Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ali highlight dana definitivno to sto je Yamal izabran za igraca utakmice. Kakva PR masinerija kriminalne organizacije iz Katalonije posljednjih 20 godina. Lik nije ni u TOP 5 najboljih igraca Spanije dosad na prvenstvu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jel fakat? Pored živog Oyarzabala?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
rossonero85
- Kontakt:
Švicarska iz prvog napada na utakmici zabila gol. Ovaj Manzambi je igračina.
Ima noge duge kao Bolt.
20 godina, 4 gola, Freiburg ce napuniti kasu.
20 godina, 4 gola, Freiburg ce napuniti kasu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hrvatska je drzava hrvatskog naroda a hrvati zive u BIH stotinama godinaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:46Nije mi jasno kako neko moze biti Hrvat a nikakve veze nema sa tom zemljom niti njegovi roditelji? Katolik?
I ja sam Musliman, mogu li za Tursku nekako ? Iako niko tamo rodjen nije?
Razumio bih da mu je neko od roditelja Hrvat, svi buraz rodjeni u Bugojnu![]()
Do 21god nosio dres BiH![]()
To sto je rodjen van hrvatske ne mjenja cinjenicu da je hrvat
Svica kao sat. Alzir cak i ok igra, u prvom poluvremenu u pojedinim trenucima imali 60-30 posjed, vise pokusaja, ali Svicarska tacno ima gameplan koji realizira odlično.
Ne bi iznenadilo i da im daju 3-4 gola u kontri jer ce sad Alzir krenuti na sve.
Ne bi iznenadilo i da im daju 3-4 gola u kontri jer ce sad Alzir krenuti na sve.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Taj je govorio kako u Bugojnu nigdje nije mogao kupiti dres hrvatske...let3 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:51Do 21 se osjecao bosancem, igrao za selekcije BiH...od 21 se odjednom poceo osjecati hrvatomGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:46
Do 21 nosio dres BiH![]()
![]()
Al nema veze, sve u redu![]()
Eh sada nam je srce na miru, te možemo lagodnije pratiti nastavak turnira.
Hvala vam komšije.
Hvala vam komšije.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ronaldovo proglasenje najboljim igracem utakmice je novi highlight dana?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da se uopste vodi diskusija da li je ono ofsajd ili ne. Ocigledan ofsajd da ocigledniji ne moze biti
Ma trebalo je progledati kroz prste jer nije veliki ofsajd. 
U bih zive hrvati 130 godina prije toga su bili bosnjaci katolici. Sucic kao I ostali katolici u bih puno vise lice bosnjacima I fizicki I po ponasanju nego hrvatima u vecem djelu hrvatske.DonRamiz je napisao/la: ↑03 jul 2026, 05:56Hrvatska je drzava hrvatskog naroda a hrvati zive u BIH stotinama godinaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jul 2026, 03:46Nije mi jasno kako neko moze biti Hrvat a nikakve veze nema sa tom zemljom niti njegovi roditelji? Katolik?
I ja sam Musliman, mogu li za Tursku nekako ? Iako niko tamo rodjen nije?
Do 21god nosio dres BiH![]()
To sto je rodjen van hrvatske ne mjenja cinjenicu da je hrvat
Vi muslimani nemate sta kukati bosnjacima katolicima jer su vecinom otisli u hrvatski nacionalni korpus. Vi ste krivi za to jer vam je vjera bila bitnija od drzave. Kad su se stvarale moderne nacije veleizdajnicka ulema je samo gurala vjeru i muslimanstvo dok su akademici I franjevci gurali bosnjastvo. Nazalost ova prva struja je bila brojnija jer je bilo puno vise nepismenih nego pismenih pa su na kraju prevagnuli.
Rezultate te retardirane ideologije osjecamo I dan danas I ona se u danasnjem vremena manifestuje kroz islamsku zajrdnicu I SDA. Ista mantra, ista veleizdajnicka retorika.
Apsolutna istina iako ovaj forum nije mjesto za toDiadora je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:17
Vi ste krivi za to jer vam je vjera bila bitnija od drzave. Kad su se stvarale moderne nacije veleizdajnicka ulema je samo gurala vjeru i muslimanstvo dok su akademici I franjevci gurali bosnjastvo. Nazalost ova prva struja je bila brojnija jer je bilo puno vise nepismenih nego pismenih pa su na kraju prevagnuli.
Rezultate te retardirane ideologije osjecamo I dan danas I ona se u danasnjem vremena manifestuje kroz islamsku zajrdnicu I SDA. Ista mantra, ista veleizdajnicka retorika.
Na stranu sve to ,Hrvati su opet odigrali jednu egal ,dobru utakmicu protiv navodno jednog od favorita.Nedostajalo im je malo srece ovaj put u nekim momentima .Portugal s druge strane.Jao meni moja mila majko.Ja ne mogu da vjerujem da ce ovaj Martinez uhelacit jos jednu dobru generaciju.
Fernandes i Ronaldo koji je njihov fazon?Dzogiranje
Likovi podigli hajku da su pokradeni, sva tri gola im regularno poništena, isto kao što je regularno poništen gol za Portugal
Zbog likova poput Petra Sučića, dao Bog pa im svaki poraz bio ovako bolan, a ovaj je baš bio
Ko ih samo može voljeti....
Zbog likova poput Petra Sučića, dao Bog pa im svaki poraz bio ovako bolan, a ovaj je baš bio
Ko ih samo može voljeti....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Znaci da Matanovic ne fura ovu slick back frizuru i da se ko covjek za ovo ljeto osisao na 3mm ,Hrvati bi opet prosli na penale
Mada nez ni sto se o tome prica,msm da je sudac vise gledao da li je Veigu lopta pogodila ili je namjerom isao na nju .
Znaci prvom se gledalo jel dlakom igrao, a drugom procjenjivalo jel htio ili nije htio igrati glavom, mozda je senzor odlucio i namjeru
Nisam gledao ni jednu utakmicu Hr, pogledao BiH samo, osim sa SAD, i jos koju onako od ostalih sa SP. I sto sam vidio suđenje je generalno smijurija
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Koji bezobrazluk moraš razviti da prozivaš igrače koji se nisu odlučili igrati za tvoju reprezentaciju, dok ti je čak 15 od 26 reprezentativaca kompletno nogometno znanje steklo u drugoj državi.
Pa naravno .Lopta se odbila od covjeka i tim faza ofsajda nije ponistena.Volio bih da procitas pravilabrig je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:36Znaci prvom se gledalo jel dlakom igrao, a drugom procjenjivalo jel htio ili nije htio igrati glavom, mozda je senzor odlucio i namjeru![]()
Nisam gledao ni jednu utakmicu Hr, pogledao BiH samo, osim sa SAD, i jos koju onako od ostalih sa SP. I sto sam vidio suđenje je generalno smijurija
ApsurdistanArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:39Koji bezobrazluk moraš razviti da prozivaš igrače koji se nisu odlučili igrati za tvoju reprezentaciju, dok ti je čak 15 od 26 reprezentativaca kompletno nogometno znanje steklo u drugoj državi.
- Marsal
- Kontakt:
Apsolutno, nek ljudi igraju ako se osjećaju Hrvatima ili Srbima, stvarno nemam ništa protiv.ArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:39Koji bezobrazluk moraš razviti da prozivaš igrače koji se nisu odlučili igrati za tvoju reprezentaciju, dok ti je čak 15 od 26 reprezentativaca kompletno nogometno znanje steklo u drugoj državi.
S druge strane iz puške bih pucao na one koji počnu srat za našu reprezentaciju što ne igra više Hrvata ili Srba za nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Galion, Goalgetter i 7 gostiju.