Rade svi pošteni građani ove države.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa baš zato, stidan je pa hoće samoćukraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:02Treba mu da se kupa, ipak je riječ o našem drugu SurrealuVensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:33E moj kralju vidi se da si ostario, skontaj što mu treba jacuzzi...![]()
Ako slučajno kakva komšinica vidi jacuzzi i odluči da se pridruži ili možda komšija, win-win situacija..
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zaljubljive je prirode, ne bi on sam sa komsijom ili komsinicom u jacuzzi prije brakaVensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:15Pa baš zato, stidan je pa hoće samoćukraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:02Treba mu da se kupa, ipak je riječ o našem drugu SurrealuVensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:33E moj kralju vidi se da si ostario, skontaj što mu treba jacuzzi...![]()
Ako slučajno kakva komšinica vidi jacuzzi i odluči da se pridruži ili možda komšija, win-win situacija..
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mozda mu opet dolazi rodica iz Holandije s drugaricom, pa konta da ce mu se posreciti ove godine.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:02Treba mu da se kupa, ipak je riječ o našem drugu SurrealuVensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:33E moj kralju vidi se da si ostario, skontaj što mu treba jacuzzi...![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
kraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:17Zaljubljive je prirode, ne bi on sam sa komsijom ili komsinicom u jacuzzi prije brakaVensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:15Pa baš zato, stidan je pa hoće samoćukraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:02
Treba mu da se kupa, ipak je riječ o našem drugu Surrealu![]()
Ako slučajno kakva komšinica vidi jacuzzi i odluči da se pridruži ili možda komšija, win-win situacija..![]()
Previše sam se odao na forumu...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Jaka19vendetta87 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:35Mozda mu opet dolazi rodica iz Holandije s drugaricom, pa konta da ce mu se posreciti ove godine.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:02Treba mu da se kupa, ipak je riječ o našem drugu SurrealuVensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:33E moj kralju vidi se da si ostario, skontaj što mu treba jacuzzi...![]()
![]()
Kao da mu je neko iz raje rekao ako želi da pokupi trebu i bude nešto, uzmi jacuzzi - najbolji omjer cijene i "kvaliteta"
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
e jesi mu odgovorio, pa daj covjeku lokaciju ako mu pokazujes vec
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dadnem mu lokaciju, pa pocne dolaziti svaki dan na najbolju plazu na Neretvi, povede jos par jarana i napravi mi guzvu
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- Wilshere10
- Kontakt:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- invincible1921
- Kontakt:
Delic gospodin zagovara neradni dan radi utakmice, a mrtav hladan htio da ljudi rade za dan nezavisnosti,,,,ko biva ako volis drzavu onda i radi za nju 
=\_1921_/=
Je li realno da su ovi htjeli roknuti Nemanju Vidića. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa Kokeza je lik koji nije sutnuo loptu u zivotu, bavio se autolimarijom, i onda najednom preko SNS-a postao predsjednik Zvezde, pa predsjednik FSS-a.
I bilo je cudno sto su ga nekoliko godina odjednom rezimski mediji poceli napadati kako hoce organizovati atentat na Vucica, nakon cega se povukao sa pozicije i bukvalno nestao. Ocigledno je da je nesto dobro zasrao bio, a to je mozda ovo.
Zadnjih par godina se prica da je negdje u Americi, da ima neke firme i zivi od toga.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Faćko dobio 2 godine i 8 mjeseci zatvora zbog psovki na tiktoku

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Wilshere10
- Kontakt:
A jbte, ovo nisu istine. Neka me neko probudi.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:29Faćko dobio 2 godine i 8 mjeseci zatvora zbog psovki na tiktoku![]()
![]()
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- akisarajevo92
- Kontakt:
neka je, lakse se dise ovih godinu dana bez slusanja maloljetnika kako ga oponasaju i ponavljaju njegove psovke na svakom koraku
kao sto je rekao sam vise puta kad bude krivicno psovati, onda ce preci na mimiku, evo neka predje sad
kao sto je rekao sam vise puta kad bude krivicno psovati, onda ce preci na mimiku, evo neka predje sad
Don't believe the hype.
-
spolacentra
- Kontakt:
Nisu smjeli dobiti policiju, imaju silu u rukama i mogu da ne postuju sta zele a istovremeno da zloupotrebljavaju istu da maltretiraju gradjane koji nisu srpske nacionalnosti. A da ne pricamo o nazivu entiteta, enitet jedan, crveni entitet, entitet a, istocni, ovakav, onakav... Oni dobise republiku a Bosnjaci i Hrvati tuki.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:37Nema to veze sa Dejtonom, nego hajducijom u koju smo zapali u zadnjih godinu dvije. Problem je sto se stekao dojam da mogu sta hoce i da ne moraju postovati nikakve zakone....jestel vi svjesni da ovo znaci da ce svaki pripadnik OS koji nosi amblem sa ljiljanima na lijevoj ruci bit priveden i osudjen ?
Dakle uredjenje i zakoni postoje, iako nisu idealni ipak postoje....problem je sto se dopustilo RS da iste ne postuje...ali eto ne treba hapsit i talasat![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Nemaju oni sta koristit il ne koristit kad postoji zakon koji to propisuje. Mi smo na to sve pristali da bi svi zivjeli po istim pravilima. Ne mozemo mi igrat fudbal po pravilima a oni da daju golove rukama iz ofsajda i kaze haj da vidimo ko je pobjedio....evo hrvati nemaju entiet a mogu ti iste ovakve stvari uradit i rade ih, dje god hoce, jer se svi ludi prave i dopusta mu se da se zakon provodi proizvoljno po principu "moze bit a i ne mora"...ljudi npr krse svaki moguci zakon kad je rijec o procentu uposlenih u opstinama i slicno dje su oni vlast...i onda dodju kmece o majorizaciji i dobri bosnjo odvali "nije uredu Kosmic"...spolacentra je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:51Nisu smjeli dobiti policiju, imaju silu u rukama i mogu da ne postuju sta zele a istovremeno da zloupotrebljavaju istu da maltretiraju gradjane koji nisu srpske nacionalnosti. A da ne pricamo o nazivu entiteta, enitet jedan, crveni entitet, entitet a, istocni, ovakav, onakav... Oni dobise republiku a Bosnjaci i Hrvati tuki.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:37Nema to veze sa Dejtonom, nego hajducijom u koju smo zapali u zadnjih godinu dvije. Problem je sto se stekao dojam da mogu sta hoce i da ne moraju postovati nikakve zakone....jestel vi svjesni da ovo znaci da ce svaki pripadnik OS koji nosi amblem sa ljiljanima na lijevoj ruci bit priveden i osudjen ?
Dakle uredjenje i zakoni postoje, iako nisu idealni ipak postoje....problem je sto se dopustilo RS da iste ne postuje...ali eto ne treba hapsit i talasat![]()
=\_1921_/=
Nije bitno to sto je psovao nego kome je psovao. Možeš psovati Demirovicu sve slobodno, ali ako dirneš nekoga iz vlasti onda ide zatvor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.