FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Čestitam za veliki uspjeh. Titula je je vaša - Zasluženo, bez pogovora!
Uz 2-3 kvalitetna pojačanja možete i dalje od prve evropske utakmice, garant.
Čestitke igračima, stručnom štabu na čelu sa Jagodićem, upravi i navijačima.
Sretno vam bilo
Sretno vam bilo
Bosno moja poharana....
Fuj,mozes ga samo popusiti tom postenom covjeku koji ni jednu tekmu nije nastelao a Subasic ima pravo da posjeti familiju-----jesi jadan bolan,,,,,hordas'87 je napisao/la:haj ne kaki pabizo nego idi lasti glavic jednom i jedinom gracicupabizo je napisao/la:Uz pomoc sudija i dalje stelate i stelate ali ce vam se lose vratit,,,,,,Dejan, BL je napisao/la:Liga šampiona, Liga šampionaHapoel paaa ne bih ako ne mora
ali ako bude, valjda smo nešto naučili iz vaših grešaka
Bravo Borče, konstantno prvi i bez ijedne mrlje osvajamo titulu, svaka čast.
prodao subasica u evropskog velikana eno ga u sanskom mostu
I PARTIZAN vi ste ih prošle godine "prizivali" ja se ne bi kačio s njima, možda neka prijateljska eventualno, ma sve su to **** ekipe. Prošle godine smo donekle imali sreće, bar po imenu protivnika i ligi iz koje dolazi a po rezultatu koje je kasnije ostvario i nije loš a ove godine ko zna šta ćemo ubostimak_033 je napisao/la:U drugom pretkolu mozete u najgorem slucaju izvuci Bate, Dinamo ili neki poljski klubDule 078 je napisao/la:Hvala,ali i ja se bojim nekog masakra u Kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Samo da ne izvucemo neki engleski klub.mak_033 je napisao/la:Svaka cast na tituli! Gotovo pa perfektna sezona!
Samo nas nemojte obrukati u Ligi Sampiona...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2011.html
Hvala, dobar si ti lik.Trigger je napisao/la:Čestitam za veliki uspjeh. Titula je je vaša - Zasluženo, bez pogovora!
Sretno vam bilo
Sta ti pasa cestitas--------tipovima koji nemaju igru i to upravo zbog sadasnjeg PROLAZNOG trenera ,,,,,Trigger je napisao/la:Čestitam za veliki uspjeh. Titula je je vaša - Zasluženo, bez pogovora!
Sretno vam bilo
Čestitam za veliki uspjeh. Titula je je vaša - Zasluženo, bez pogovora!
Sretno vam bilo
Hvala i tebi,ali moje misljenje je da jos nije doslo vrijeme za iskorak nekog naseg kluba u Evropi,pa nazalost ni Borca.
Ali,ako vidimo gdje smo bili prije 2-3 godine,u Drugoj Ligi, a sad razmisljamo o Kvalifikacijama za Ligu Evrope,to je jedan ogroman pomak,koji kad bi,kad bi se nastavio tom progresijom,sigurno doveo Borac za koju godinu da igra one grupne faze bar u Ligi Evrope!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Pazi ovdje niko ne priča o tome da Borac igra 4. pretkolo ali ako bi se neke stvari u žrijebu poklopile ne treba se odmah predavati kolo bi se moglo proći pa ako se ispadne u 3. onda se ide valjda u kvalifikacije za LE tako da to ne bi bio loš rasplet. Druga je stvar što bi onda kaskalli možda i cijlu polusezonu u prvenstvu jer pripreme počinjemo ranije, pa na evropu psihičko pražnjenje pa onda se treba vratiti na ovu realnost i igrati kao da ništa nije ni bilo.
Al bez obzira na to u Evropi ići hladne glave vrućeg srce i pokušati proći.
P.S. koji engleski klub, ne možemo nikog iz liga petice izvući mada nije neko preveliko ohrabrenje kad pogledam iz ostalih zemalja sve neke aždaje
Al bez obzira na to u Evropi ići hladne glave vrućeg srce i pokušati proći.
P.S. koji engleski klub, ne možemo nikog iz liga petice izvući mada nije neko preveliko ohrabrenje kad pogledam iz ostalih zemalja sve neke aždaje
- Бањалучанин
- Kontakt:
' успјех је % - $ те паре $ Уефе/", " успјех " " $ су " ? $ сјевер/југ у ?, а не $ ' се " & са ". ? $ - " то &...
У & ?, % ? $....
У & ?, % ? $....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Dobro, nakon poraza od Slobode kući se znalo da Borac uzima titulu i čestitke na tome.? je napisao/la:' успјех је % - $ те паре $ Уефе/", " успјех " " $ су " ? $ сјевер/југ у ?, а не $ ' се " & са ". ? $ - " то &...
У & ?, % ? $....
Nego, šta će biti sa gradnjom sjevera i juga ? Zna li se išta ?
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ се " не зна & "...
? $ $ се " ", $ " ' "...
? - $, ? су нас за*?.... ? не " ? " " , " $ пут
? $ $ се " ", $ " ' "...
? - $, ? су нас за*?.... ? не " ? " " , " $ пут
Let's go, Fighter!
"!
"!

Jel se po ovom nacrtu radi ? Bio bi super stadion, samo koliko vidim, ovdje se podrazumijeva i stavljanje krova na istočnu tribinu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa hoćete li mjenjati tribinu ukoliko vam se naprave jug i sjever? Nekako mi je logičnije da idete na jug ili sjever, nego da ostanete na istoku...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
$ се ? на " , " $ ? $ $ $ $ 100 000 ' , % $ ' " ....
.. ? " на " , " " $ , " " ' ? пуно - у & !
" " " , " " оне " !!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
?, то је то...Omar500 je napisao/la:
Jel se po ovom nacrtu radi ? Bio bi super stadion, samo koliko vidim, ovdje se podrazumijeva i stavljanje krova na istočnu tribinu
" " " " & 13 000 $ '....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ideja je za 10, samo sumnjam da će se realizovati, je li išta rečeno o tome, kad bi radovi počeli ?
Futebol Clube do Porto !
- Бањалучанин
- Kontakt:
' ? је то - " у ?, ? & ове је*ене " се то ? у $ ?...
$ се $ ", $ се " ", ? " то "...
$ се $ ", $ се " ", ? " то "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Problem je sto ni u entitetskoj ni u opstinskoj kasi nema para,opsta je frka i besparica i u fondovima,tako da mislim da imamo sad i vaznijih prioriteta kako prezivjeti ova teska vremena,nego sto su gradnja sjevera i juga. To je trebalo graditi dok je bilo para,ali tad se pretjerivalo sa nekim drugim megalomanskim gradnjama i bacanjem para na neke trecerazredne manifestacije koje skupo kostaju.Sad treba malo sacekati koju godinu jer je ocito da tesko ide i sa popunjavanjem ovog postojeceg kapaciteta.
- Бањалучанин
- Kontakt:
По тој ? " " " СФРЈ " ? $...
$ " ' $ у " " " & ", " у " " не ' ? $ $... $ , ? " $ $ $ & % $ ", за &...
Пара ", " то % " ? &, ' је фазон % се паре ? %...
" ? " & " " " $...
$ " ' $ у " " " & ", " у " " не ' ? $ $... $ , ? " $ $ $ & % $ ", за &...
Пара ", " то % " ? &, ' је фазон % се паре ? %...
" ? " & " " " $...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Slazem se ja da mi nismo bas toliko siromasno drustvo da ne mozemo napraviti tribinu-dvije,ali ima mnogo,mnogo vaznijih stvari trenutno nego praviti tribine za jednu utakmicu godinje,eto,najvise dvije,jer sumnjam da u Evropi mozemo ostati duze. Sto se BiH Lige tice,stadion nikad u istoriji nije bio rasprodat,a zbog zasicenja bice sve prazniji i prazniji. Kad mi sad u ovoj sezoni u kojoj prvi put postajemo sampioni u istoriji imamo ovakve posjete,sledecih godina ce biti sve gore i gore i postacemo kao Siroki. Sinoc po meni nije bilo ni 3000 ljudi,popisham se i na Banjaluku i na Banjalucane i trazenje uvijek nekog opravdanja za nedolazak,jednom veciti,jednom Vaskrs,jednom Djurdjevdan...Ma nabijem ih sve na onu stvar! Ne treba njima tribina,dajte im Ceca,Meca,Peca,Farmi i Big Brothera....
А $ ? " " " претјерао .. $ ' " је ? ? " $ ' , " знају се " $ је ? " % се $ , 3 $ се ? " & $ & % & " " .. % " " " " $ на " & ? , $ " % " " на ону ствар ..Dule 078 je napisao/la:Slazem se ja da mi nismo bas toliko siromasno drustvo da ne mozemo napraviti tribinu-dvije,ali ima mnogo,mnogo vaznijih stvari trenutno nego praviti tribine za jednu utakmicu godinje,eto,najvise dvije,jer sumnjam da u Evropi mozemo ostati duze. Sto se BiH Lige tice,stadion nikad u istoriji nije bio rasprodat,a zbog zasicenja bice sve prazniji i prazniji. Kad mi sad u ovoj sezoni u kojoj prvi put postajemo sampioni u istoriji imamo ovakve posjete,sledecih godina ce biti sve gore i gore i postacemo kao Siroki. Sinoc po meni nije bilo ni 3000 ljudi,popisham se i na Banjaluku i na Banjalucane i trazenje uvijek nekog opravdanja za nedolazak,jednom veciti,jednom Vaskrs,jednom Djurdjevdan...Ma nabijem ihsve na onu stvar!
а % се " " , у праву " $ " ' " " " овога за 1 $ , ехх $ $ те паре $ ' ја " " & ? те паре јаране $ за & " $ " & , & $ & % 1 "
" " " , " " оне " !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.