Nikola Vasilj

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Madafaka
Kontakt:

Re: Nikola Vasilj

Post Postao/la Madafaka » 02 jul 2026, 13:27

Previše kikseva. Vrijeme je da šansu dobije neki drugi golman.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 02 jul 2026, 13:32

A drugi golman je ko? Vasilj u najgorim izadnjim je Claudio Taffarel za sve nase ostale golmane
Srce, čast i ponos!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jul 2026, 14:22

Nadati se da će sljedeće sezone Hamzić ili Šiljević 'eksplodirati', imati ovakvog golmana koji gotovo u svakoj utakmici pokloni protivniku gol jednostavno ne ide. Ona amaterska reakcija kod slobodnog udarca je možda i najgora na ovom prvenstvu, to se ne viđa ni u WWin ligi.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 02 jul 2026, 14:29

Venom je napisao/la:
02 jul 2026, 13:32
A drugi golman je ko? Vasilj u najgorim izadnjim je Claudio Taffarel za sve nase ostale golmane
ma smiješno, pitanje kad ćeš opet imati golmana na ovom nivou

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 02 jul 2026, 14:36

Njemu su mnoge stvari krenule naopako u zadnja dva mjeseca od ispadanja sa klubom do loših odbrana na SP. U krizi je nadam se da će je prevazići brzo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2026, 15:12

ArtemisFowl je napisao/la:
02 jul 2026, 14:29
Venom je napisao/la:
Jest na papiru, ali kada smo imali golmana da u zadnjih 6 utakmica napravi 4-5 kardinalnih gresaka?

Toliko je los u zadnje vrijeme da bi ja bez razmisljanja probao Karica ako bude standardan u Poljskoj. Ovaj nivo sto Vasilj pruza je najgore od jednog golmana otkad reprezentacija postoji. Znaci od baraza pa dalje, uz to iste stvari radi u klubu. Begovic je jedini golman koji je konstantno davao pozitivnu prevagu (osim pred kraj), ali ne mogu se sjetit ni Sehica ni Hasagica pa cak ni rupe poput Guse i Supica da su pravili greske na nivou ovoga.

Zlomislic je jos gori, tako da od toga nema nista.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 02 jul 2026, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 02 jul 2026, 15:13

Vi zaboravili Šehića očito 🤣

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 jul 2026, 15:14

RaZuti je napisao/la:
02 jul 2026, 15:13
Bolji od Vasilja definitivno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2026, 15:18

RaZuti je napisao/la:
02 jul 2026, 15:13
Meni stvarno nije jasno otkud taj mit o Sehicu....ok mozda ono pred kraj kad su nas svi trpali mozda se uklopio u sivilo, ali covjek je ciklus ili dva bio mozda i nas najvzaniji igrac uz Dzeku....jbt spasavo nas blamaza presjecjajuci kontre na 40 metara....bio biran u tim kola lige nacija....branio u ligi prvaka standardno...

Da je prime neuer nije, ali Sehic je od Begovica najbolji golman kojeg smo imali, i to toliko najbolji da mu niko nije ni blizu....ovdje mislim islkjucivo na partije u reprezetnaciji.

Medjutim valjda raja nedje cula da je u trendu da se pljuje pa opleli po njemu.

Ja sam ubjedjen da pola likova ovdje na forumu uopste ne prati repreztnaciju niti je pratilo, nego pogledaju tekmu tu i tamo kad je hype....

Ako ces konkretno poredjenje njih dvojice, Sehic je otvorio more kontri ako nije cak imo i koju asistenciju, dok vasilj ne moze teren potrefit ispucavanjem
=\_1921_/=

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2026, 15:22

Ja se ne mogu sjetit 5 velikih gresaka Sehica da mi je po zivot. Od Vasilja mogu 5 u zadnjih 6 utakmica za sekund. Sve to uz vrlo losa dodavanja koja nam konstantno stavaraju veliki pritisak uz losi vezni red.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2026, 15:27

Cartman je napisao/la:
02 jul 2026, 15:22
Ja se ne mogu sjetit 5 velikih gresaka Sehica da mi je po zivot. Od Vasilja mogu 5 u zadnjih 6 utakmica za sekund. Sve to uz vrlo losa dodavanja koja nam konstantno stavaraju veliki pritisak uz losi vezni red.
Ma brate covjek vrhunski branio....jos mi je u glavi protiv grcke kad ispade odbrana ko iz tramvaja, ukaza se seha na centru i sasjece im kontru.

Covjek s nogom igrao kao Edereson, otvorio kontri more i more,necu sad da lupam napamet, al yebi me ak nema i jednu dvije asistencije....dok vasilj ne moze izbit loptu kako bog zapovijeda, sinoc primamo go jer je lose izbio....eto ne mora niko meni vjerovat, samo nek pogleda utakmice lige nacija i kvalifikacija kad je branio. Spasio nas milion puta....Isto tako necu nikad zaboravit kad su ga ovdje pljuvali poslije Armenije, a mikitarijan i ekipa mu pucali voleje sa pet metara jer odbrana nije postojala.

Sehic najbolji golman kojeg smo imali od Begovica i to kazem opet tolko najbolji da mu nko nije ni blizu.....ali iz nekog razloga, ljudi koji pogledaju jednu tekmu rep u dvije godine culi da je u trendu da se on pljuje pa ga pljuju.

Na kraju dana nisam 100% siguran, ali covjek je bio ili izabran u tim citave lige nacija nase ili je bio nas najbolji ocjenjen igrac u toj ligi nacija...pa o cemu pricamo jbt?

Mislim totalno irelevantna tema trenutno, ali stvarno ne kontam cemu toliki hejt na Sehica....
=\_1921_/=

KockarVicin007
Kontakt:

Post Postao/la KockarVicin007 » 02 jul 2026, 15:37

invincible1921 je napisao/la:
02 jul 2026, 15:27
Cartman je napisao/la:
Ma brate covjek vrhunski branio....jos mi je u glavi protiv grcke kad ispade odbrana ko iz tramvaja, ukaza se seha na centru i sasjece im kontru.

Covjek s nogom igrao kao Edereson, otvorio kontri more i more,necu sad da lupam napamet, al yebi me ak nema i jednu dvije asistencije....dok vasilj ne moze izbit loptu kako bog zapovijeda, sinoc primamo go jer je lose izbio....eto ne mora niko meni vjerovat, samo nek pogleda utakmice lige nacija i kvalifikacija kad je branio. Spasio nas milion puta....Isto tako necu nikad zaboravit kad su ga ovdje pljuvali poslije Armenije, a mikitarijan i ekipa mu pucali voleje sa pet metara jer odbrana nije postojala.

Sehic najbolji golman kojeg smo imali od Begovica i to kazem opet tolko najbolji da mu nko nije ni blizu.....ali iz nekog razloga, ljudi koji pogledaju jednu tekmu rep u dvije godine culi da je u trendu da se on pljuje pa ga pljuju.

Na kraju dana nisam 100% siguran, ali covjek je bio ili izabran u tim citave lige nacija nase ili je bio nas najbolji ocjenjen igrac u toj ligi nacija...pa o cemu pricamo jbt?

Mislim totalno irelevantna tema trenutno, ali stvarno ne kontam cemu toliki hejt na Sehica....
Zamisli izaberu te, iako ti ekipa nije pravila dobre rezultate.
:bow:

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2026, 15:40

KockarVicin007 je napisao/la:
02 jul 2026, 15:37
invincible1921 je napisao/la:
02 jul 2026, 15:27
Cartman je napisao/la:

Zamisli izaberu te, iako ti ekipa nije pravila dobre rezultate.
:bow:

slika
Hvala, znaci bio sam u pravu, i to jbt gledaj ekipa u konkurenciji :thumbup:

Onda ovdje dodje neko i kaze Sehic vaki Sehic naki....apsolutno ne kontam ko je poceo taj trend pljuvanja njega....
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jul 2026, 15:42

Pa i Sehic je imao fenomenalan onaj prvi ciklus LN, uz naredne kvalifikacije. Nakon toga je krenuo strmoglav pad. Nesto slicno Vasilju, samo sto je on i baraz odradio dobro, tj iskupio se za one greske u toku tih meceva.

Nije ni Sehic bio sad neki kvalitet. Linijski golman, kao i svaki nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 02 jul 2026, 15:45

Nije vala Šehić linijski golman, svašta mu se može prigovoriti, ali to nije.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 02 jul 2026, 15:48

Cartman je napisao/la:
02 jul 2026, 15:12
ArtemisFowl je napisao/la:
02 jul 2026, 14:29
Venom je napisao/la:
Jest na papiru, ali kada smo imali golmana da u zadnjih 6 utakmica napravi 4-5 kardinalnih gresaka?

Toliko je los u zadnje vrijeme da bi ja bez razmisljanja probao Karica ako bude standardan u Poljskoj. Ovaj nivo sto Vasilj pruza je najgore od jednog golmana otkad reprezentacija postoji. Znaci od baraza pa dalje, uz to iste stvari radi u klubu. Begovic je jedini golman koji je konstantno davao pozitivnu prevagu (osim pred kraj), ali ne mogu se sjetit ni Sehica ni Hasagica pa cak ni rupe poput Guse i Supica da su pravili greske na nivou ovoga.

Zlomislic je jos gori, tako da od toga nema nista.
Evo na prvu Kazahstan u zadnjoj minuti, slobodnjak u Šehićev ugao. Begović je imao isto loših partija, npr. Portugal 6 komada kad smo primili.

A to da bi probao golmana koji nije ni na spisku, kakva je to logika? Pa Karić je trenutno peta opcija.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2026, 15:49

DamirT je napisao/la:
02 jul 2026, 15:42
Pa i Sehic je imao fenomenalan onaj prvi ciklus LN, uz naredne kvalifikacije. Nakon toga je krenuo strmoglav pad. Nesto slicno Vasilju, samo sto je on i baraz odradio dobro, tj iskupio se za one greske u toku tih meceva.

Nije ni Sehic bio sad neki kvalitet. Linijski golman, kao i svaki nas.
E vala svasta jeste, ali da je linijski golman to nije :D Dje ce bolan bit linijski, presjeko vise kontri nego Sunjic ili ko je vec tad bio nazad zajedno....Uostalom covjek nije imo nikakav pad nego je ekipa otisla u qrac....sjecam se ovdje hajke proitv armenije jer je primio 4, a pucali mu s pet metara voleje...
=\_1921_/=

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 02 jul 2026, 16:28

thulkazal je napisao/la:
02 jul 2026, 11:47
Vidiš nema kome da ide lopta, i samo na njihovu polovinu u aut.

Ovo je ipak neki viši fudbalski nivo i posebna taktika ali fino za sjetiti se...
Ovo je atomska fizika za nas strucni stab :D
Bit će gusto

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 02 jul 2026, 16:36

Amputiraj ih jarane, šta će ti
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 02 jul 2026, 16:38

Od Velsa do danas ja mislim da je i njega stid šta je uradio reprezentaciji.

Svaki gol njegov..

Uz Barbareza i Demirovića najveća rupa reprezentacije.
BRATSTVO GRAČANiCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, cutura, General505, Mocvara1991 i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []