Nihad Mujakić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nihad Mujakić
Kakvi smo mi indijanci, rasprava ko je ozenio kakvu, dal je svabica ili ne znam sta. Znas kako me boli ona stvar cija je ko zena, odakle je, sta je, nek igra covjek fudbal. Tacno nas mentalitet nema seljackijeg u svijetu od naseg mentaliteta.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pa šta ako je Turkinja? Nema boljih žena od Turkinja.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Patriota ove drzave dokazani sigurno,ali kvalitetom je tu da popuni roster,ali nije on jedini sigurno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Turska je drzava primamljiva mnogima za zivot i uzivanje. Kako bi on usrecio svoju suprugu Turkinju nego da ostanu zivjeti u Turskoj sto duze, a to vrlo lako moze uraditi tako sto bude igrao ovakav fudbalArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 14:00Pa šta ako je Turkinja? Nema boljih žena od Turkinja.
On i golmani će ostati bez minute na Svjetskom prvenstvu a svi ostali će nastupiti.
Radeljic rezervni lijevi stoper burnic pozvan da bude rezervni bek.koja je svrha mujakica I zasto je uopste pozvan?
Covjek pozvan a treneru ne pada na pamet da ga ubaci u bilo kojoj situaciji na terenu. Jos je zadnju cetvrtinu sezone vise proveo vremena na klupi nego na terenu. Bezveze trosenje poziva
Covjek pozvan a treneru ne pada na pamet da ga ubaci u bilo kojoj situaciji na terenu. Jos je zadnju cetvrtinu sezone vise proveo vremena na klupi nego na terenu. Bezveze trosenje poziva
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Jedini, uz dva golmana, koji nije upisao minutažu. Toliko o tome koliko mu selektor vjeruje i vidi da on može dati ovoj ekipi. Hvala za sve Niho, nadam se da te od septembra više ne gledamo u najdražem dresu. 
- Beduin
- Kontakt:
Makar znamo da njega necemo vise gledati u ekipi, Bogu dragom hvala. Zao mi sto npr. Karic nije mogao zbog njega na turnir, ali eto radi ranijih zasluga turisticki se poveo Nihad, jer poznavajuci Barbareza ni Karicu ne bi dao minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakva nepravda prema ovome momku...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Iz nekog razloga me svaki put neki bijes uhvati kad god ga vidim na ovim slikama, i iskreno se nadam da se vise nece pozivat u momcad
naprijed rejal
Ali on je zvao Spahića na svadbu a zabio je i gol San Marinu plus je i dobar za atmosferu a tek fotogeničan.
Nema veze sto igra svake prsetupne godine.
Nema veze sto igra svake prsetupne godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tacno vidis da je lik dosao turisticki u Stejts.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Završio s Gaziantepom. Hajd baš da vidimo gdje će se sad skrasiti.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Može li se gdje ovaj panj zadržati duže od 7-8 mjeseciCoolpanda24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:04
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Iskreno najbolje bi mu bilo da se vrati u sarajevo. Bio bi najbolji igrac lige a igraju evropu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:25Može li se gdje ovaj panj zadržati duže od 7-8 mjeseciCoolpanda24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:04
Koja je svrha njegovog pozivanja u repku nece mi nikad biti jasno. Momak ne moze igrati fudbal na nivou koji nama treba u repci, jednostavno u nasoj ligi nije mogao nauciti ono sto je morao do 19te 20te godine.
Sretno momku I sve najbolje u karijeri.
- Beduin
- Kontakt:
Sad u CV ima i da je trenirao u kampu na Svjetskom prvenstvu.
Ide transfer karijere.
Ide transfer karijere.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije vise u baklavasporu, sad prelazi u kebabspor.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njegova svrha da na trening dize atomsferu, podrzava igrace i disciplinovano trciDiadora je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:47Radeljic rezervni lijevi stoper burnic pozvan da bude rezervni bek.koja je svrha mujakica I zasto je uopste pozvan?
Najbolji igrac lige sigurno nebi bio, cak je upitno da li bi u FKS imao mjesto pored Mujkica i Kuprešaka.Diadora je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:00Iskreno najbolje bi mu bilo da se vrati u sarajevo. Bio bi najbolji igrac lige a igraju evropu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:25Može li se gdje ovaj panj zadržati duže od 7-8 mjeseciCoolpanda24 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:04
Koja je svrha njegovog pozivanja u repku nece mi nikad biti jasno. Momak ne moze igrati fudbal na nivou koji nama treba u repci, jednostavno u nasoj ligi nije mogao nauciti ono sto je morao do 19te 20te godine.
Sretno momku I sve najbolje u karijeri.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bosnjo22, General505, Goalgetter, SamoTi4000, soccerfan, StevieG8 i 45 gostiju.