FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jucer kad sam vidio da bolje navijaju Njemci iz Dresdena nego pojedini derby navijaci zeludac mi se prevn'o.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ma ima b.t.c.i cakiju ta takve, ne boj se
Nesto razmisljam zasto ovi kompleksasi toliko spominju 'krov!?
Mozete misliti kako je njima bilo na zadnjih nekoliko derbija na grbavici slusati nase pjesme i koliko je to uticalo na njih da su trazili od amara da nas izbaci potpuno sa sjevera. Vjerovatno ih je boljelo i vise nego sto mozemo zamisliti
Nesto razmisljam zasto ovi kompleksasi toliko spominju 'krov!?
Mozete misliti kako je njima bilo na zadnjih nekoliko derbija na grbavici slusati nase pjesme i koliko je to uticalo na njih da su trazili od amara da nas izbaci potpuno sa sjevera. Vjerovatno ih je boljelo i vise nego sto mozemo zamisliti
Sjever pun nekakvih poruka, isto kao da čitavu utakmicu čitam facebook statuse nekog dosadnog prijatelja. Smiješno i nezanimljivo.
- Megamon
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Sjever pun nekakvih poruka, isto kao da čitavu utakmicu čitam facebook statuse nekog dosadnog prijatelja. Smiješno i nezanimljivo.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vi zato samo jednu parolu ali vrijednuBegonja je napisao/la:Sjever pun nekakvih poruka, isto kao da čitavu utakmicu čitam facebook statuse nekog dosadnog prijatelja. Smiješno i nezanimljivo.
a i sallallalalala pjevati 19x je jako zanimljivo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vi ste nas čuli šta pjevamo i razumjeli, dok mi vas nismo, ništa lično, ali samo neko mumljanje...UPS je napisao/la:Vi zato samo jednu parolu ali vrijednuBegonja je napisao/la:Sjever pun nekakvih poruka, isto kao da čitavu utakmicu čitam facebook statuse nekog dosadnog prijatelja. Smiješno i nezanimljivo.![]()
![]()
a i sallallalalala pjevati 19x je jako zanimljivo![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Zar vas toliko boli što smo se čuli do Zenice sa ŠALALALALALALLA ŽELJEZNIČARUPS je napisao/la:Vi zato samo jednu parolu ali vrijednuBegonja je napisao/la:Sjever pun nekakvih poruka, isto kao da čitavu utakmicu čitam facebook statuse nekog dosadnog prijatelja. Smiješno i nezanimljivo.![]()
![]()
a i sallallalalala pjevati 19x je jako zanimljivo![]()
Nije nego pismo UEF-i poslala ona dva vasa velika navijaca onaj vas prijeratni psiholog sa Durmitora i ideolag Vojkica iz Haga culi imate sanse za Evropu.hordas'87 je napisao/la:je li ga to gospodar familije oglab'o dodiku pa imate info iz prvih usta da ce evrope biti
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
sta reci,al iskreno....dr.van nostrand je napisao/la:
P.S.@dino .lj brate smiri malo ..ohladi glavu vidim da si nesto skroz ljut...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Megamon
- Kontakt:
Zipa ovih iz osiguranja sto su blenulidr.van nostrand je napisao/la:
@dino
Znas li sta bude sa onim ko se ljuti ?
Ja sam to i sinoc rekao, mene ste pozitivno iznenadili. Grupa koja je realno u nestanku i koju vode 'likovi' kakvi je vode da ne elaboriramo jer nije mjesto, je definitivno sinoc prevazisla samu sebe. To je moje misljenje. Uhvatili se za jednu pjesmu, rezultat vam je odgovarao, derbi navijaci zadovoljni i to je to. Hajde da ne ulazimo u to sto je ta 'pjesma' stara 10-ak godina i sto nista pametnije do sada niste mogli skontati od njeBegonja je napisao/la: Zar vas toliko boli što smo se čuli do Zenice sa ŠALALALALALALLA ŽELJEZNIČAR
Realno, da ste gol primili vjerujem da bi i ta pjesma prestala
Sve u svemu, nema napretka ni nakon 10-15 godina.....bar sto se tice igre.......igraci polovnjaci....steta za klubove , grad i drzavu da ovako stagniramo u klubskom nogometu, kvalitet nula...
cuj salalala....pa more se cut kad je obicno deranje.......pjesme ni na mapi.....
- sarajlija89
- Kontakt:
Ovako su nekada derbiji izgledali...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prelijepo
Al Nuki je kralj...
Pred tu tekmu, kladio se sa strucnim stabom ili s kim vec, da ce dobit 1000 KM ako zabije gol..i zvalio ga..i trci prema klupi i reko im: "Milja je moja"
Ma to je krcato bilo...zivilo se za tu tekmu...
Ovaj mi je jedan od drazih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prelijepo
Al Nuki je kralj...
Pred tu tekmu, kladio se sa strucnim stabom ili s kim vec, da ce dobit 1000 KM ako zabije gol..i zvalio ga..i trci prema klupi i reko im: "Milja je moja"
Ma to je krcato bilo...zivilo se za tu tekmu...
Ovaj mi je jedan od drazih:
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
a ova uzas je moja furka inace tekst boli glava ne zna se ciji je bolji vas ili stulicevPIRKE33 je napisao/la:cuj salalala....pa more se cut kad je obicno deranje.......pjesme ni na mapi.....
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Željo 1921
- Kontakt:
Parola koju ste digli: Stop majorizaciji manijaka u sarajevu,dobila je drugo značenje..
"stop reklamiranju manijaka u sarajevu"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
A realno pa ovo je snimano 10-15 metara od juga.Željo 1921 je napisao/la:Parola koju ste digli: Stop majorizaciji manijaka u sarajevu,dobila je drugo značenje..
[youtube][/youtube]
- Željo 1921
- Kontakt:
Kakve još izgovore treba izgovorite... 
A realno ne cujete se...Megamon je napisao/la:A realno pa ovo je snimano 10-15 metara od juga.Željo 1921 je napisao/la:Parola koju ste digli: Stop majorizaciji manijaka u sarajevu,dobila je drugo značenje..
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, boki86, bordobijeli, Burberry46, Ferroviere1987, Google [Bot], misstianopenaldo, MSOZ101, ristagrad, ronaldo99, sekac i 81 gost.