FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogo bi jos neko doci
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Moglo bi se polako palamuditi i o vremenskoj prognozi... 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Dajčer je potpisao
-
bitisrcemvezan1946
- Kontakt:
Zna li se hoce li do prve tekme sa Inter Turkuom biti prezentacija novih dresova? I da li smo i dalje pod ugovorom sa Adidasom? Izvinjavam se ako je to neko vec pojasnio a da mi je promaklo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tacno treba napraviti gostujuci dres da ima na sebi zastavu s ljiljanima.
bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:28Tacno treba napraviti gostujuci dres da ima na sebi zastavu s ljiljanima.
A jarane, sto ja cijelo vrijeme govorim da nam fali muslimana, no niko me ne slusa...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nema to veze s vjerom.Vanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:36bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:28Tacno treba napraviti gostujuci dres da ima na sebi zastavu s ljiljanima.![]()
A jarane, sto ja cijelo vrijeme govorim da nam fali muslimana, no niko me ne slusa...
bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:41Nema to veze s vjerom.Vanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:36bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2026, 18:28Tacno treba napraviti gostujuci dres da ima na sebi zastavu s ljiljanima.![]()
Cenga, nece se Usro vratiti da do ujutru kmecis ! A to sto klubu za koji kao navijas stavljas predznak HŠK govori da si navijac Usre, Mujkicevog starog itd !!!pitarcenga je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:30prijateljska izmedju HŠK SVINJSKI-HŠK SARAJEVO
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jbt po svemu gledano Harmonija u klubu. Na forumu ratno stanje. Grob te je@o pa hocemo li ikad docekat normalni sezonu...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobrodošao Luka U Bordo Porodicu
Doktor za retardaciju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Može dobro pokriti lijevog stopera u formaciji sa 3 nazad, vjerujem da će biti pojačanje čim je Zekić insistirao na njemu
Dosta kompletirana ekipa, po pozicijama nam ne fali puno, samo da sve dobro “legne”.
Dosta kompletirana ekipa, po pozicijama nam ne fali puno, samo da sve dobro “legne”.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Sa dolaskom Dajčera ja ne vidim poziciju koja nam škripi, sve je fino popunjeno.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nista nam vise ne fali,samo uigravat ovo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dajčer zvanično novi igrač
Jel ovo Hare Čenga?NazorUso je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:13Cenga, nece se Usro vratiti da do ujutru kmecis ! A to sto klubu za koji kao navijas stavljas predznak HŠK govori da si navijac Usre, Mujkicevog starog itd !!!
Dobro doso DAJDZA, s p r c i dainicu na bulevaru tresnjevke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
.png)