Ma iskreno meni je krivo na BiH Hrvate/Katolikedarker10 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 08:02Nije to nikakav problem i ne treba biti.Samo dosta ljudi kod nas ne moze to posmatrat na nacin na koji posmatra kad neko iz Svedske dodje igrat za nas ili kad nemo iz Njemacke dodje igrat za Hrvatsku nebitno.Razlog tome su naravno recentni dogadjaji iz devedesetih.Marsal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:43Apsolutno, nek ljudi igraju ako se osjećaju Hrvatima ili Srbima, stvarno nemam ništa protiv.ArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:39Koji bezobrazluk moraš razviti da prozivaš igrače koji se nisu odlučili igrati za tvoju reprezentaciju, dok ti je čak 15 od 26 reprezentativaca kompletno nogometno znanje steklo u drugoj državi.
S druge strane iz puške bih pucao na one koji počnu srat za našu reprezentaciju što ne igra više Hrvata ili Srba za nas.
Ono sto meni licno malo smeta jeste to sto Hrvati i Srbi iz BiH posmatraju nasu reprezentaciju kao svojevrsni backup i meni se to ne svidja.Uvijek se prvo ispitaju vode u Hrvatskoj i Srbiji pa ako ne moze onda dodju nama.
Sunjic ,Katic ,Vasilj sve je to tako islo .
Meni je ovaj Kovacevic tu najkorektniji ,igrao covjek za mladje selekcije gdje se nije vezao za nas.Kad je doslo vrijeme za seniore rekao necu sto je po meni ok.Samo da sad ne bude Bosna bila na SP ,treba se plasirat na EP,a Vladan odjednom pocne osjecat zov domovineSucic je tu isto odmah rekao necu i caos.
Oni sve nesto palamude, Bosna je naša, mi smo konstutivni, i ta demagogija al kad se treba odlučiti igrat za BiH onda su Hrvati i samo Hrvatska dolazi u obzir.