FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja sam oduševljen da ima neko ko još vjeruje dotičnom gospodinu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Kako god ne vjerujem ni skupstini, jer ona je tu puno duze od Mirvica. Eto nema Mirvica, nema plakanja i vidjecemo sad te Zeljine patriote. Sad nema izgovora “dosao da nam otme imovnu, dusmani hoce u klub” ..
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jul 2026, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Glupost, sve.
Nema zarade, a ni povrata u fudbalu, ako nisi spreman na rizik. Ako gledas svaku marku, nije to za tebe.
Mamic je godinama trpao u Dinamo svoje pare, a povrat je dosao kasnije.
Veze ovaj nema.
Nema zarade, a ni povrata u fudbalu, ako nisi spreman na rizik. Ako gledas svaku marku, nije to za tebe.
Mamic je godinama trpao u Dinamo svoje pare, a povrat je dosao kasnije.
Veze ovaj nema.
AMAR OSIM
Imas mozak malo veći od pilicaIdeneide je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:15Nakon ovog intervjua je jasno. Najveća kočnica kluba su osobe koje se vrte godinama oko Skupštine, ili oko kluba! Čim dođe neko da mijenja sistem, bit će otjeran. Bojim se da je nama Skupstina najveca omca oko vrata godinama unazad, i ove interesne skupine oko i u njoj.
"Skupstini i upravi!
Željo ne smije pasti"
To i ja cekam, eto zaboravimo mirvica, vjerujemo i cekamo poteze nase divne skupstineELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 19:24Vidjet cemo ko su nam ti spasioci na skupstini, ko je spreman i kako da ulozi.
Znaci stadion citav pos hipotekomzna li se ko je te kredite dizao? Ko je odobrio takvu vrati kredita i do granice da vise ne mogu marke dobiti.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
perodeformero
- Kontakt:
Kakve poteze pa i oni će otići ko i ovaj što je otišao, zašto ti očekuješ nešto od nekoga?! Kako ti nije jasno da ne postoji niko, jer da ima već bi se pojavio. Pričam o nekome ko može instant upumpati ogromnu količinu novca koja je sad potrebna da uopšte počneš ovu sezonu, ne o nekom piljaru ili tako nešto
Ja se brate uvijek nadam najboljem i ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da smo grohnuli. Ne znam sta da ti kazem, mozda je najbolje kao Celik da krenemo od nule ili da klub prepisemo Dzekiperodeformero je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:40Kakve poteze pa i oni će otići ko i ovaj što je otišao, zašto ti očekuješ nešto od nekoga?! Kako ti nije jasno da ne postoji niko, jer da ima već bi se pojavio. Pričam o nekome ko može instant upumpati ogromnu količinu novca koja je sad potrebna da uopšte počneš ovu sezonu, ne o nekom piljaru ili tako nešto
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Od kad je reprogram poreza od tada je pod hipotekom nije to nikakva novost. Ovaj lopov je to znao sve, sto je bio tu 8 mjeseci kad je već sve to znao. J**+ mi se za skupstinu skup uhljeba već 15 godina, vi se sad sjetili skupštine da opravdate ovog lopova. Imate li gram mozga u tim šupljim glavama.
Sam je izabrao da navodno udje u klub i bude strateški partner a sad bi da nam pise kako on nije banka. Pa mater ti J*** lopovsku sta si ti mislio da udjes u klub,napravis statut i uzmeš imovinu a da pri tome ulozis 300.000 maraka. Izvarao sve uključujuci slovenca, Savu Miloševića, a sad Marica. Dodje debil onda pise o skupstini.
Sam je izabrao da navodno udje u klub i bude strateški partner a sad bi da nam pise kako on nije banka. Pa mater ti J*** lopovsku sta si ti mislio da udjes u klub,napravis statut i uzmeš imovinu a da pri tome ulozis 300.000 maraka. Izvarao sve uključujuci slovenca, Savu Miloševića, a sad Marica. Dodje debil onda pise o skupstini.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 02 jul 2026, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Ocam' retardirani, nemam drugo objasnjenje.
Fascinantan narod upitnih kognitivnih sposobnosti. Sreca pa Maric i Prelec nisu potpisali ugovore, doveli igrace i onda jos presica. Hvala im, realno. Bas su ispali gospoda, a nisu morali.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa svako ko troši više nego što može grohne, tako ti je sa firmom tako ti je sa fudbalskim klubom tako ti je sa domaćinstvom kućnim, dva i dva su četiri svugdje nema tu nikakve filozofije i to se nikad ne dešava preko noći nego jedan duži vremenski period, a ti sad u ovoj situaciji ne možeš ništa uraditi možeš gledati u nebo i čekati pozive sa suda iz poreske i odakle već. Pravo pitanje ko je dozvolio da porodična srebrnina najveće bogatstvo koje imaš materijalno završi pod hipotekom i kako je uopšte moguće zalagati imovinu za hipotekarne kredite, koje su potrebe da se to radi uopšte?! Zna se za šta služi kredit iz kojeg razloga se diže, to je fenomenalna stvar koja postoji, ali ako je neko npr. plate dijelio iz ovih kredita ja mislim da je to za zatvora. Nikad u istoriji kluba se nije desilo da ne postoji bukvalno niti jedan igrač kojeg možeš da prodaš i to je jedan ogroman problem, utakmica nema i ti sad bukvalno nemaš niti jedan jedini mogući izvor prihoda, a gori ti pod nogamaNoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:43Ja se brate uvijek nadam najboljem i ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da smo grohnuli. Ne znam sta da ti kazem, mozda je najbolje kao Celik da krenemo od nule ili da klub prepisemo Dzekiperodeformero je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:40Kakve poteze pa i oni će otići ko i ovaj što je otišao, zašto ti očekuješ nešto od nekoga?! Kako ti nije jasno da ne postoji niko, jer da ima već bi se pojavio. Pričam o nekome ko može instant upumpati ogromnu količinu novca koja je sad potrebna da uopšte počneš ovu sezonu, ne o nekom piljaru ili tako nešto
Otjero Brkovica, doveo trenere izvaro ih, doveo Slatu i Delica dva novinara uhljebi ih, a oni ne znaju 2 + 2 koliko je. Statutom htio osigurati svoj novac imovinom kluba. Izlagao Marica, i kad je trebo uplatiti pare naglo skontao da ne moze vise jer nema za hljeba a ne da pozajmi milion maraka. Sta si radio 8 mjeseci mater ti **** lopovsku s bratom lopovom.
Zamisli investitora koji ima milione da stavi Slatu na bilo koju poziciju u klubu. Sunce ti J***
Zamisli investitora koji ima milione da stavi Slatu na bilo koju poziciju u klubu. Sunce ti J***
Fora je u tome što upravo nije znao da je pod hipotekom, kada je shvatio da više nema šanse da optereti klub digao je rep a pokušavao je 7 mjeseci dignuti kredit. Yebem mater svakome ko pronalazi opravdanje za njega.MukiBek je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:44Od kad je reprogram poreza od tada je pod hipotekom nije to nikakva novost. Ovaj lopov je to znao sve, sto je bio tu 8 mjeseci kad je već sve to znao. **** mi se za skupstinu skup uhljeba već 15 godina, vi se sad sjetili skupštine da opravdate ovog lopova. Imate li gram mozga u tim šupljim glavama.
Sam je izabrao da navodno udje u klub i bude strateški partner a sad bi da nam pise kako on nije banka. Pa mater ti **** lopovsku sta si ti mislio da udjes u klub,napravis statut i uzmeš imovinu a da pri tome ulozis 300.000 maraka. Izvarao sve uključujuci slovenca, Savu Miloševića, a sad Marica. Dodje debil onda pise o skupstini.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Jesu li nasi danas trenirali?
Sad mi je tek jasno zasto smo imali neke čudne rezultate i poraze. J*** ga usta lopovska i sve one koji opravdavaju ovog lopova.SamLake je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:10Fora je u tome što upravo nije znao da je pod hipotekom, kada je shvatio da više nema šanse da optereti klub digao je rep a pokušavao je 7 mjeseci dignuti kredit. Yebem mater svakome ko pronalazi opravdanje za njega.MukiBek je napisao/la: ↑02 jul 2026, 20:44Od kad je reprogram poreza od tada je pod hipotekom nije to nikakva novost. Ovaj lopov je to znao sve, sto je bio tu 8 mjeseci kad je već sve to znao. **** mi se za skupstinu skup uhljeba već 15 godina, vi se sad sjetili skupštine da opravdate ovog lopova. Imate li gram mozga u tim šupljim glavama.
Sam je izabrao da navodno udje u klub i bude strateški partner a sad bi da nam pise kako on nije banka. Pa mater ti **** lopovsku sta si ti mislio da udjes u klub,napravis statut i uzmeš imovinu a da pri tome ulozis 300.000 maraka. Izvarao sve uključujuci slovenca, Savu Miloševića, a sad Marica. Dodje debil onda pise o skupstini.
Dobro skupština radi svoj posao. Čuvaju tradiciju i ime Željezničar.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Jedino što ima smisla jest da je stvarno bila vizija i plan poslovanja jer naprotiv se ne bi dovodili igrači treneri sportski direktori itd. ali u sve to a da on sam ne ulaže u klub svoje pare a na kraju da uzima dio "svog" kolača.
Očito je da je na kraju otišao zbog toga jer nije uspunio u svojoj namjeri a ne zbog pritiska.
Samo moja obzervacija.
Očito je da je na kraju otišao zbog toga jer nije uspunio u svojoj namjeri a ne zbog pritiska.
Samo moja obzervacija.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa dobro evo nema ga sad, nije digao nikakav kredit. I šta ćemo sad?!
Da nije ovo uradio mjesec pred prvenstvo, moglo se nesto uraditi. A sad ga pusi, trazi da te vodi Dzelo, Alispahic i oni ako budu htjeli.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa finansije su ti problem i obaveze koje su nabijene prije njega, nije trener problem
Predlozit nekoga od pametnjakovica, koji su otjerali svakoga ko drugačije od njihovog sistema misli, da vodi klub.perodeformero je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:17Pa dobro evo nema ga sad, nije digao nikakav kredit. I šta ćemo sad?!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, LukavacBHF i 44 gosta.