FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja mislim da ćemo napasti PL...
Pa moze li neko da ne bude iz TC?Po posljednjim informacijama novi golman FK Sloboda Tuzla bi trebao postati Igor Rončević, doskorašnji golman Travnika i Željezničara koji se u prethodnoj sezoni posebno istakao bravurama na golu tima sa Pirote gdje je bio pozajmljen igrač Plavih.
Azir Muminović vjerovatno karijeru nastavlja u NK Tošk-u iz Tešnja.
Pored Rončevića, Sloboda je angažovala i duo iz Tuzla sitija – Natan Crepaldi da Kruz i Uroš Branković.
Natan je u prethodnoj sezoni upisao 21 nastup, te postigao četiri gola i dodao isto toliko asistencija. U karijeri je pored Tuzla sitija i Travnika branio još boje Rada, Slobode iz Novog Grada, Sarajeva, Olimpika, te Metropolitana i Tubaraa u svojoj domovini Brazilu.
Branković je ponikao u Crvenoj zvezdi, da bi ga put dalje vodio u Mačvu, Velež, Jedinstvo Bihać iz kojeg je stigao u Tuzla siti. Ove sezone je na 25 mečeva postigao tri gola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da su ova dvojica top igrači za FL...DamirT je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:12Pa moze li neko da ne bude iz TC?Po posljednjim informacijama novi golman FK Sloboda Tuzla bi trebao postati Igor Rončević, doskorašnji golman Travnika i Željezničara koji se u prethodnoj sezoni posebno istakao bravurama na golu tima sa Pirote gdje je bio pozajmljen igrač Plavih.
Azir Muminović vjerovatno karijeru nastavlja u NK Tošk-u iz Tešnja.
Pored Rončevića, Sloboda je angažovala i duo iz Tuzla sitija – Natan Crepaldi da Kruz i Uroš Branković.
Natan je u prethodnoj sezoni upisao 21 nastup, te postigao četiri gola i dodao isto toliko asistencija. U karijeri je pored Tuzla sitija i Travnika branio još boje Rada, Slobode iz Novog Grada, Sarajeva, Olimpika, te Metropolitana i Tubaraa u svojoj domovini Brazilu.
Branković je ponikao u Crvenoj zvezdi, da bi ga put dalje vodio u Mačvu, Velež, Jedinstvo Bihać iz kojeg je stigao u Tuzla siti. Ove sezone je na 25 mečeva postigao tri gola.
Sve igraci Ibre Hadziabdica
Daj jos Ibro daj nam i João Ericka

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.