Debitovo ja mislim protiv Spanije na kosevu kad nam je exteberia onaj volej zakuco...odbranio covjek sve..baco se na lopte u noge ljudima, baco rukom ko QB ....nakon te utakmice ne znam da je ista vise odbranio
Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Nikola Vasilj
=\_1921_/=
Ali koliko smiješne reakcije nekad ima.
Tek sad gledam bolje onu prečku Amera u prvom poluvremenu.
Poza “ranjeni ždral”.
Tek sad gledam bolje onu prečku Amera u prvom poluvremenu.
Poza “ranjeni ždral”.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Gušo je branio tada. Tomo je kasnije dosao.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:39Debitovo ja mislim protiv Spanije na kosevu kad nam je exteberia onaj volej zakuco...odbranio covjek sve..baco se na lopte u noge ljudima, baco rukom ko QB ....nakon te utakmice ne znam da je ista vise odbranio![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Neki pljuju po Sehicu, a Sehic Casillas za Vasilja.
Golman umjesto da u ovakvim utakmicama kao na SP gdje se vecinom branimo (i to sasvim korektno) donese prevagu on poklanja golove.
Da je iole kvalitetniji golman branio bilo bi 0:0 kad su Amerikanci dobili crveni i ko zna sta bi se do kraja izdesavalo, a onaj slobodnjak bi ja mislim i Adnan Guso odbranio.
Golman umjesto da u ovakvim utakmicama kao na SP gdje se vecinom branimo (i to sasvim korektno) donese prevagu on poklanja golove.
Da je iole kvalitetniji golman branio bilo bi 0:0 kad su Amerikanci dobili crveni i ko zna sta bi se do kraja izdesavalo, a onaj slobodnjak bi ja mislim i Adnan Guso odbranio.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Momak je popio koljeno u facu poprilično rano u utakmici.
Da li ima krivice kod oba gola, ima. I on i Radelja (kod drugog čak dvostruku).
Al da je sad neki teški kriminal njegov što su ušle one lopte, nije.
Da li ima krivice kod oba gola, ima. I on i Radelja (kod drugog čak dvostruku).
Al da je sad neki teški kriminal njegov što su ušle one lopte, nije.
Pošteno, pa kako bude.
- Shategabri
- Kontakt:
Glupo je Vasilja kriviti za prvi gol. Spetljali se u odbrani i doveli ih na zicer.
Za drugi snosi krivicu koliko i Radeljić u živom zidu.
Koševo Zapad
Da je Radeljic skocio a lopta isla po zemlji bio bi kriv sto je skocioShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2026, 08:53Glupo je Vasilja kriviti za prvi gol. Spetljali se u odbrani i doveli ih na zicer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- VibeTribeX
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro, ne krivim nikog nešto posebno.Madal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 09:17Da je Radeljic skocio a lopta isla po zemlji bio bi kriv sto je skocioShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2026, 08:53Glupo je Vasilja kriviti za prvi gol. Spetljali se u odbrani i doveli ih na zicer.
I Radeljić je odigrao koliko je mogao. Da je bolji igrao bi u jačoj ligi.
Koševo Zapad
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma nije glupo. Niko ga ne krivi što mu je lopta prošla ispod noge, već jer je njegovo preloše ispucavanje u našoj izgradnji napada i u trenutku kad je Radeljić bio na lijevoj aut liniji je otvorilo "kontru" i jedini je razlog što je došlo do potrebe da ti najsporiji igrač na terenu sprinta paralelno nekih 20-30m i uklizava.
Da ne podsjećam na Vels i Italiju, čovjek općenito očajno degažira.
Al kažem, protiv USA je bar dobio koljeno u facu pa mu treba malo progledati kroz prste za tu utakmicu.
Da ne podsjećam na Vels i Italiju, čovjek općenito očajno degažira.
Al kažem, protiv USA je bar dobio koljeno u facu pa mu treba malo progledati kroz prste za tu utakmicu.
Pošteno, pa kako bude.
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
ne krivi ga niko za gol al ocigledno je vidljiv deficit u ispucavanju loptiShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2026, 08:53Glupo je Vasilja kriviti za prvi gol. Spetljali se u odbrani i doveli ih na zicer.
u ovoj situaciji on ispucava loptu u nasu polovicu na sredu terena malo jaci presing se desi i izgubis loptu i eto gola
nepotrebno se stvorila takva situacija
Ok da je to prvi put al ovo se desaje evo x puta
on zasigurno mora poboljsat taj segment ako misli bit ozbiljan kandidat za golmana u nekom boljem klubu
trenutno u reprezentaciji nemamo boljeg
Amil Siljevic, Salko Hamzic, Tarik Karic, Mladen Jurkas su perspektivni mladi igraci koji ce bit uskoro ozbiljna konkurencija
Bas me zanima u kojem ce klubu zavrsit. Meni je nevjerovatno da se tretira kao naravna stvar da on mora ostat u Bundesligi jer je toliki kvalitet. Da ne pricam o bajkama o Premier ligi.
Ne bi me cudilo da zavrsi u Turskoj, ili cak Saudijskoj ili Rusiji. Jedino da je sredio ugovor prije prvenstva.
Ne bi me cudilo da zavrsi u Turskoj, ili cak Saudijskoj ili Rusiji. Jedino da je sredio ugovor prije prvenstva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- invincible1921
- Kontakt:
Upravu si mjesaju mi se tekmebhsport je napisao/la: ↑03 jul 2026, 04:46Gušo je branio tada. Tomo je kasnije dosao.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:39Debitovo ja mislim protiv Spanije na kosevu kad nam je exteberia onaj volej zakuco...odbranio covjek sve..baco se na lopte u noge ljudima, baco rukom ko QB ....nakon te utakmice ne znam da je ista vise odbranio![]()
=\_1921_/=
Ne bih te htio razocarati ali mislim Rumunija kuci 0-3.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:13Upravu si mjesaju mi se tekmebhsport je napisao/la: ↑03 jul 2026, 04:46Gušo je branio tada. Tomo je kasnije dosao.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:39
Debitovo ja mislim protiv Spanije na kosevu kad nam je exteberia onaj volej zakuco...odbranio covjek sve..baco se na lopte u noge ljudima, baco rukom ko QB ....nakon te utakmice ne znam da je ista vise odbranio![]()
al sjecam se da je na debiju odlicno branio...ne sjecam se s kim smo igrali
Nakon njega je dosao Hasagic brzo.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
1:1 na Koševu protiv Austrije 2001. godine, Piplicin debi. Bacao lopte po 70 metara, nafurao raju baš.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jok, branio je kvale za SP 2002. samo sam fulio tekmubhsport je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:57Ne bih te htio razocarati ali mislim Rumunija kuci 0-3.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:13Upravu si mjesaju mi se tekmeal sjecam se da je na debiju odlicno branio...ne sjecam se s kim smo igrali
Nakon njega je dosao Hasagic brzo.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Jes jes, baco se salta pravio u kaznenom, sjecam se vrlo dobro tog nastupa...samo mi je nesto ostalo u glavi da je Spanija bila,a ne Austrijaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:121:1 na Koševu protiv Austrije 2001. godine, Piplicin debi. Bacao lopte po 70 metara, nafurao raju baš.
=\_1921_/=
E bravo, sjecam se sada. Nakon toga sa Izraelom cini mi seinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:55Ma jok, branio je kvale za SP 2002. samo sam fulio tekmubhsport je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:57Ne bih te htio razocarati ali mislim Rumunija kuci 0-3.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:13
Upravu si mjesaju mi se tekmeal sjecam se da je na debiju odlicno branio...ne sjecam se s kim smo igrali
Nakon njega je dosao Hasagic brzo.evo proguglah, Austrija na kosevu....1:1. Mi zabili nakon odbice iz slobodnog udarca
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Jes jes, odigrali kuci ja mislim 0:0 sa njima, izgubili u gostima sve osim Lihtenstajna. Nakon maestralne partije protv spanije otisli u Izrael puni nade, ispostavi se neki sukob, jel oko izlaska cega li,,,,nemoj me drzat za rijec, ali ako nije cak Barabrez nokautirao Bolica na trenigu iz nekog razlogabhsport je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:06E bravo, sjecam se sada. Nakon toga sa Izraelom cini mi seinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:55Ma jok, branio je kvale za SP 2002. samo sam fulio tekmuevo proguglah, Austrija na kosevu....1:1. Mi zabili nakon odbice iz slobodnog udarca
![]()
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: crvenidjavol98, Goalgetter, legendarnadruga, StevieG8 i 32 gosta.