Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- VibeTribeX
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemović
A čini mi se da ode on najviše zbog jarana Yildiza. Juve pun nekih polovnjaka. Ne zna se koji dio tima ima vise polovnjaka. Ako ne uloze bruku para, bit će opet teška borba za ligu prvaka.
A nešto se i ne mogu sjetiti ko je to drastično napredovao zadnjih par godina u Juventusu ? Jedino Yildiz, ali i on je daleko od kvalitete da igra u najboljim klubovima.
A nešto se i ne mogu sjetiti ko je to drastično napredovao zadnjih par godina u Juventusu ? Jedino Yildiz, ali i on je daleko od kvalitete da igra u najboljim klubovima.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo da ne ode u smrdljivu englesku ligu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Joj 30 godina slusamo kako Italijanska liga propada a top ekipe u Italiji mogu se sa svima potuc. Potpisao bi da svaki nas igrac narocito odbranbeni igraju u Italijanskim velikanima. Extra liga za rep fudbal. Nikad necemo imati repku punu brzih igraca. Bolje onda da su takticki world class.
**** Englesku i njihovih 60 utakmica godisnje. Do sada bi nam trebalo biti jasno da nasi igraci velikom vecinom genetski nemogu igrati tu. Povrede zagarantovane.
**** Englesku i njihovih 60 utakmica godisnje. Do sada bi nam trebalo biti jasno da nasi igraci velikom vecinom genetski nemogu igrati tu. Povrede zagarantovane.
- Beduin
- Kontakt:
A Tarik je inace elitni stoper? Ma daj ba, ima li ovdje iko trun realnosti i objektivnosti. To sto je nas, drag nam igrac i visok plafon potencijala ne znaci da je gotov produkt i spreman za najvece domete. A ako negdje treba ispeci odbranu, to je Italija. To sto Juve nije na nivou posljednjih godina, ne znaci da ga treba izbjegavati.Herson je napisao/la: ↑03 jul 2026, 09:22Juventus i talijanski klubovi nisu više magnet za elitne štopere i igrače koji su dokazani na najvećem mogućem nivou. Finansijski nisu konkurentni na tržištu. Muharemović i igrači tog tipa su premija za njih. Ta veličina je irelevantna stvar u ovom kontekstu.Beduin je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:59Ti da pratis fudbal ko malo ko, ne bi lupao ovakvo sto. To sto je Tarik za vece domete ne znaci da ce 100% i dogurati do njih, a Juventus je najveci italijanski klub i sigurno da imponuje svakom igracu igrati tamo. Ako negdje moze ispeci zanat kao stoper, to je onda Juve i Seria A.dedo26 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:18Cuj kaze mozel igrat u Juventusu, ko da je u pitanju Real Madrid. Ljudi 6 zavrsili u Serie A.
Pa trebaju mu ljubit kopacke ako odluci otic u taj krs za ekipe, on je za vece domete i vece klubove. Pratim fudbal ko malo ko i ne pamtim da sam vidio stopera da ima bukvalno sve kao on.
Ja navijam za Milan, i tamo bih ga volio vidjeti, ali ismijavati Juve je bezobrazno i zlonamjerno. On neka odigra 2-3 sezone tamo i nametne se kao lider odbrane, onda je lahko preci u samu kremu fudbala.
Nama je najmanje bitno hoce li neki nas igrac otici u Real ili Barcu, daleko bitnije je da igraju vaznu ulogu u svom timu u najjacim ligama, da se nametnu kao lideri.
Nisam ni ja za Juventus, da se razumijemo, ali ovoliko ismijavanje i pametovanje je smijurija od strane pojedinaca, dokazanih forumskih znalaca i inace eminentnih strucnjaka u svijetu fudbala.
Isto tako je nekima odlazak Kerima u Milan vrhunski potez, a ni samo ne znaju zbog cega. Meni bi to bio super potez samo zato sto navijam za Milan, a da bi nesto napravio u Milanu cisto sumnjam. Sto, opet, ne mora znaciti da sam u pravu, fudbal je to.
Kod nas se ljudi samo uhvaliti Salzburga, Lajpciga, Borusije i ovih par najvecih klubova. Eto niko drugi ne igra fudbal i ne pravi/prodaje igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Volim ovog momčinu kao najrođenijeg!
Lider nove generacije… Nakon Edina, pa Seada, bez imalo razmišljanja, njemu treba kapitenska traka da se dodijeli. Hvala Tare za sve, radujem se tvojoj novoj sezoni.
Pa koga je to juve napravio i prodao zadnjih par godina ?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
A jbg ako mu garantuju minutazu to je njemu najbitnije igrat ce da se pikaze i dokaze, ovaj juve danas nije ni sjenka onoga kada je Pjanke tu bio ali dosta toga lezi u tome sto je i Serija A svake godine slabija i slabija. Ali Tariku je potreban klub koji je u vrhu ili pri vrhu da bi se dokazao i na vecem nivou od Sassuola koji je sredina tabele. Tako da ovo nije los potez i klub uopste za njegov dalji razvoj. Svakako puno bolji nego da juri u englesku u neki Bormunth il nesto slicno. Ovako ce uvjeren sam dodatno napredovati i onda jednoga dana otici stepenicu dalje. A ko zna mozda i juve sa njim vrati stari sjaj, svakako je juve ogromno ime i ogromna scena i definitvno da je to klub za koji mu mogu mnogi igraci pozaviditi sto potpisuje za njih.
#CarsijaOdjebi
A to svakako. Ide stepenicu po stepenicu i nadamo se da Juve neće biti najbolji klub za koji je zaigrao.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa Juventus mu je vrhunac karijere, jedan od najvećih klubova na svijetu i najveći italijanski klub.
MANIJACI JUG 1987
- sagitarius
- Kontakt:
BioBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:25Pa Juventus mu je vrhunac karijere, jedan od najvećih klubova na svijetu i najveći italijanski klub.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Dobrodošao u 2026u godinu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:25Pa Juventus mu je vrhunac karijere, jedan od najvećih klubova na svijetu i najveći italijanski klub.
Čuj ovog nadam se da mu ovo neće biti najveći klub u karijeri, a ispred tog kluba ima još jedno 5,6 da su veći 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Bazinga12345
- Kontakt:
Juventus je trenutno dosta iza ovih najboljih klubova, ali svakako veliki korak naprijed za Tarika.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nije, ali ima sve predispozicije da to postane u nekom kratkom periodu. Zato i kažem da je premija za Juventus ako ga ugrabe. Da se sada ubraja u elitne štopere, ni Juventus, a ni bilo koji drugi talijanski klub ne bi bili u opticaju.Beduin je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:37A Tarik je inace elitni stoper? Ma daj ba, ima li ovdje iko trun realnosti i objektivnosti. To sto je nas, drag nam igrac i visok plafon potencijala ne znaci da je gotov produkt i spreman za najvece domete. A ako negdje treba ispeci odbranu, to je Italija. To sto Juve nije na nivou posljednjih godina, ne znaci da ga treba izbjegavati.Herson je napisao/la: ↑03 jul 2026, 09:22Juventus i talijanski klubovi nisu više magnet za elitne štopere i igrače koji su dokazani na najvećem mogućem nivou. Finansijski nisu konkurentni na tržištu. Muharemović i igrači tog tipa su premija za njih. Ta veličina je irelevantna stvar u ovom kontekstu.Beduin je napisao/la: ↑03 jul 2026, 07:59
Ti da pratis fudbal ko malo ko, ne bi lupao ovakvo sto. To sto je Tarik za vece domete ne znaci da ce 100% i dogurati do njih, a Juventus je najveci italijanski klub i sigurno da imponuje svakom igracu igrati tamo. Ako negdje moze ispeci zanat kao stoper, to je onda Juve i Seria A.
Ja navijam za Milan, i tamo bih ga volio vidjeti, ali ismijavati Juve je bezobrazno i zlonamjerno. On neka odigra 2-3 sezone tamo i nametne se kao lider odbrane, onda je lahko preci u samu kremu fudbala.
Nama je najmanje bitno hoce li neki nas igrac otici u Real ili Barcu, daleko bitnije je da igraju vaznu ulogu u svom timu u najjacim ligama, da se nametnu kao lideri.
Nisam ni ja za Juventus, da se razumijemo, ali ovoliko ismijavanje i pametovanje je smijurija od strane pojedinaca, dokazanih forumskih znalaca i inace eminentnih strucnjaka u svijetu fudbala.
Isto tako je nekima odlazak Kerima u Milan vrhunski potez, a ni samo ne znaju zbog cega. Meni bi to bio super potez samo zato sto navijam za Milan, a da bi nesto napravio u Milanu cisto sumnjam. Sto, opet, ne mora znaciti da sam u pravu, fudbal je to.
Kod nas se ljudi samo uhvaliti Salzburga, Lajpciga, Borusije i ovih par najvecih klubova. Eto niko drugi ne igra fudbal i ne pravi/prodaje igrace.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Brat stavio stori na insta,crna slika i sound kako vranjes govori ono Bosna vise nikad nece otici
Tare brat
Tare brat
-
Marokanci58
- Kontakt:
Od svih utakmica što ga pamtim jedino nije bio protiv Amerike na idealnom levelu.
Dok npr utakmice Vels, Rumunija i Italija u Zenici WC izvedbe za transfer u Real.
Dok npr utakmice Vels, Rumunija i Italija u Zenici WC izvedbe za transfer u Real.
BRATSTVO GRAČANiCA
Upgrejdovana verzija Spahe.
Gine za repku ako treba
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: darker10, Iceplayer, jasmin10, LeCoq, Mocvara1991, napapijri1987, rossonero85, Shevko, Venom i 47 gostiju.