U 10 utakmica dao 2 gola i 1 asist.Kome bi zapeo za oko,al bolje i ovako nego da za 2 3 godine glumi povredu leđa i trazi transfer u Real.
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Onda i ja mogu bit skaut ako cu samo gledat golove i asistencije, siguran sam da njihovi data modeli prate mnogo vise parametaraLiverpoolREDS je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:57U 10 utakmica dao 2 gola i 1 asist.Kome bi zapeo za oko,al bolje i ovako nego da za 2 3 godine glumi povredu leđa i trazi transfer u Real.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Slabo nasi to skauti rade,znali su da Salah ide mogli su u januaru naci neko rjesenje,Rayan za manje od 30mil mogli su ga bar skautirat,Diomande nisu trebali cekat ljeto da se ovi umjesaju pa i Cherki za one pare je bagatela bio prosle godine.Al eto ima ovak glavni dvojac ne sumnjam da ce nesto iskopat da valja pare imaju sto je bitnoStevieG8 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 23:22Onda i ja mogu bit skaut ako cu samo gledat golove i asistencije, siguran sam da njihovi data modeli prate mnogo vise parametaraLiverpoolREDS je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:57U 10 utakmica dao 2 gola i 1 asist.Kome bi zapeo za oko,al bolje i ovako nego da za 2 3 godine glumi povredu leđa i trazi transfer u Real.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
On bi bolje
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo nek ispadaju sto ranije sa ove lakrdije od prvenstva, ljudi nikako odmor nemaju
Kakve su sanse da ostanete bez Virgila ovo ljeto? 
U Ita stampi, zadnji par dana se pise o interesu Milana za njega. Kao i sam igrac nema nista protiv te ideje. Koliko je tacno i izvodivo to ne znam. Vi znate kakav je stav L'poola u vezi Virgila i da li bi pristali na eventualnu prodaju
U Ita stampi, zadnji par dana se pise o interesu Milana za njega. Kao i sam igrac nema nista protiv te ideje. Koliko je tacno i izvodivo to ne znam. Vi znate kakav je stav L'poola u vezi Virgila i da li bi pristali na eventualnu prodaju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da su pametni pustili bi ga, njegovo je prošlo, baš je očigledno postalo, mada bi vjerovatno bio najbolji štoper u italiji. Ali neće ga sigurno pustiti jer valja biti mentor jacquetu.milanist je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:28Kakve su sanse da ostanete bez Virgila ovo ljeto?
U Ita stampi, zadnji par dana se pise o interesu Milana za njega. Kao i sam igrac nema nista protiv te ideje. Koliko je tacno i izvodivo to ne znam. Vi znate kakav je stav L'poola u vezi Virgila i da li bi pristali na eventualnu prodaju![]()
Virgil će ostat, al' bi vam platili da uzmete @Finna npr.milanist je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:28Kakve su sanse da ostanete bez Virgila ovo ljeto?
U Ita stampi, zadnji par dana se pise o interesu Milana za njega. Kao i sam igrac nema nista protiv te ideje. Koliko je tacno i izvodivo to ne znam. Vi znate kakav je stav L'poola u vezi Virgila i da li bi pristali na eventualnu prodaju![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Što ti je krivo što sam uvijek u pravu i ispred vremena? Prvi sam ti najavio slom salaha, prvi najavio raspad slota. Evo sad ti i van dijka džaba najavljujem.
E jest teško naslutit pad igrača od 34 godine a koji je prethodne sezone igrao bukvalno sve minute u ligi.. da ne spominjem i ostala takmičenja. Sad i ovo ljeto ima skraćen odmor zbog svjetskog prvenstva. Genije nema šta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vidiš da ima nekih gore koji misle da je i dalje u prajmu. Nema ništa bolje za jedan klub nego pustiti na vrijeme igrača legendu koji više ne može.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega se osjeti pad u igri Van Dijka. Ocekuje njega jos par kvalitetnih sezona sigurno, prespreman je.
Opet se spominje Barcola kao prva opcija, mada bih ja nesto volio ovog Leaa koji definitivno napusta Milan. Sminka je bas
Opet se spominje Barcola kao prva opcija, mada bih ja nesto volio ovog Leaa koji definitivno napusta Milan. Sminka je bas
Godinu dana bez Dioga 
Vanvremenski Finn 
Salah za Jotu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.