Normalno da vrrijedi više od Miretija, preko 100 nastupa u dresu Juventusa a ništa ne pokazati moraš biti mag samo takav.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2026, 19:08BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 17:41
Gleda se 18 - 5, ovog našeg smo im prodali za 5 milionaOvo "piu" ovdje znaci plus.Nelle ultimissime ore il club bianconero ha alzato la sua offerta a 18 milioni di euro bonus compresi (16+2) più il cartellino di David Puczka valutato 5 milioni di euro.
Dakle anonimus vrijedi vise od Mirettia. Ovu logiku samo imaju direktori Juventusa.
Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka su doveli ovog Ekhatora, moze biti degen, moze biti top.
Za Milika i Davida znas da su degeni, a ne mogu biti top.
Za Milika i Davida znas da su degeni, a ne mogu biti top.
Miretti ima stotine nastupa kroz Juve i Genou, kapiten U21 itd i ima 22 godine, ne postoji univerzum u kom on treba da kosta manje od anonimusa. Zato smo tu gdje jesmo, nasi ne vrijede nista, a zato Genoini anonimusi koja je zamalo u drugoj ligi završila treba da vrijede 20M+.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 21:12
Normalno da vrrijedi više od Miretija, preko 100 nastupa u dresu Juventusa a ništa ne pokazati moraš biti mag samo takav.
I pod ovim uopće ne pljujem tog momka jer ga nisam gledao, a komentari Italijana nisu nešto obećavajući, nego pljujem tu nakaradnu pojavu u Juventusu gdje dopustamo da nas muzu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I 90% forumaša ovdje ce reci ne vrijedi ni 15..Pogba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 00:20Miretti ima stotine nastupa kroz Juve i Genou, kapiten U21 itd i ima 22 godine, ne postoji univerzum u kom on treba da kosta manje od anonimusa. Zato smo tu gdje jesmo, nasi ne vrijede nista, a zato Genoini anonimusi koja je zamalo u drugoj ligi završila treba da vrijede 20M+.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 21:12
Normalno da vrrijedi više od Miretija, preko 100 nastupa u dresu Juventusa a ništa ne pokazati moraš biti mag samo takav.
I pod ovim uopće ne pljujem tog momka jer ga nisam gledao, a komentari Italijana nisu nešto obećavajući, nego pljujem tu nakaradnu pojavu u Juventusu gdje dopustamo da nas muzu.
Max Allegri
Jedva cekam Vicaria, Muharemovica, crnca iz Genoe u napadu, a da odu Bremer, Yildiz i Vlahović. 
Po mogućnosti da ode i Spaletti jer je mag Allegri slobodan.
Po mogućnosti da ode i Spaletti jer je mag Allegri slobodan.
#MaxOUT
#MaxOUT
Zaboravio sam i Maldinia Huijsena, kakvo momak svjetsko prvenstvo igra. 
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Spaleti može odmah ići, majku mu senilnu J***, promjenom formacije od meča sa Atalantom nas je koštao Lige šampiona, **** mu 3-4-2-1 mater.
Odmah neka ide.
MANIJACI JUG 1987
Kelly najvjerovatnije ide u Prem, Muharemovic bi onda bio zamjena jer igra lijevom, Lucumi bi nam trebao sa ili bez odlaska Bremera za kog se javio Bayern.
Crnac iz Genoe je plaćen 16, a Puczka je placen 5.4 M, dakle na kraju je potvrdjeno da nije plus iako su svi mediji prenijeli tako.
Prije transfera se pisalo da ga Spalleti zeli u prvoj ekipi probati jer je imao odlične statistike na beku gdje smo u deficitu, ali evidentno se moraju praviti plusvalenze.
Za golmana se najviše pise o Dibu Martinezu i Svilaru. Svilar je mislim nedostižan cijenom dok su agenti Di Gregoria osuli paljbu po klubu i to je kraj svakako njegove epizode u klubu.
Crnac iz Genoe je plaćen 16, a Puczka je placen 5.4 M, dakle na kraju je potvrdjeno da nije plus iako su svi mediji prenijeli tako.
Prije transfera se pisalo da ga Spalleti zeli u prvoj ekipi probati jer je imao odlične statistike na beku gdje smo u deficitu, ali evidentno se moraju praviti plusvalenze.
Za golmana se najviše pise o Dibu Martinezu i Svilaru. Svilar je mislim nedostižan cijenom dok su agenti Di Gregoria osuli paljbu po klubu i to je kraj svakako njegove epizode u klubu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Dovesti Costu iz Porta za golmana, ne znam zašto je ikako tolike godine u Portu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako ne može Svilar, onda samo Unaj Simon
MANIJACI JUG 1987
Jel istina da su u zadnjih 30 godina samo Ciro Ferara, Del Neri i Spaleti uspjeli dovesti ekipu izvan top4/ odnosno plasmana u ligu prvaka?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
A znaci Spalleti ih je odveo, a nije preuzeo ekipu od desetog kola, dakle praktično 1/4 sezone, pozicija 7 na tabeli.
I nije izvukao ekipu koja je bila na putu da ispadne u grupi LP (2 remija i poraz u 3 utakmice).
Ancelotti je preuzeo ekipu na polusezoni (Lippi bio osmi) i završio sedmi (1998/1999).
Nema na cemu.
Pretpostavljam da je Motta bolji trener.
A bolji je i od Allegria izgleda, podsjeti me, koji je Milan završio?
#MaxOUT
#MaxOUT
Ljudi ba igramo kup uefa, plate su nam ultrapreopterecene, zadnjij 2,3 prelazna roka smo spiskali 200 miliona na opende, koopove, davide....,prodat ne mozemo (ne znamo) ni za lijeka...tako da od transfer roka ocekujem igrace tipa demirovic, muharemovic, golman cape verde i slicno.
Dok se ne vrati onaj hype za pobjedom koji igraci moraju na terenu pokazati a neki trener ih to mora nauciti.....ja ne ocekujem nista (citaj opet borba za top 4)
Treba nam skupina od 15,20 igraca koja ce jesti teren. Trenutno u rosteru imamo moooozda 1 takvog ili 0 takvih.
Dok se ne vrati onaj hype za pobjedom koji igraci moraju na terenu pokazati a neki trener ih to mora nauciti.....ja ne ocekujem nista (citaj opet borba za top 4)
Treba nam skupina od 15,20 igraca koja ce jesti teren. Trenutno u rosteru imamo moooozda 1 takvog ili 0 takvih.
Pa yebo lud zbunjenog, Schira i Agresti tvrde da je haman pa gotova stvar, a DiMarzio se veceras raspisao da nemaju u planu da vraćaju Muharemovića
Nadam se da se neće ispostaviti kao istina, jer boljeg štopera za manje novca i većim potencijalom nećemo naći
Nadam se da se neće ispostaviti kao istina, jer boljeg štopera za manje novca i većim potencijalom nećemo naći
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kakav panj je Nico Gonzales. 
Lucumi sjajan.
Ostvareni kontakti s Goretzkom, moja dugogodišnja zelja, za nas i dalje dovoljno dobar i može poslužiti.
Lucumi sjajan.
Ostvareni kontakti s Goretzkom, moja dugogodišnja zelja, za nas i dalje dovoljno dobar i može poslužiti.
#MaxOUT
#MaxOUT
Goretzka lik koji nije imao muda da puca penal protiv **** Paragvaj? 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Još hladno klima glavom neću 
Ali opet, s obzirom da je klubu samo marketing bitan, sa njim bi došao i onaj navijač Goretzkaaaaaa
Ali opet, s obzirom da je klubu samo marketing bitan, sa njim bi došao i onaj navijač Goretzkaaaaaa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Burberry46
- Kontakt:
Milion imena se vrti a ustvari niko da potpise.
Imas ovih sa posudbe koji ce doci, lose i sporo ovo ide.
Imas ovih sa posudbe koji ce doci, lose i sporo ovo ide.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da hoče svi ovi sa posudbi da de vrate i da ih ne mogu nigdje prodati. Bolje se i patiti još 2 sezone nego trpati ovakve sa kojima nas svakodnevno povezuju. Naravno samo Tarika ubaciti tu. Tačno kad bi svaku penal pravio i ispadao tamo lijevio sa Cambiasom,neka ga. 
Imate Douglasa Luiza i Arthura Mela, koji ce vam djavo Goretzka jos 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.