Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 08 maj 2011, 00:52

Proslava Ronalda i Adebayora. :D

slika

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 08 maj 2011, 01:18

slika

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 maj 2011, 01:25

slika
slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 08 maj 2011, 01:25

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 01:29

Klopp je napisao/la:Kakvog ste igraca dobili niste ni svjesni i to za samo 10 miliona. Vrijedi minimum 25 miliona. Frajer je najbolji igrac ove sezone ne samo BVB-a vec komplet Bundeslige. Nije on konkurencija Ozilu ili Kaki vec Khediri i Alonsu. Igra ofanzivnu sesticu, to je kod vas Alonso jel?

Evo samo jedan dio onoga sto je pruzio ove sezone:

[youtube][/youtube]
jel se meni samo cini il na 1:06 komentatori spominju dzeku ?
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 maj 2011, 01:31

Ronaldo i Adebayor u stilu NBA kosarkasa :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 maj 2011, 01:32

[youtube][/youtube]

slika :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 maj 2011, 02:04

Evo još highlights-a sa utakmice. ;)

[youtube][/youtube]

Nisam gledao utakmicu od početka. Ne mogu da verujem šta je Benzema profulao, pa sa pola metra. :o :shock:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 maj 2011, 08:43

Joj jes' ovaj Kaka majstor.
Čelik Zenica 1945

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 maj 2011, 11:00

Real na ljeto nudi 25 milijuna eura za Falcaa

Radamel Falcao, 25-godišnji napadač Porta i kolumbijske nogometne reprezentacije, novi je veliki južnoamerički golgeter u Europi, a takvo što je potvrdio i tijekom ove sezone...

Naime, Falcao je ove sezone najbolji strijelac portugalske momčadi koja je već ranije osigurala novi naslov državnog prvaka. Isto tako, Falcao je bio glavni zamašnjak ovog kluba na putu prema velikom finalu Europa lige gdje će Porto igrati protiv Brage. Naime, tijekom tog natjecanja je Falcao postigao ukupno 16 pogodaka u 13 utakmica, te je time srušio dugogodišnji rekord Jürgena Klinsmanna koji je u sezoni 1995/96 postigao petnaest pogodaka u tadašnjem Kupu UEFA-e.

Dakako, mnogi klubovi su se zainteresirali za ovog 25-godišnjaka, a nije čudno da je zasad najžešći interes pokazao madridski Real koji je često prvi u redu kada su u pitanju jaki transferi.

Po pisanju portugalskih, ali i španjolskih medija, Real je na ljeto spreman ponuditi Portu 25 milijuna eura za ovog Kolumbijca, koji je 2009. godine došao u Porto kao zamjena za Lisandra Lopeza, koji se te godine otputio prema Lyonu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2011, 11:04

Benzema, Higuain i Falcao. :o

Eh, s obzirom da Mou igra sa jednim napadačem (rijetko kad sa 2, barem ovo što sam ja gled'o), onda će 2 odlična napadača grijati klupu. Nekako mi je to nelogično, al' haj'.

Inače, Falcao je ove sezone zabijao iz svih mogućih pozicija, a dovoljno govori i podatak da je skin'o Klinsmannov rekord iz evropskih kupova sa 16 postignutih golova. Dakle, pogađa i u onim "malim" i u "velikim" utakmicama. Što se tiče Reala, i dalje sam mišljenja da je prijeko potreban stoper, te da se ovim što ne igraju ni minute pokažu izlazna vrata. Imate mnogo igrača koji su i najboljim godinama i koji su u fenomenalnoj formi (izuzev Ramosa koji je ove sezone katastrofalan), a gomilanje u napadu sigurno neće pomoći. Bolje dovesti nekog kome će se od samog starta objasniti da će biti rezerva i to je to (naravno, ne mislim na nekog bezveznog napadača, da se razumijemo).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 maj 2011, 11:19

Mislim da od Falcaa nece biti nista jer nam nije potreban. Kako sam cuo Moratta ce potpisati profesionalni ugovor i tada cemo imati 2 izvrsna napadaca i jednu veliku nadu koga ce Mou s vremena na vrijeme ubacivati u igru.
Sto se tice sinocnje tekme, ludilo, savrseno, bez tereta, treba sezonu u stilu zavrsiti. Drago mi je zbog CR-a sto je prestigao Messija, a sto se tice Kake zaista ne znam sta bih mislio, dal da ostane il da ide. Kad je dosao najvise sam ocekivao od njega i veoma mi je drag ali jbg povrede cine svoje i veliki je rizik da ce se opet povrijediti i propustiti dosta tekmi.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 11:25

L_blancos je napisao/la:Real na ljeto nudi 25 milijuna eura za Falcaa
Ovo je informacija koju smo svi ocekivali, zar ne?
Za Falcaoa Porto trazi 40 miliona, ne vjerujem da ce doci u Real. Druga stvar je ta sto se Adebayor vraca sa posudbe natrag u City, pa jos jedan nagovjestaj da Mou nece traziti novog napadaca. Igra sa ofanzivnim krilima i jednim napadacem je ta koju preferira, a Benzema i Higuain nisu za odbaciti.

Sinoc ste pokazali kako se igra, sjecam se da sam na pocetku sezone napisao da Real treba igrati u ovoj, odlicnoj formaciji. Mnogi su dobacivali, kako Di Maria da ne igra, placen je puno, itd. Bar ja mislim da je mnogo bolje za Ozilom. Vjerovatno ce, povratkom Di Marie, samo Mourinho znati ko ce u prvih 11. :)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 maj 2011, 11:31

Pored Morate i Jesea da dovodimo Falca-a.
Pored Sarabie da dovodimo Sancheza..
Ovo se pise da bi se imalo sta pisat,zna Mou sta ima u **Kamenjaru**..

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 08 maj 2011, 11:43

L_blancos je napisao/la:Pored Morate i Jesea da dovodimo Falca-a.
Slazem se ja sam i na pocetku kad je doveden Di Maria rekao da je to meni barem glupo jer imate Sarabiu ali jbg valjd aovo ljeto necete praviti iste greske kao dosad. Netreba Realu niko mozda jedan stoper i to je to a ostale pozicije su fino popunjene sa 2 ili 3 igraca extra clase !
Glory Glory Man United !!! :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 maj 2011, 11:50

Juniori u finalu kupa kralja.. Za juniore imaju pravo nastupa Alex,Sarabia,Morata i Carvajal ali ne igraju i pored toga dominiramo..
Ako ko ima link za Castillu pocinje za 10 min.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 maj 2011, 12:32

Sarabia.. :D 1-0

Neske' Karim 9
Kontakt:

Post Postao/la Neske' Karim 9 » 08 maj 2011, 12:58

Klopp je napisao/la:Kakvog ste igraca dobili niste ni svjesni i to za samo 10 miliona. Vrijedi minimum 25 miliona. Frajer je najbolji igrac ove sezone ne samo BVB-a vec komplet Bundeslige. Nije on konkurencija Ozilu ili Kaki vec Khediri i Alonsu. Igra ofanzivnu sesticu, to je kod vas Alonso jel?

Evo samo jedan dio onoga sto je pruzio ove sezone:

[youtube][/youtube]
kakva tehnika,pass igra,pregled igre....nice...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 13:30

L_blancos je napisao/la:Pored Morate i Jesea da dovodimo Falca-a.
Koji Jeshe? Onaj iz Olimpika? :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 maj 2011, 14:35

The Mirror: Mourinho želi dovesti Lamparda u Real Madrid.

slika

Jose Mourinho, trener nogometaša Real Madrida, volio bi u svoju sredinu dovesti Franka Lamparda, kojeg je vodio dok je bio menadžer Chelseaja…

Iskusni engleski reprezentativac bio je prošle sezone povezan s prelaskom u Inter, na čijoj klupi je tada sjedio Mourinho, no, do realizacije transfera nije došlo.

Sada The Mirror javlja kako Real Madrid razmatra mogućnost da Chelseaju ponudi Kaku, kako bi značajno spustio očekivani odštetni zahtjev za Lamparda od 40 milijuna funti, dakako, ukoliko je i sam igrač voljan Stamford Bridge zamijeniti stadionom Santiago Bernabeu.

Iako je pretpostavka da bi Lampard volio ostati u Chelseaju, možda bi vodstvo kluba bilo voljno prodati Lamparda, s obzirom na njegov lukrativni ugovor. Naime, prema ugovoru kojeg je potpisao u kolovozu 2008. godine, te koji je važeći za sljedeće dvije sezone, Lampard zarađuje 150.000 funti tjedno.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cristiano Ronaldo: Ne ganjam naslov najboljeg strijelca.

slika

U subotu su nogometaši madridskog Reala još jednom upisali visoku i hvale vrijednu pobjedu u Primeri. Nakon nedavnog uspjeha kod Valencije od 6-3, u subotu su, u utakmici 35. kola pobijedili kod Seville sa 6-2...

Nažalost po Real, te odlične predstave nisu uspjeli sačuvati i za one važnije posljednje oglede koje su imali protiv Barcelone. U tom pogledu su malo zadovoljštine pronašli tek u finalu Kupa kralja u kojem su pobijedili Barçu s 1-0.

Prvo ime utakmice na Sanchez Pizjuanu je bio portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo koji je zabio četiri pogotka. Ukupno je tako došao do brojke od 33 pogotka u sezoni Primere, te ima trenutačno dva više od Barceloninog vođe Lionela Messija.

- Ne ganjam nikakav naslov najboljeg strijelca lige. U igri me vodi samo želja da Real sa stilom završi ovu sezonu - rekao je Ronaldo i nastavio:

- Četiri pogotka na jednoj utakmici su lijepa statistika i dobar osjećaj, no za svaki od pogodaka zahvaljujem svojim suigračima. Odigrali smo odličnu utakmicu i pokušat ćemo biti takvi do kraja sezone. Možda je to malo teško očekivati jer smo ipak imali neka neugodna iskustva u posljednje vrijeme, ali trudit ćemo se. Pokušavamo zaboraviti Barcelonu i igrati svoju igru. ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []