I Vama
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala brate, ako treba koji igrac ili trener javnite se, pomoci cemo, nije problem...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:50I Vama
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:

Talentovani ofanzivni nogometaš Anes Krdžalić više nije član FK Sarajevo, potvrdio je Bordo tim na društvenim mrežama u zvaničnom saopćenju.
Krdžalić (21) imao je mnogo problema s povredama otkako je stigao na Koševo, a igrajući za Sarajevo, kada nije imao zdravstvenih tegoba, pokazivao je veliki potencijal.
Ipak, nakon isteka ugovora, nije došlo do produžetka saradnje. Kako su saopćili iz FK Sarajevo, dvije strane nisu postigle dogovor o mogućnosti nastavka saradnje.
Krdžalić je tokom boravka na Koševu odigrao 37 takmičarskih utakmica i postigao četiri gola. S ekipom je osvojio Kup BiH.
Jojjjj nemojte samo Vi o toj vrsti pomoći
- jurisicduska
- Kontakt:
Super su vam dresovi.
Moram ti objasniti osnove ekonomije.
Ako si ti dužan meni pare i posudiš od Virtuala da mi vratiš ti nisi vratio pare. Tako je vama Mirvic platio određene stvari ali vi i dalje trebate to vratiti.
On bi vam bio najbolji igrac u zadnjih 5 godinasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:57
Talentovani ofanzivni nogometaš Anes Krdžalić više nije član FK Sarajevo, potvrdio je Bordo tim na društvenim mrežama u zvaničnom saopćenju.
Krdžalić (21) imao je mnogo problema s povredama otkako je stigao na Koševo, a igrajući za Sarajevo, kada nije imao zdravstvenih tegoba, pokazivao je veliki potencijal.
Ipak, nakon isteka ugovora, nije došlo do produžetka saradnje. Kako su saopćili iz FK Sarajevo, dvije strane nisu postigle dogovor o mogućnosti nastavka saradnje.
Krdžalić je tokom boravka na Koševu odigrao 37 takmičarskih utakmica i postigao četiri gola. S ekipom je osvojio Kup BiH.
Pa buraz, mi nismo vi, ko ne odgovara treneru ide, ako treba da raskinemo, mi raskinemo, isplatimo i bye...Ako mu je istekao ugovor, ne produzimo ga i bye...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:57
Tako rade organizovani klubovi...
Imas klubove, koji su imali 53 igraca na platnom spisku, a plate im dijelili od opstine N.Sarajevo...
E sad imas klubove, koji imaju i trenere i rukovodstvo i igrace, a imas klubove koji to nemaju...Takvi klubovi imaju samo opomene od PU ili opomene pred prinudnu naplatu od banke...
Nije dobar Sanin, što im nije dao koji milion onako na lijepe oči. To je naučilo na sadaku, ne mogu se nikada promijeniti.
Čataković bi bio rame uz rame sa Osimombvsic je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:02On bi vam bio najbolji igrac u zadnjih 5 godinasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:57
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pročitaj tekst detaljnoVanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:04Pa buraz, mi nismo vi, ko ne odgovara treneru ide, ako treba da raskinemo, mi raskinemo, isplatimo i bye...Ako mu je istekao ugovor, ne produzimo ga i bye...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:57
Tako rade organizovani klubovi...
Imas klubove, koji su imali 53 igraca na platnom spisku, a plate im dijelili od opstine N.Sarajevo...![]()
![]()
![]()
E sad imas klubove, koji imaju i trenere i rukovodstvo i igrace, a imas klubove koji to nemaju...Takvi klubovi imaju samo opomene od PU ili opomene pred prinudnu naplatu od banke...![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:02Super su vam dresovi.
Moram ti objasniti osnove ekonomije.
Ako si ti dužan meni pare i posudiš od Virtuala da mi vratiš ti nisi vratio pare. Tako je vama Mirvic platio određene stvari ali vi i dalje trebate to vratiti.mislim pametan si momak
Nikad Sanin ne bi dao pozajmicu za Macron a hoce Adidas
Znaš ti to odlično po Ismiru
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zamolio bih željezničare da, kao što su se u decembru distancirali od goreg brata, da to rade i sada. Ostavite našeg Ismira na miru, pustite nas da se u miru i rahatluku patimo, vas je i onako zapao bolji.
Isko Paša, Dika Naša.
Isko Paša, Dika Naša.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- jurisicduska
- Kontakt:
Da bi bili na 0 nikom dužni i imali budžet za ovu sezonu dostojan renomea kluba treba im 20 miliona maraka. To naravno niko ne smije izjaviti. A to je objektivno tako. I to im recimo ne garantuje ni da će igrat Europu a kamoli šta vise.
Tu oni najviše i tonu. Generisu oni ozbiljan novac od ulaznica, sponzora, škole fudbala, EUROPE ponekad, ponekad naprave i transfer ali umjesto da to usmjere u vraćanje dugova oni to usmjere u plate igrača, i onda se desi da ne mogu ni to plaćati. Jednostavno očekivanja su velika, mogućnosti male. Svake godine se dodatno zaduže, zavedu to ko reprogram i ne vode kao dug. I onda imamo prikaz pozitivnog poslovanja a stvarno stanje 5 miliona novog duga.
Jedino rješenje je smanjenje budžeta na 1-2 miliona narednih 10 godina i borba za opstanak i tavorenje između dvije lige. Ali na to nisu spremni. Pare niko ne može upumpati bez da je to pozajmica a nema ni motiv. Tako da oni su u nekom limbu samo se čeka da neko ugasi svjetlo. Ja tipujem sa će to biti Konings preko sindikata.
Sto bi bio?mnon46 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:05Čataković bi bio rame uz rame sa Osimombvsic je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:02On bi vam bio najbolji igrac u zadnjih 5 godinasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:57
Zar nije vec kod njih ili treba?
Pričalo se o njemu, najavljivali ga i potajno se nadali.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa jarane, neka prodaju onih 12 stepenica sa Juga, mogu fine pare uzeti, kostale su 8,8 miliona KM...jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:13Da bi bili na 0 nikom dužni i imali budžet za ovu sezonu dostojan renomea kluba treba im 20 miliona maraka. To naravno niko ne smije izjaviti. A to je objektivno tako. I to im recimo ne garantuje ni da će igrat Europu a kamoli šta vise.
Tu oni najviše i tonu. Generisu oni ozbiljan novac od ulaznica, sponzora, škole fudbala, EUROPE ponekad, ponekad naprave i transfer ali umjesto da to usmjere u vraćanje dugova oni to usmjere u plate igrača, i onda se desi da ne mogu ni to plaćati. Jednostavno očekivanja su velika, mogućnosti male. Svake godine se dodatno zaduže, zavedu to ko reprogram i ne vode kao dug. I onda imamo prikaz pozitivnog poslovanja a stvarno stanje 5 miliona novog duga.
Jedino rješenje je smanjenje budžeta na 1-2 miliona narednih 10 godina i borba za opstanak i tavorenje između dvije lige. Ali na to nisu spremni. Pare niko ne može upumpati bez da je to pozajmica a nema ni motiv. Tako da oni su u nekom limbu samo se čeka da neko ugasi svjetlo. Ja tipujem sa će to biti Konings preko sindikata.
Eto, pola od vrijednosti da uzmu mogu dosta stvari rijesiti...
Mogu Ismiru prodati Grbavicu , pa ćemo im rentati.Vanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:23Pa jarane, neka prodaju onih 12 stepenica sa Juga, mogu fine pare uzeti, kostale su 8,8 miliona KM...jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:13Da bi bili na 0 nikom dužni i imali budžet za ovu sezonu dostojan renomea kluba treba im 20 miliona maraka. To naravno niko ne smije izjaviti. A to je objektivno tako. I to im recimo ne garantuje ni da će igrat Europu a kamoli šta vise.
Eto, pola od vrijednosti da uzmu mogu dosta stvari rijesiti...![]()
![]()
Tik-tak
Skupstina upravno odbori nikad niko nije izasao i rekao da je stadion pod hipotekom 5 m km, niti pod kojom kamtom.
Skupstina upravni odbor postoji evo 30 godina. Mirvic je spomenuo cifre, spomenuo je i ljude koji nisu 5 km dali zelju spomenuo je ljude koji su 2 godine do penzije, vidjecemo hocel iko ista na ovo reci.
Imas 7-8 ljudi koji uzimaju pare na ime zelje imas 7-8 koji rade svoj poso za platu i imas 1-2 covjeka koji drze tih 14 ljudi u klubu kao zastitu nivca koji oni ulaze u vidu sponzorstva, placa svoje radnike reklamira svoje firme i na kraju kad treba sebe da naplati uzme pare na hipoteku i opro lovu zaradio 5x vise izreklamiro firmu zaposlo svije radnika. Svima dobro samo zeljo doljnji.
To kvari MIRVIC i zato se digla skupstina upravni odbor da to brane jer njihov pravi sef je vidio da ce popusit pare pada se zastiti.
Nemas kamp nemas skolu fudbala nemas igrace nemas nijednog igraca za prodat nemas niodjednog igraca procenat stadion pod hipotekom, 13 godina nista neznacus u najslabiojoj ligi na svijetu. Ovo nemoze rijesit ni kantonalna liga, mozda da budu u istoj 10-15 godina.
Neznam sta su ocekivali od SANINA MIRVICA. Da plati dug hipoteka plus dug igraca plus dug dobavljaca 10-15 m km, da ulozi 10 m km u kamp i da dovede igrace koji ce se borit za titulu dodatnih 8-9 m km za njihove plate.Znaci da ulozi 30 m km, da bi onda skupstina rekla e sad nam je fino nemamo nikakvi bolkada haj ti sad kuci mi cemo postavit naseg pravog direktora firme za koju mi stvarno radimo..
Skupstina upravni odbor postoji evo 30 godina. Mirvic je spomenuo cifre, spomenuo je i ljude koji nisu 5 km dali zelju spomenuo je ljude koji su 2 godine do penzije, vidjecemo hocel iko ista na ovo reci.
Imas 7-8 ljudi koji uzimaju pare na ime zelje imas 7-8 koji rade svoj poso za platu i imas 1-2 covjeka koji drze tih 14 ljudi u klubu kao zastitu nivca koji oni ulaze u vidu sponzorstva, placa svoje radnike reklamira svoje firme i na kraju kad treba sebe da naplati uzme pare na hipoteku i opro lovu zaradio 5x vise izreklamiro firmu zaposlo svije radnika. Svima dobro samo zeljo doljnji.
To kvari MIRVIC i zato se digla skupstina upravni odbor da to brane jer njihov pravi sef je vidio da ce popusit pare pada se zastiti.
Nemas kamp nemas skolu fudbala nemas igrace nemas nijednog igraca za prodat nemas niodjednog igraca procenat stadion pod hipotekom, 13 godina nista neznacus u najslabiojoj ligi na svijetu. Ovo nemoze rijesit ni kantonalna liga, mozda da budu u istoj 10-15 godina.
Neznam sta su ocekivali od SANINA MIRVICA. Da plati dug hipoteka plus dug igraca plus dug dobavljaca 10-15 m km, da ulozi 10 m km u kamp i da dovede igrace koji ce se borit za titulu dodatnih 8-9 m km za njihove plate.Znaci da ulozi 30 m km, da bi onda skupstina rekla e sad nam je fino nemamo nikakvi bolkada haj ti sad kuci mi cemo postavit naseg pravog direktora firme za koju mi stvarno radimo..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 02 jul 2026, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, DoktorXabaras i 23 gosta.

.png)