Ermedin Demirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

JayCatwright
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la JayCatwright » 02 jul 2026, 14:23

jedini spas je da se uradi ono što je Howe uradio sa Joelintonom kada ga je kao napadača gurnuo na centralnog veznog, mada je pitanje može li ovaj parmak i to igrati, definitivno jedan od najgorih igrača u historiji reprezentacije

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 02 jul 2026, 14:23

Iskreno mislim da bi bio dobar da igra kao Besic nekada kao zadnji vezni, ima on puno misica a jos trci ko konj. Mozda bi bio bas dobar rusliac na sredini.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 02 jul 2026, 14:25

Kad se samo sjetim kako su me napadali kao Ermedin trci puno i lakse nam dise vezni red zbog njega. :rol:

Najgori igrac u repki, nikakve uloge on nema. Trci kao muha bez glave i nikad ne dobije neki duel. :zviz:

Herson

Post Postao/la Herson » 02 jul 2026, 14:31

I Lautaro Martinez bi izgledao kao muha bez glave da ga ubaciš ovdje. Zamisli, igraš 4 4 2, partner u napadu ti Džeko koji nije spreman za više od 25 minuta fudbala, a iza tebe dva vezna koja nemaju više od 5 progresivnih pasova po utakmici zajedno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 02 jul 2026, 14:36

Ako pocnemo igrati sa brzim, poletnijim mladim momcima poput Alajbegovica, Mahmica, Bajraktarevica, Memica i sl. mislim da ce i Ermedinov doprinos u dresu reprezentacije biti veci. Djeluje mi da je trenutni nacin igre Edina u napadu, neka vrsta tereta Ermedinu. Jednostavno mu ne odgovara taj stil igre prema naprijed, drugacije igra u Stuttgartu. Vidjecemo od septembra i lige nacija hocemo li sta mijenjati u stilu igre

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 jul 2026, 14:38

Herson je napisao/la:
02 jul 2026, 14:31
I Lautaro Martinez bi izgledao kao muha bez glave da ga ubaciš ovdje. Zamisli, igraš 4 4 2, partner u napadu ti Džeko koji nije spreman za više od 25 minuta fudbala, a iza tebe dva vezna koja nemaju više od 5 progresivnih pasova po utakmici zajedno.
Ja mislim da bi ga ti branio sta god da uradi. Pa kako mi ikako onda postignemo gol po tom tvom, a da nas on nikad nije u listi strijelaca? I taj sto nije spreman za vise od 25 min ga uvali welsu i 1000 puta je korisniji nego Sljivotres i ako je 40 i moze se kretati "samo" tih 25 min. Kako mogu drugi napadaci dati gol, sa tim saigracima a bas Sljivotres ne. Svaki napadac je u zadnjih 5 nastupa dao gol, samo on nije, kako kad nebi ni Lautaro Martinez?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 02 jul 2026, 14:41

Fudo je napisao/la:
02 jul 2026, 14:38
Herson je napisao/la:
Ja mislim da bi ga ti branio sta god da uradi. Pa kako mi ikako onda postignemo gol po tom tvom, a da nas on nikad nije u listi strijelaca? I taj sto nije spreman za vise od 25 min ga uvali welsu i 1000 puta je korisniji nego Sljivotres i ako je 40 i moze se kretati "samo" tih 25 min. Kako mogu drugi napadaci dati gol, sa tim saigracima a bas Sljivotres ne. Svaki napadac je u zadnjih 5 nastupa dao gol, samo on nije, kako kad nebi ni Lautaro Martinez?
Pa jer nam je vecina golova iz prekida, zaista rijetko postizemo golove iz igre, a sto se tice Demirovica, meni licno jedan od najdrazih reprezentativaca, iako ni sam ne znam cime me je kupio.
Željezničar über alles

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 02 jul 2026, 14:42

parmaku se lopta od nogu odbija kao da protezu nosi, kakav crni vezni red tu bi tek izgledao lose.

parmak moze samo igrati u nekoj ekipi koja igra kontru i namjesta mu po 3-4 zicera na utakmici

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 02 jul 2026, 14:45

Hoce li staviti popuste na majice ove sto prodaje sa Burnicem? Zna li se ista, bolje mu je na pijacu da ide i tamo stand otvori

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jul 2026, 14:48

JayCatwright je napisao/la:
02 jul 2026, 11:43
Razočarenje je samo teškim retardima poput beduina, nevjerovatno mi je da postoje ljudi koji su mislili da je ovaj parmak iole solidan napadač
Vidi smrdibube izasla napolje, nakon onoliko gluposti prije baraza. Dugo ti je trebalo da se vratis, al nije forum zaboravio da si debilcina 🤣

Npr, Demirovic u jednoj od najjacih liga svijeta godinama unazad medju boljim napadacima, a ti godinama unazad medju najvecim retardima na forumu. Al eto o obojici se govori.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

KockarVicin007
Kontakt:

Post Postao/la KockarVicin007 » 02 jul 2026, 14:48

Kljukusar je napisao/la:
02 jul 2026, 14:45
Hoce li staviti popuste na majice ove sto prodaje sa Burnicem? Zna li se ista, bolje mu je na pijacu da ide i tamo stand otvori
Zamisli ti, molim te, čega su se likovi dosjetili. Iskoristili euforiju i hype da plasiraju majice na tržište, ko yebe učinak na terenu. Bolesno!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 02 jul 2026, 14:48

Bezveze se covjek napada realno,jedini njegov grijeh je jedna promasena sansa protiv Kanade na ovom prvenstvu (a i ta sansa je dosla slucajno).U ostale tri utakmice nije mogao ni primirisat golu.To sto neki ocekuju da on bude ko Mbappe ,pa ti ljudi prosto nisu u vinklu :mrgreen:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jul 2026, 14:54

Shevko je napisao/la:
02 jul 2026, 14:42
parmaku se lopta od nogu odbija kao da protezu nosi, kakav crni vezni red tu bi tek izgledao lose.

parmak moze samo igrati u nekoj ekipi koja igra kontru i namjesta mu po 3-4 zicera na utakmici
Pa kako onda daje golove u Stuttgartu majku mu? Niti igraju kontre, niti mu 3-4 zicera namjeste po mecu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 jul 2026, 15:01

Nazivaš igrača parmakom, yebeš mu majku, ženu, dijete i šta sve već ne.. i kada neko drugi odreaguje na to i pokušava da to vrati na neku normalnu raspravu "jao samo ga branite, šta ovo ne smiješ kritikovati"..

Majke mi, izađite napolje pa nekome to u facu recite, pa ćete vrlo brzo saznati razliku između komentara, kritike i uvrede.

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 02 jul 2026, 15:06

HariTz je napisao/la:
02 jul 2026, 15:01
Nazivaš igrača parmakom, yebeš mu majku, ženu, dijete i šta sve već ne.. i kada neko drugi odreaguje na to i pokušava da to vrati na neku normalnu raspravu "jao samo ga branite, šta ovo ne smiješ kritikovati"..

Majke mi, izađite napolje pa nekome to u facu recite, pa ćete vrlo brzo saznati razliku između komentara, kritike i uvrede.
Problem foruma je sto ne vidis ko je iza nicknamea pa mnogima muda porastu jbg. :mrgreen:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2026, 15:10

Bezveze navukli gnjev na njega jer nece da ga klupira i ohladi.Ne ide pa promjeni majstore nesto,isprobaj nekoga mozda upali.Covjek je beskoristan totalno i to je cinjenica,nije to sramota ali sramota je branit ga nekakvim glupostima.Ne postoji nikako u napadu i ono sto dobije uspije da syebe.Mahmic za poluvrijeme reprezentativnog fudbala umalo da stigne njegov ucinak jos lik nije napadac.Jednostavno preslabo je ovo,niko ga ne mrzi cesto ga kritikujem ali volio bi da me demantuje i proigra.Nazalost to cekam 5 godina i to se nece desiti.I ne mislim da je problem do saigraca u napadu nit da bi se nadavao golova u 433 sa krilima jer smo i to probali

Ovdje ko god se nazor i na silu gurao nije dobro prosao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 02 jul 2026, 15:12

HariTz je napisao/la:
02 jul 2026, 15:01

Koliko se debil osjeća entitled što ima način da napiše nešto da svi vide, a u onom čime se on bavi, ako se ičim i bavi, nije najbolji ni u svojoj mjesnoj zajednici.
Walk on

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2026, 15:23

darker10 je napisao/la:
02 jul 2026, 14:48
Bezveze se covjek napada realno,jedini njegov grijeh je jedna promasena sansa protiv Kanade na ovom prvenstvu (a i ta sansa je dosla slucajno).U ostale tri utakmice nije mogao ni primirisat golu.To sto neki ocekuju da on bude ko Mbappe ,pa ti ljudi prosto nisu u vinklu :mrgreen:
Sta da smo izguibli od Velsa 1:0 ? sta da je presudio onaj njegov penal ?
=\_1921_/=

Herson

Post Postao/la Herson » 02 jul 2026, 15:29

Fudo je napisao/la:
02 jul 2026, 14:38
Herson je napisao/la:
Naš stručni štab izvodi ekipu na teren sa idejom da ne naprave ništa prema naprijed. Pogledaš formaciju, izbor igrača, izmjene i sve ti bude jasno. Velika većina naših golova su nekakve hrkljuš situacije poslije prekida ili centaršuteva sa strane, to su idealne situacije za Tabakovića i Džeku. Neopravdano je, u takvim okolnostima, kritikovati ofanzivce za bilo šta, a pogotovo Demirovića. Demirović je školovan napadač koji radi ogroman posao za ekipu, konstantno je u pokretu, otvara prostor, vrši presing itd. Treba mu sistem, vrlo jednostavno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Brix, Halix131, Nakata i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []