Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
rossonero85
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Najviše mi je godra zbog ovog ljigavog smrada hahahahaha bravo Portugal! 

Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 03 jul 2026, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bio i u Jablanici, ispucala raja da ne propadne.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:15U MostaruObdunsmen je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:14Gdje je bio vatrometRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:11Sinoc kad smo mi ispali bio vatromet a ovde plač za njima![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Majstore da malo ne pretjerujes ???? Drugom zlo mislit a dobrom se nadati ne ide
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma smijesno realno.Na snimku se uopste ne vidi da je dirao loptu, ali ako si primjetio, kod pregleda gola, bio je kao neki mjerac kontakta loptom i on je pokazao "puls".
Za mene fudbal nije robotika.Sr.anje da ti se ponisti go zbog nekog milimetra jbt.
Ipak na kraju ekipa koja je bila za dlaku bolja prođe. Prvo poluvrijeme Martinez djelovao kao da je Pep postavio ekipu, 4 velike šanse i pravo pitanje bilo kako je Hrvatska otišla na odmor na 0.
Dalić je u drugom poluvremenu više hrabrosti pokazao i pustio svoje bekove pogotovo Stanišu naprijed da kreira višak po strani Mendesa imajući u vidu koliko Leao ne pomaže. Drugi kanal je bio bukvalno Mateo Kovačić, čovjek je vukao loptu mnogo puta i jeo Nevesa, Vitinhu i Bernarda kad je išao trkom. Hrvatska je u drugom poluvremenu kreirala sve svoje velike šanse, 4, Portugal samo 1. U drugom poluvremenu Hrvatsku je koštala nevjerovatno loše branjenje prekida, iz toga je i penal došao i igra u vazduhu, kiks pojedinca kod drugog gola.
Martinez se do uvođenja Rubena Nevesa totalno pogubio, kakav rolerkoster od trenera.
Dalić je u drugom poluvremenu više hrabrosti pokazao i pustio svoje bekove pogotovo Stanišu naprijed da kreira višak po strani Mendesa imajući u vidu koliko Leao ne pomaže. Drugi kanal je bio bukvalno Mateo Kovačić, čovjek je vukao loptu mnogo puta i jeo Nevesa, Vitinhu i Bernarda kad je išao trkom. Hrvatska je u drugom poluvremenu kreirala sve svoje velike šanse, 4, Portugal samo 1. U drugom poluvremenu Hrvatsku je koštala nevjerovatno loše branjenje prekida, iz toga je i penal došao i igra u vazduhu, kiks pojedinca kod drugog gola.
Martinez se do uvođenja Rubena Nevesa totalno pogubio, kakav rolerkoster od trenera.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 03 jul 2026, 03:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Edincapitano
- Kontakt:
Lovren i kompanija u studiju samo sto ne place, ne znam sta bih rekao, kad ovako ispadnes!
Mozda ima i karme za proslo SP, Lukakuovi promasaji su vidjeni i veceras!
Mozda ima i karme za proslo SP, Lukakuovi promasaji su vidjeni i veceras!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma okrznuo je kosom bez zayebancije onaj graph koji su prikazali je bio minimalan kontakt je trajao 0.2 sekunde max
sto neko rece ne do bog da mi ovako ispadnemo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zao mi Sucica, nema ni 24 sata kako se isplakao jer mu je domovina ispala sa SP, sad ove opet place jer je i on ispao s reprezentacijom za koju igra...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kralju, mani se nekih fake newsa...evo ja čuo vani neke petarde. Vjerojatno se slavi poraz Hrvatske.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:15U MostaruObdunsmen je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:14Gdje je bio vatrometRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:11Sinoc kad smo mi ispali bio vatromet a ovde plač za njima![]()
Senzor je legalan, ali nije legitiman
Da, ali u najgorem slučaju možda mu je zakačila koju dlakuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:19Ma smijesno realno.Na snimku se uopste ne vidi da je dirao loptu, ali ako si primjetio, kod pregleda gola, bio je kao neki mjerac kontakta loptom i on je pokazao "puls".
Za mene fudbal nije robotika.Sr.anje da ti se ponisti go zbog nekog milimetra jbt.
I da, apsolutno se slažem. VAR je prvobitno uveden za 'clear and obvious' stvari, većina ovih odluka nije u tom domenu.
Zato sto nema namjere da igra loptom, nego se odbila od njeg. Tako kazu pravila.ElAn10 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:07I ja se bas pitam kakvo je tu pravilo, jer je veiga zadnji dirno loptu??QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:06a ovo je nidje veze ako je veiga dirao loptu poslije matanovica ne treba biti ofsajd
Pa Hrvatska je ovako ispadala uvijek osim na zadnja dva svjetska, kakva karma kakve pm…
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- BosniaBoston
- Kontakt:
Baš me zanima kakve bi reakcije bile da je Bosna bila na mjestu Portugala, da li bi se ovdje i dalje pričalo o duši igre, fudbal nije robotika i ljubav nije paradajz.
Lijepo je gledati utakmice kad znaš da će bolji pobijediti bez obzira na sve, a VAR je najbolja inovacija u fudbalu 21. vijeka
Lijepo je gledati utakmice kad znaš da će bolji pobijediti bez obzira na sve, a VAR je najbolja inovacija u fudbalu 21. vijeka
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 03 jul 2026, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- RollingPaper
- Kontakt:
Realno sreca te nekad pogura, nekad ti okrene ledja. Da je ovakav isti gol Portugalu ponisten, niko ne bi ni rijec rekao. Svi bi se slozili sa sudijom.
Takodje da je sudija svirao kraj ranije, prije ove situacije, ne bi se niko zalio. Tako da ih je i ispostovao u jednu ruku.
Ovo je Dalicev poraz, takav utisak bi i bio da nije bilo ovog ponistenog gola. Modric je trebao ranije izac. Vuskovic je najbolji stoper Hrvarske, ne znam sto nije igrao, ako je klupiran radi slabe partije protiv Engleske, to je velika nepravda.
Perisic je takodje trebao izac barem u 80oj. Ljudi hvale njegovu fizicku spremu a ne vide da kad god vrsi presing ili istrci kontru, treba mu 10 minuta da se vrati nazad, bukvalno se proseta nazad malo mu fali da povrati.
Takodje da je sudija svirao kraj ranije, prije ove situacije, ne bi se niko zalio. Tako da ih je i ispostovao u jednu ruku.
Ovo je Dalicev poraz, takav utisak bi i bio da nije bilo ovog ponistenog gola. Modric je trebao ranije izac. Vuskovic je najbolji stoper Hrvarske, ne znam sto nije igrao, ako je klupiran radi slabe partije protiv Engleske, to je velika nepravda.
Perisic je takodje trebao izac barem u 80oj. Ljudi hvale njegovu fizicku spremu a ne vide da kad god vrsi presing ili istrci kontru, treba mu 10 minuta da se vrati nazad, bukvalno se proseta nazad malo mu fali da povrati.
- signalidunapark
- Kontakt:
Kakve veze ko je igrao poslije Matanovića, kad je u trenutku upućivanja lopte od strane Matanovića ofsajd?
Bila je vec utakmica na ovom SP gdje je upravo ovaj signal bio presudan, ali ne znam koji je mec bio!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:19Ma smijesno realno.Na snimku se uopste ne vidi da je dirao loptu, ali ako si primjetio, kod pregleda gola, bio je kao neki mjerac kontakta loptom i on je pokazao "puls".
Ako bi isli tom logikom, onda i oni ofsajdi od nokta ne bi trebali ponistavati golove, ali ne ide!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Uglavnom, poenta je da kompletnu ekipu nakon ovoga treba ošišati na ćelavo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako iko moze znat namjeru igraca u tom momentu? to je sve subjektivno ja mogu mislit evo da je imao namjeru da igra ti mozes mislit da nije i tako u nedogled nigdje veze, ofsajd je pravilo koje treba da prodje kroz neke promjene i da se regulise to kako trebaskank je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:22Zato sto nema namjere da igra loptom, nego se odbila od njeg. Tako kazu pravila.ElAn10 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:07I ja se bas pitam kakvo je tu pravilo, jer je veiga zadnji dirno loptu??QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:06a ovo je nidje veze ako je veiga dirao loptu poslije matanovica ne treba biti ofsajd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.