Sarajevo da ima 4/4 protiv Sloge, Bsk, Radnika nemoj biti smješan.Combattente87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:18Nek ste se vi vratili, a to za opstanak mislim da neće doći u pitanje zbog domaćeg terena gdje će rijetko ko da odnese bodove....BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:28Bice Čelik opet opet shampion
Sta vi mslite o Čeliku onako realno za ovih 6 godina nase borbe da li smo odabrali pravi put i mozemo li bar opstanak obezbijedit u ovoj sezoni jer nece nikom bit lahko gostovat u Zenici pogotovo ovim klubovima ispod Zrinjskog,Borca i Sarajeva.
Nama ce bit 8 mjesto ko da idemo u ligu prvaka a nesto se potajno nadam i neko iznenadjenje da budemo a sad bi mi potpisali 8 mjesto.
Ae dosta o Zeljeznicaru izvuci ce se Zeljeznicar ,kad smo mi uspjeli i oni ce i sretno im.Posle nase muke i borbe ne bi nikom pozelio tu patnju i borbu mada su nas ismijavali mnogi i pozelili gasenje kluba i bili ubijedjeni u to..
Evo nas tu smo![]()
Ja tipujem da ćete završiti ispred Željezničara ovu sezonu,a što da ne i da se pobijete za to 4 mjesto jer realno sve je to u 5 deka osim ova 3 kluba koji poprilično odskaču...Mene zanima najviše Zrinjski jer im je popriličan broj igrača otišao...Za šampiona ide borba između Borca i Sarajeva![]()
Drugo mjesto, sa jedno 15-ak bodova zaostatka je mnogo realnije.
.png)