je toliko los da nam ne moze nista pruziti.

Poslije dobrog nastupa na najvecoj sceni idealno je to sto nam slijedi liga nacija. Apsolutno je moramo iskorisiti za to da probamo sto vise igraca, i da pokusamo odigrati i u drugom sistemu. Ne zelim otvarati temu o Annelu, ali je klasa nedostizna za Radeljica, a nazalost i Katica. Parafraziram u ovom primjeru, ali recimo da smo jucer istrcali sa nasa najjaca tri pozadi u ovom trenutku, Muharemovic-Smajlovic-Ahmedhodzic dosta bi kompaktnije izgledali u odredenim situacijama, ono u prvom poluvremenu kad Radeljic “trci” za Destom ce se provlaciti po netu godinama.

Isto tako Boga moliti da Karic ili Hamzic u narednom periodu pocnu braniti negdje u ozbiljnije i da nam Vasilj ne bude jedinica. Ja ne znam cime je on tacno zaradio simpatije naroda, ali igrom sigurno da nije mogao. Osim utakmice u Rumuniji gdje briljirao zaista je imao mnogo kikseva. U situacijama kod oba gola je morao bolje, njegova igra nogom je ocajna zaista u situaciji gdje prelazi na primarnog plejmejkera stvarno ne shvatam da nije u stanju pogoditi uzi prostor u kojem se nalaze nasi igraci.

I ono sto je najbitnije vezni red, ima trenutno jedno 5-6 imena koja mogu pojacati konkurenciju. Sve ih treba zvati, ovo sto nam pruza trenutno vezna linija je sramotno. Benjamin Tahirovic je vjerovatno najgori igrac u historiji koji je zaigrao za nasu A selekciju. Ostali su takoder bara-bara s njim, osim mozda Basica koji je moze se reci solidan. Bilo kako bilo top rezultat za nas trenutno, iskoristiti ovo dobro i dovesti redom: Pejcinovica, Bilbiju, Hasica, Busuladzica, Catovica, Djurica, Dulica, Cardakliju, Smajlovica, Topalovica.

Za par godina bice ovo izuzetno nezgodna ekipa koja nece imati potrebe da se brani protiv bilo koga.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 02 jul 2026, 12:40

insimadop je napisao/la:
Kljukusar je napisao/la:
Shevko je napisao/la:

Ne zaboravljamo
Bio je los svaki put kad je igro za repku
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 02 jul 2026, 12:53

Spahic98 je napisao/la:
02 jul 2026, 12:40
insimadop je napisao/la:
Kljukusar je napisao/la:

Ne zaboravljamo
Bio je los svaki put kad je igro za repku
Samo uzmi u obzir da je on redovno igrao za reprezentaciju samo u Ligi nacija, i ko je tad uopće bio dobar. Da smo se odrekli svih koji razočarali u tom ciklusu, mogli smo komotno penzionisati kompletnu ekipu. I bile su mu 23 godine, štoper u tim godinama ima još puno napretka ispred sebe. Vjerujem da će u Bragi dovoljno taktički napredovati da nam postane vrlo konkurentan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, Daduli, HariTz, Matterhorn22, RacioEmocionalan, SanaBosna i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []