Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobar igrac ali vec u godinama. Sve preko 70 mil je previse. Mislim da ce Bruno napraviti pritisak na Newcastle da se to ubrza. Samo steta sto ce brzo 29 godina i nema tu vise od 2-3 sezone vrhunskog loptanja na toj poziciji.
- Marsal
- Kontakt:
Jest nas Wenger razmazio, da nam je svakog igrača odmah za 10 godina. Nek odradi 4 dobre elham.
Mi smo sad u situaciji da imamo dobru generaciju i dobre preduslove da nastavimo žetvu trofeju. Mladih igrača imamo dovoljno. Daj iskustvo i rutinu pomiješanu sa mladošću pa da ovih nekoliko godina konačno budemo faktor u klupskom fudbalu.
Za Brunu bih išao do 80 mil. Dokazana klasa. I čerga
Mi smo sad u situaciji da imamo dobru generaciju i dobre preduslove da nastavimo žetvu trofeju. Mladih igrača imamo dovoljno. Daj iskustvo i rutinu pomiješanu sa mladošću pa da ovih nekoliko godina konačno budemo faktor u klupskom fudbalu.
Za Brunu bih išao do 80 mil. Dokazana klasa. I čerga
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad tako gledas upravu si. Ako zelis biti uvijek u vrhu potrebno je svake godine dodavati momcad kvalitetom bez obzira na godine, cak i ako taj igrac moze pruziti jos jednu godinu dobro je.
Mada ja bih volio jednog superstara u arsenalu da to nekako sve digne na veci nivo. Mi nemamo igraca nivoa Halanda, Mbappea, Dembele, Kane, Yamal, Vitinha, itd
Mada ja bih volio jednog superstara u arsenalu da to nekako sve digne na veci nivo. Mi nemamo igraca nivoa Halanda, Mbappea, Dembele, Kane, Yamal, Vitinha, itd
- Marsal
- Kontakt:
Teško je kupit pravog superstara, to mogu možda 3 ili 4 kluba na svijetu i mi nismo među njima.mercurial je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:42Kad tako gledas upravu si. Ako zelis biti uvijek u vrhu potrebno je svake godine dodavati momcad kvalitetom bez obzira na godine, cak i ako taj igrac moze pruziti jos jednu godinu dobro je.
Većina klubova kupuje fudbalere nadajući se da će pogodit idućeg. To je najbolje što možemo, ne samo mi nego i većina velikih klubova.
Znaci idemo ka novom sloju ciganluka u ekipi. Fino
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Valja ovim na forumu jos vecu kolicinu aparata nabaviti, kad vide jos veci ciganluk
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Saliba ubio Djokeresa i Isaka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Reokordni prihodi, 10 miliona im puno. Nemam rijeci
Pa nije jedini talenat
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pratili ga godinu, dogovorili sve sa igracem i njegovim kampom i na kraju odradili posao za City
- Marsal
- Kontakt:
Sad ne sumnjam da je ovo budući Ibra, Ronaldo i kojeg smo već igrača propustili potpisat. A da je došao ne bi napravio karijeru Pennanta.
Jel istina ovo za Odegarda da bi mogo u Tursku?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.