Upravo to, mjesto iza napadača. Na krilu se troši dosta, a malo efekta, ali čim uđe u sredinu, odmah opasnost za protivnike, ovako može "igrati lopte" i dolaze do izražaja njegove kvalitete.
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Esmir Bajraktarević
+1Beduin je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:28Ako bih nekoga okarakterisao kao najvece razocarenje turnira, onda bi to bio Esmir. Prava steta sto se ni po cemu nije istakao na ovako velikom turniru. Ne znam zaista u cemu je problem, ali on je skroz izgubio dribling, ne libi se vise uopste ici 1v1 i dosta je tu alibi pasova unazad.
Popravio je disciplinu u fazi odbrane i igri bez lopte, ali zapostavio lucidnost koja ga je krasila otkako je stupio na scenu, dribling zbog kojeg uzivamo u ovoj igri te vrhunski centarsut. Ako negdje ima slobodu, to je onda u reprezentaciji. U barazu je rasturio, ali na SP skroz podbacio, velika steta za njega i ekipu.
pokazao zasto nije standardan u klubu. ako ce se ovoliko ofirno okretati na lijevu svaku nek bar bude okomit ko Robben i lomi igrače. ovako mu vrhunac igre vratiti loptu nazad. procitan igrac nazalost i miljama ispod Alajbegovica.
ne mozes biti krilo i prodora ne napraviti 4 utakmice
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Koliko ga se dizalo, bezvezno odigrano prvenstvo.
Highlight mu je gol Rumunjima u kvalama.
Highlight mu je gol Rumunjima u kvalama.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
19vendetta87
- Kontakt:
Precijenjen igrac. Svaku utakmicu je blijedo odigrao, od one prijateljske na Kosevu, pa da ove od sinoć.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Utakmica protiv Italija je bila vrhunska. To svi zaboravljaju. Ovo ostalo kako je isla koja utakmica vise tako ga je manje bilo. Da li ga je pritisak pojeo ili stvarno je dotakao svoj plafon vidjet cemo u narednoj sezoni.
Ja vjerujem i dalje da ce on biti jedno od najboljih krila ikada u reprezentaciji. Ne racunam Kerima u to. Razlika je vec ocigledna izmedju njih dvojice.
igra iskljucivo zavisi od toga kakvog je raspolozenja i da li je bek usao u njega par puta.
prelahko se obeshrabri, trebao bi se ugledati na amad diallo, pokusati probijati prema unutra, gristi i uzvratiti duele.
mozda smijesno zvuci ali vjerovatno bi se bolje provodio u Serie A gdje se staticnije brani i moze da radi te svoje slalome i lomljenja.
bekovi koji skoce na njega ga eliminisu momentalno.
prelahko se obeshrabri, trebao bi se ugledati na amad diallo, pokusati probijati prema unutra, gristi i uzvratiti duele.
mozda smijesno zvuci ali vjerovatno bi se bolje provodio u Serie A gdje se staticnije brani i moze da radi te svoje slalome i lomljenja.
bekovi koji skoce na njega ga eliminisu momentalno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan
Don't believe the hype.
Konyaspor iduci korak iz PSVa....
Ja sam nadam da ce imati isti karijeni put kao Saibari sto je imao u PSV-u. Esmirova prosla sezona je po minutama odigranim jednaka Saibairovoj kad je ovaj imao 23 godine. Cak su i po ucinku gotovo isti. Esmir imao 4 gola i 5 asistencija, a ovaj drugi 5 golova i 4 asistencije.
Ako gledamo samo statistiku i brojeve onda je Esmir dvije godine u prednosti u odnosu na ovog. Znam da se fudbal ne moze gledati na taj nacin ali bilo super da ostane jos bar sezonu dvije u PSV-u, naravno ako ce mu se povecati minutaza kao sto je bilo i u slucaju Saibarija.
Ako gledamo samo statistiku i brojeve onda je Esmir dvije godine u prednosti u odnosu na ovog. Znam da se fudbal ne moze gledati na taj nacin ali bilo super da ostane jos bar sezonu dvije u PSV-u, naravno ako ce mu se povecati minutaza kao sto je bilo i u slucaju Saibarija.
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčićaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan
PODSJECA NA AMAD DIALLO ALI NE GRIZEEEEE, IZGINI SINE, NEDAJ NA SEBE! IZGURAJ GA!
Sa Leilom odavno nije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan
Slobodan je bar se tako prica.
Od ovih mladjih samo je Amar zauzet. On se i oženio čini mi se.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 03 jul 2026, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
U tom slučaju bi li on i Mahmic mogli držati sredinu ? Ili je to previse ofanzivno? Zvuci ko zanimljiva ideja
Ne Hercegovku Esmire sine bjezi kolko te noge noseCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:48Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčićaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan![]()
Biće da si i ti odnekud iz Hercegvine il jos bolje Mostara dok ovako raspolazes informacijamaCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:48Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčićaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan![]()
P.S.- bivsa bivseg Velezovog igraca, mislimo li na isto?
Nisam al imam insajderske nepitaj kakofanatik19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:52Biće da si i ti odnekud iz Hercegvine il jos bolje Mostara dok ovako raspolazes informacijamaCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:48Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčićaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan![]()
P.S.- bivsa bivseg Velezovog igraca, mislimo li na isto?![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Upucen sam da su raskinuli davno, ali ona se bas "aktivirala" otad, zato i kazem da mu radi o glavi, izasla je i neka slika da je bila sad u USA u njegovom drustvusoccerfan je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:33Sa Leilom odavno nije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan
Don't believe the hype.
Leila zloćaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:04Upucen sam da su raskinuli davno, ali ona se bas "aktivirala" otad, zato i kazem da mu radi o glavi, izasla je i neka slika da je bila sad u USA u njegovom drustvusoccerfan je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:33Sa Leilom odavno nije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan
Coolpandu sam pitao a za ovu novu sam cuo ima 15ak danasoccerfan je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:00Nisam al imam insajderske nepitaj kakofanatik19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:52Biće da si i ti odnekud iz Hercegvine il jos bolje Mostara dok ovako raspolazes informacijamaCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:48
Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčića![]()
P.S.- bivsa bivseg Velezovog igraca, mislimo li na isto?![]()
sto zene saznaju cudo jedno
neznam ko je nova kontao sam da je slobodan
za bivsu znam da je bivsa
![]()
Inace, uporedjujuci fizicki bivsu i sadasnju s konja na magarca je presao..
Trenutno korisnika/ca: BordoDbr, Edbh21, HariTz, Lekqqq1921, Mocvara1991 i 57 gostiju.