Reakcija kod prvog gola mu je u rangu memićeve kad je glavom nabacio Švicarcu na volej. Lik ukliza u kontra smjeru i dade i mloptu u noge. Osnove fudbala. Povlačenje na 17 m kod drugog gola gdje mu je igrač leđima okrenut i reakcija u živom zidu za plakat. Jednostavno, ključnu utakmicu igrao je za USA.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:26Ma kako nije brate lose odigro....prvi go ocajna reakcija, drugi go pravi glup faul onda ne skoci u zidu,,,,ono kad je vasilj izboksovao na glavu robinsonu isto je on ispo...onaj ponisten prvi go ako se dobro sjecan isto on kardinalno pogriejsio....znaci da nije vise nista pogrijesio, a jeste, zar nije dovoljno.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:36I nije tako lose odigrao. Treba istaci i da je Radeljic treci ili cetvrti najbolje ocjenjeni igrac BiH u ovom mecu. Takodjer kod prvog kola veci kiks je napravio Muharemovic nego Radeljic, drugi gol bespotreban prekrsaj,ali opet se nasao na poziciji centralnog branica,a to je pozicija Muharemovica,koji je ispao.
Lik je krampa realno sto je pokazao i dosta puta prije ovoga....spor, trom i panicar
Stjepan Radeljić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Stjepan Radeljić
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Prvi go je počelo od Vasilja i onda karambol od njega i Muharemovića. Zatvorio je odlično sve, realno kod drugog gola nije postojao faul, ali sve ovo što pišem ne potvrđuje da je on bolji igrač od Hadžikadunića.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Reakcija kod prvog gola jasno pokazuje zasto je on igrac za HNL. Covjek desnu nogu ima samo da moze hodat. Ici na onu loptu lijevom nogom je odluka slicna onoj Memica da namjesti loptu onom Svicarcu na penal. Znaci djeca u kadetima kad onakve greske prave trener prica sa njima i objasni im da ne mogu ondje ici lijevom vanjskom nego pokusati ustopati ili izbijati loptu desnom unutrasnjom.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:26Ma kako nije brate lose odigro....prvi go ocajna reakcija, drugi go pravi glup faul onda ne skoci u zidu,,,,ono kad je vasilj izboksovao na glavu robinsonu isto je on ispo...onaj ponisten prvi go ako se dobro sjecan isto on kardinalno pogriejsio....znaci da nije vise nista pogrijesio, a jeste, zar nije dovoljno.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:36I nije tako lose odigrao. Treba istaci i da je Radeljic treci ili cetvrti najbolje ocjenjeni igrac BiH u ovom mecu. Takodjer kod prvog kola veci kiks je napravio Muharemovic nego Radeljic, drugi gol bespotreban prekrsaj,ali opet se nasao na poziciji centralnog branica,a to je pozicija Muharemovica,koji je ispao.
Lik je krampa realno sto je pokazao i dosta puta prije ovoga....spor, trom i panicar
Onda onaj faul
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Hajd sto je Radeljic intervenisao kako se u pjetlicima uci da se ne smije,ali kako se velikom stoperu,jednom od najboljih na svijetu,buducem stoperu najboljih svjetskih klubova,najbolji stoper prvenstva, desilo da mu lopta onako prodje kroz noge,odbija se kao amateru....ne znam....
Ja utakmicu gledo preko svabskog kanala, cak njihov komentator je kritikovo Radeljica, kaze amerikanci sav pritisak vrse preko njega, jer i oni vide da nije siguran sa loptom u nogama. Po meni je momak nazalost kriv za oba gola. On je sa svojom visinom trebo mozda bolje postat Golman ili kosarkas. Ako Bog da popravi se u Dinamu, ali u tim godinama da Bog da.
Ovako su se i Katicu naklatili na kosti do baraza pa sad sute kao picqe.
Da se postavi i ovdje, sa zvanicne fifa stranice slucajno nasao dok sam trazio individualnu statistiku, uzimali su se u obzir igraci oba tima.

Sa druge stranice njegova statistika:
Top stats
Minutes played
90
Goals
0
Assists
0
Expected assists (xA)
0.02
xG + xA
0.02
Accurate passes
56/64 (88%)
Chances created
1
Errors led to goal
1
Defensive contributions
7
Attack
Touches
79
Touches in opposition box
0
Passes into final third
8
Accurate long balls
1/6 (17%)
Dispossessed
0
Defence
Defensive contributions
7
Tackles
3
Blocks
1
Clearances
3
Headed clearance
1
Interceptions
0
Recoveries
3
Dribbled past
0
Duels
Ground duels won
6/7 (86%)
Aerial duels won
0/0 (0%)
Was fouled
3
Fouls committed
1
Ako pricamo o golovima kad vec spominjete osnove fudbala, mi u istom posjedu kojeg imamo skoro minut imamo situaciju da Dedic prima loptu i ispred njega prazan prostor od 20m kojeg moze napasti - on ga gleda i vraca loptu Katicu. Ili je umoran, ili nema muda ili je receno da se pred kraj poluvremena dodajemo s Vasiljom. Taj isti posjed zavrsavamo na najgori moguci nacin a to je da je Vasilj ispuca. Poslije je fliper, dirao i Radeljic i Muharemovic i Vasilj zakacio plus veoma los sut Baloguna ali ne uspjeva ga odbraniti. Apsolutno nije najveci krivac golu.
Drugi gol faul koji se hladno mogao i ne svirati, lopta preko njega u slobodnom gdje ne skace a nemamo igraca koji lezi na travi da pokrije sut po zemlji i sut tek onoliko jak i precizan da se prebaci zivi a ide u okvir gola koji Vasilju kroz usi prolazi.
2x su ga prosli u prvom poluvremenu jer je Kolasinac stajao visoko a Radeljic nije igrac koji moze sam pokriti taj prostor u formaciji sa 3 nazad. Poslije smo to zatvorili i nije vise ispadao.
Moze se diskutovati koja je zamisao s Radeljicem kao lijevim stoperom u ovoj formaciji, da li bi Hadzikadunic bolje odigrao na desnoj strani, ali daleko je Radeljic od glavnog krivca poraza. I ja bi volio da je toliko jednostavno da kazemo da smo krenuli bez njega pisali bi o osmini finala ali to nazalost nije istina.
Solidan je za nase uslove kao opcija sa klupe i to je to.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma faul kod drugog je i čist i glup.
Ti dvometrač s dvije ruke čupaš glupog Desta od 45kg.
Da je milisekundu puno je... i onda ne skačeš u zidu.
Kod prvog gola je više nespretna nego loša reakcija. Valjalo je istrčat s aut linije nazad nakon onog kriminala u ispucavanju.
Pošteno, pa kako bude.
Adnan Mravac je za ovoga Maldini.
Statistika preuzeta sa fotmob, mozda i najkriticniji prema Radeljicu po ocjeni od svih koje sam gledao, preko ai napravljena tabela sve trojice:

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Citirati ću samog sebe od jučer.

Radeljić je na LIJEVOM BEKU a Seo je bukvalno na suprotnoj polovini, ne vidi se na slici. I mi tu radimo build up sa Šunjićem. Ponavljam, ovo je propust SŠ u taktičkoj postavci igre, a ne individualna greška Radeljića ili ikoga. Znaš da je čovjek 2m visok i vjerovatno sporiji od svakoga na terenu uključujući golmane i ti puštaš jedinog njegovog osigurača (Kolašinca) da ide naprijed odakle se više ne može vratit a utrcavaju mu McKenney, Balogun i ko već ne, koji su svi dvaput brži od njega.
Da Radeljić nema realno šta tražiti u prvih 11, a možda ni na klupi je jasno. Ali prekjučer je čovjek stavljen u poziciju i situaciju koju on ne zna odigrat, to je onda greška trenera a ne njega.
Evo na to ću dodati sliku situacije gdje je srećom Balogun bio u ofsajdu, kad mu je gol poništen:viKK je napisao/la: ↑02 jul 2026, 10:25Puno se drvlje i kamenje na njega baca...
Nije bio dobar, ali realno imao je užasan zadatak i bio je žrtva malo čudne postave na terenu, Kolašinac je jako puno iskakao na njihova krila i Radeljic bi pokrivao OGROMAN prostor koji bi Balogun, McKenney i ko god se tu nađe pokusao iskoristiti. Ciljano su napadali taj prostor jer su znali da ga u polovicnom sprintu mogu pretrčat. Više bih pripisao grešku našem stručnom štabu što su Radeljića gurnuli u taj nezahvalan položaj.

Radeljić je na LIJEVOM BEKU a Seo je bukvalno na suprotnoj polovini, ne vidi se na slici. I mi tu radimo build up sa Šunjićem. Ponavljam, ovo je propust SŠ u taktičkoj postavci igre, a ne individualna greška Radeljića ili ikoga. Znaš da je čovjek 2m visok i vjerovatno sporiji od svakoga na terenu uključujući golmane i ti puštaš jedinog njegovog osigurača (Kolašinca) da ide naprijed odakle se više ne može vratit a utrcavaju mu McKenney, Balogun i ko već ne, koji su svi dvaput brži od njega.
Da Radeljić nema realno šta tražiti u prvih 11, a možda ni na klupi je jasno. Ali prekjučer je čovjek stavljen u poziciju i situaciju koju on ne zna odigrat, to je onda greška trenera a ne njega.
- invincible1921
- Kontakt:
@Medal @viKK ....Radeljic je dirketno skrivio 3 ili 4 gola ....ja ne znam stvarno u kojem univerzumu moze dobit ikakvu prolaznu ocjenu. Sve vrijeme je izgledao kao da je 5 niova ispod ovog fudbala koji se igra
Slazem se da je Seo ostajao gore i otezavao stvari, ali realno ljudi su ga prolazili ko da je stolica,,,,ustvari i to mu je puno da kazem stolica jer stolica je makar pozicionirana negdje, on nije bio nigdje....doslovno nije postojao. Opet ponavljam da zanemarim taj takticki dio i postavljanja, on ne bi mene 1 na 1 zaustavio,,,,sve reakcije su mu panicne, kriticne, bez ikakvog smisla.....sto jednom neko rece ko da naletis na grablje u mraku....pa mozda te udare po nosu ako si bas maler da naletis na njih
Sa druge strane zasto samo komentarisemo ovu tekmu? On i Burnic su zamalo dobili crvene kartone CUVAJUCI AMATERE IZ SAN MARINA i to u tekmi koju smo dobili 6:0...ispadali su ko iz tramvaja obojica....haman svaku utakmicu sto je odigrao mozes naci sekvence gdje je pravio kardinalne greske,,,,da vam iskreno kazem ne gledam ga u HNLu ja ne kontam kako je on i do Dinama dobacio
Na kraju krajeva jucer sam napisao na temi od Barbe....zbog ocajnih izdanja Radeljic je maknut sa spiska totalno...evo nek me neko ispravi ali zadnje 3 u kvalifikacijama i baraz uopste nije bio u opticaju ? Ja stvarno ne kontam koja je onda logika bila da tavkog igraca stavis u prvih 11 u najvaznijoj utakmici....jos da ti odigra sve minute
Sto se mene tice Radeljic nema sta da trazi na spisku vise,,,,radije bi Mujakica gledo, ako nista manja je kiksara od njega
Slazem se da je Seo ostajao gore i otezavao stvari, ali realno ljudi su ga prolazili ko da je stolica,,,,ustvari i to mu je puno da kazem stolica jer stolica je makar pozicionirana negdje, on nije bio nigdje....doslovno nije postojao. Opet ponavljam da zanemarim taj takticki dio i postavljanja, on ne bi mene 1 na 1 zaustavio,,,,sve reakcije su mu panicne, kriticne, bez ikakvog smisla.....sto jednom neko rece ko da naletis na grablje u mraku....pa mozda te udare po nosu ako si bas maler da naletis na njih
Sa druge strane zasto samo komentarisemo ovu tekmu? On i Burnic su zamalo dobili crvene kartone CUVAJUCI AMATERE IZ SAN MARINA i to u tekmi koju smo dobili 6:0...ispadali su ko iz tramvaja obojica....haman svaku utakmicu sto je odigrao mozes naci sekvence gdje je pravio kardinalne greske,,,,da vam iskreno kazem ne gledam ga u HNLu ja ne kontam kako je on i do Dinama dobacio
Na kraju krajeva jucer sam napisao na temi od Barbe....zbog ocajnih izdanja Radeljic je maknut sa spiska totalno...evo nek me neko ispravi ali zadnje 3 u kvalifikacijama i baraz uopste nije bio u opticaju ? Ja stvarno ne kontam koja je onda logika bila da tavkog igraca stavis u prvih 11 u najvaznijoj utakmici....jos da ti odigra sve minute
Sto se mene tice Radeljic nema sta da trazi na spisku vise,,,,radije bi Mujakica gledo, ako nista manja je kiksara od njega
=\_1921_/=
Pa tebi cijeli post pada u vodu jer pises da su ga prolazili kao stolica a zvanicna statistika ne pokazuje tako. Pa makar je lako imati statistiku odbrambenog za razliku od veznog igraca.
To sto pises je subjektivno, statistika je objektivna. Mozes argumentirati da je kriv za oba gola, gdje opet nisi upravu, ali vise od toga ne mozes reci jer i nije bilo puno toga vise.
To sto pises je subjektivno, statistika je objektivna. Mozes argumentirati da je kriv za oba gola, gdje opet nisi upravu, ali vise od toga ne mozes reci jer i nije bilo puno toga vise.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
E jes brate svi smo gledali drugu utakmicu...eto da ne bi njega izgubili bi 5:0Madal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:33Pa tebi cijeli post pada u vodu jer pises da su ga prolazili kao stolica a zvanicna statistika ne pokazuje tako. Pa makar je lako imati statistiku odbrambenog za razliku od veznog igraca.
Gledo sam i Tribinu i oni su ga iskritikovali.
Ta tvoja statistika je ko da neko kaze, tahirovic je top odigtao imao je 98% pasove
=\_1921_/=
Njih hocu da odgledam svakako. Pa ne znam koju ste gledali ali znam da cesto imate potrebu strovaliti sav teret i greske na jednog pojedinca. Prije je to bio Avdija, Visca, sad su u modi Demirovic (kad sam vidio da ga pljuju protiv Svicarske a lopte nije dobio sve mi je jasno), Tahirovic i Radeljic.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:45E jes brate svi smo gledali drugu utakmicu...eto da ne bi njega izgubili bi 5:0Madal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:33Pa tebi cijeli post pada u vodu jer pises da su ga prolazili kao stolica a zvanicna statistika ne pokazuje tako. Pa makar je lako imati statistiku odbrambenog za razliku od veznog igraca.
Gledo sam i Tribinu i oni su ga iskritikovali.
Ta tvoja statistika je ko da neko kaze, tahirovic je top odigtao imao je 98% pasove![]()
Moze se pisati da li je kriv za golove ili ne, da li je trebao poceti, zasto je poceo i sta nam je vise donio u odnosu na Hadzikadunica. Ali jednostavno nije direktan krivac poraza. Ja bi volio da jeste zaista jer je s jednom rokadom BiH ekipa za 1/8 finala. Ali nazalost nije.
I ne moze biti isto kao statistika za veznog. Ovdje imas jasnu statistiku duela na zemlji i zraku, koliko je puta predriblan, koliko blokova, presijecanja itd.
Solidan je stoper za nase uslove s solidnim igrama u reprezentaciji, posluziti ce kao zamjena za lijevog stopera jos par godina sigurno.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Svakako propada jer nema sanse za prvih 11 Dinama samim tim i reprezentacije,ali znamao da uloga u timu i forma ne pika kod Barbareza 
Od pocetka Barbarez forsira da ima desnog i lijevog stopera, kao sto dosta trenera zeli. Radeljicu je konkurencija onda samo Muharemovic. Odnosno Radeljic mu je zamjena.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Moje pitanje je:invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:30@Medal @viKK ....Radeljic je dirketno skrivio 3 ili 4 gola ....ja ne znam stvarno u kojem univerzumu moze dobit ikakvu prolaznu ocjenu. Sve vrijeme je izgledao kao da je 5 niova ispod ovog fudbala koji se igra
Je li Radeljić kriv što je igrao lijevog beka? Ili stručni štab koji ga je stavio na tu poziciju i organizirajuci igru na takav nacin da ce on tu ostajati bez pomoci Kolasinca, znajući vrlo dobro da je najsporiji igrač na terenu?
Da Muharemovic bude stavljen na krilnog napadaca i usere svaki napad i odigra grozno, je li za to kriv on ili SŠ što ga je uopste gurnuo tu?
Ja vjerujem da smo se spremali za totalno opsadu naseg gola od prve minute, 3 stopera su tu da se rijesimo presinga amerikanaca kojeg na kraju nisu ni igrali, a Radeljic u formaciji s 5 nazad bi pokrivao minimalan prostor i ne bi bilo situacija da pokriva veliki prazan prostor.viKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:28Moje pitanje je:invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:30@Medal @viKK ....Radeljic je dirketno skrivio 3 ili 4 gola ....ja ne znam stvarno u kojem univerzumu moze dobit ikakvu prolaznu ocjenu. Sve vrijeme je izgledao kao da je 5 niova ispod ovog fudbala koji se igra
Je li Radeljić kriv što je igrao lijevog beka? Ili stručni štab koji ga je stavio na tu poziciju i organizirajuci igru na takav nacin da ce on tu ostajati bez pomoci Kolasinc, znajući vrlo dobro da je najsporiji igrač na terenu?
Da Muharemovic bude stavljen na krilnog napadaca i usere svaki napad i odigra grozno, je li za to kriv on ili SŠ što ga je uopste gurnuo tu?
Mislim da su i oni nas iznenadili sto nit su krenuli zestoko napadati nit igrati visok presing tako da je u dobrom dijelu utakmice ta nasa 532 izgledala kao 352 gdje Radeljic jednostavno ne moze igrati tog stopera po strani, a ni Katic nije za toga ako cemo pravo tako da dodje da smo totalno profulali. Na manje prostora je veoma jak u duelima fizicki, ima visinu za dodatnu opasnost za nase prekide ali eto utakmica jednostavno nije isla u tom smjeru.
S obzirom sta je igrao jos je i dobar bio a strucni stab je totalno fulao koja ce se utakmica igrati sto je veoma nezgodno ako smo reaktivan tim koji se postavlja naspram protivnika.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Nije igrao lijevog beka, nego lijevog stopera ....krpio je sto je seo ostajao, ali sve i da jes igro, ne mijenja cinjenicu da je ocajan....kazem ti opet nije ovo prvi nego sto prvi put da je pravio gluposti i izgledao ko epileticar....jbt kad pokusa onako krakat uklizat, pa se umjesto toga oklizne i proleti mu noga,,,,dva stopera u svijetu se prestanu bavit fudbalomviKK je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:28Moje pitanje je:invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 12:30@Medal @viKK ....Radeljic je dirketno skrivio 3 ili 4 gola ....ja ne znam stvarno u kojem univerzumu moze dobit ikakvu prolaznu ocjenu. Sve vrijeme je izgledao kao da je 5 niova ispod ovog fudbala koji se igra
Je li Radeljić kriv što je igrao lijevog beka? Ili stručni štab koji ga je stavio na tu poziciju i organizirajuci igru na takav nacin da ce on tu ostajati bez pomoci Kolasinca, znajući vrlo dobro da je najsporiji igrač na terenu?
Sto se tice njegovog uopste igranja,,,,to je pitanje za Barbu...zasto ti igra igrac koji je eliminsan sa spiska u kljucnim utakmicama baraza i kvalifikacija, radi manjka kavlitete.....i to igra ti 90+ minuta
=\_1921_/=
Pa bio je ocajan, ali velikim dijelom upravo jer je igrao lijevog beka. Lijevog stopera je igrao na papiru, u vecini kriticnih situacija mu je ostavljeno da brani citavu lijevu stranu sam. Shvati, ja ne govorim da je Radeljic dobar igrac niti bog zna sta dobro odigrao, naprotiv mislim da je kao stoper jako los i u formaciji sa 2 i 3 stopera pozadi, te jedine kvalitete su mu ta igra lijevom nogom (za koju mu opet trebaju hektari prostora da se namjesti) i igra glavom koju sa svojom visinom i mora imati. Na kraju krajeva njegov nepotreban faul je doveo do slobodnjaka iz kojeg smo primili gol (tu se moze i pricat o tome da je Vasilj ono trebao odbranit, ali to je sad nebitno).invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:35Nije igrao lijevog beka, nego lijevog stopera ....krpio je sto je seo ostajao, ali sve i da jes igro, ne mijenja cinjenicu da je ocajan....kazem ti opet nije ovo prvi nego sto prvi put da je pravio gluposti i izgledao ko epileticar....jbt kad pokusa onako krakat uklizat, pa se umjesto toga oklizne i proleti mu noga,,,,dva stopera u svijetu se prestanu bavit fudbalom![]()
Sto se tice njegovog uopste igranja,,,,to je pitanje za Barbu...zasto ti igra igrac koji je eliminsan sa spiska u kljucnim utakmicama baraza i kvalifikacija, radi manjka kavlitete.....i to igra ti 90+ minuta
Opet, moja cijela poenta je da kompletno iskaljivanje frustracija ekskluzivno na Radeljicu je nezasnovano, jer znacajan dio kritika je po meni zasluzio strucni stab u ovom slucaju, njihova je greska sto su stavili na tu poziciju igraca potpuno neadekvatnog za nju.
Pisao sam na drugoj temi ali opet, mi smo takvu opsadu mogli braniti i npr. sa Memicem umjesto Kolasinca na lijevom wingbacku i Kolasincem na Radeljicevom mjestu. Njihovi centarsutevi nam nikad nisu ni trebali praviti velike probleme (zato mi je jos nejasnija navodna izjava Milenkovica na poluvremenu da nam je taktika uspjela jer smo se odbranili od njihovih centarsuteva). Vec se udaljavam od teme Radeljica i pogotovo ne zelim u neku sbbkbb diskusiju, ali meni je ta postavka bila nejasna jer smo u izgradnji napada toliko gurnuli wingbackove naprijed da su nam cesto ostajali sami Sunjic, Gigovic i stoperi da se dodaju na prostoru koji je bio popunjen protivnickim igracima, onaj screenshot koji sam postavio jasno pokazuje jednu takvu situaciju. Ne znam sta se tu desilo, jesu li nasi dobili uputu da pokusamo build up pasovima radit (nakon sto je to vrlo rijetko uspijevalo dosad), ali opcenito mnogo stvari koje smo radili u ovoj utakmici su nekako isle kontra onoga sto smo dosad vidjeli.Madal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:32Ja vjerujem da smo se spremali za totalno opsadu naseg gola od prve minute, 3 stopera su tu da se rijesimo presinga amerikanaca kojeg na kraju nisu ni igrali, a Radeljic u formaciji s 5 nazad bi pokrivao minimalan prostor i ne bi bilo situacija da pokriva veliki prazan prostor.
Mislim da su i oni nas iznenadili sto nit su krenuli zestoko napadati nit igrati visok presing tako da je u dobrom dijelu utakmice ta nasa 532 izgledala kao 352 gdje Radeljic jednostavno ne moze igrati tog stopera po strani, a ni Katic nije za toga ako cemo pravo tako da dodje da smo totalno profulali. Na manje prostora je veoma jak u duelima fizicki, ima visinu za dodatnu opasnost za nase prekide ali eto utakmica jednostavno nije isla u tom smjeru.
S obzirom sta je igrao jos je i dobar bio a strucni stab je totalno fulao koja ce se utakmica igrati sto je veoma nezgodno ako smo reaktivan tim koji se postavlja naspram protivnika.
Trenutno korisnika/ca: Elddar, guillermo, invincible1921, izdzezveubrazil, LeCoq, Micron, napapijri1987 i 43 gosta.