English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Enzo i Caicedo nisu bili toliko skupi kad se uzme u obzir da sada svaki malo bolji igrac vrijedi stoju 
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Pogotovo kad se uzme u obzir da ništa bitno nisu osvojili od svog dolaska u timu od 2 milijarde eura. Baš su se isplatili.wadethegreat je napisao/la: ↑03 jul 2026, 10:21Enzo i Caicedo nisu bili toliko skupi kad se uzme u obzir da sada svaki malo bolji igrac vrijedi stoju![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Nisam od tebe ocekivao pametniji komentarLenyYoro15 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:26Pogotovo kad se uzme u obzir da ništa bitno nisu osvojili od svog dolaska u timu od 2 milijarde eura. Baš su se isplatili.wadethegreat je napisao/la: ↑03 jul 2026, 10:21Enzo i Caicedo nisu bili toliko skupi kad se uzme u obzir da sada svaki malo bolji igrac vrijedi stoju![]()
You never disappoint.
Kupis dva igraca za 220 miliona i boris se za 10. mjesto s njima i kazes nisu skupi bili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Inace Celzi je jako stabilan zadnjih godina i pogodili su svakog igraca i oko ove dvojice izgradili bas ekipcinu
.
Jako majko sve IQ sobne temperature.
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa Caicedo je igrac bez mozga. Bruku bodova su izgubili zbog njega. Max 50 miliona vrijedi.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Jeremy Monga, da li je moguće da je takav talenat?
Pa ti si sam pricao da imate haos dobru ekipu da ste recimo na svim pozicijama osim na stoperskim i pozicije golmana jaci od Arsenala ,da su to sve ciljana pojacanja ,da se svi savrseno uklapaju u sistem,kako sada imas obraza reci za nekoga da mu je IQ nizak a sam si iznosio te nebulozewadethegreat je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:58Inace Celzi je jako stabilan zadnjih godina i pogodili su svakog igraca i oko ove dvojice izgradili bas ekipcinu.
I ove godine vjerovatno ide sve po planu ,i sve sto dovodite je savrseno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kolega, ne vrijedi im objašnjavati.wadethegreat je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:58Inace Celzi je jako stabilan zadnjih godina i pogodili su svakog igraca i oko ove dvojice izgradili bas ekipcinu.
- wadethegreat
- Kontakt:
To sto sam ja bio pao na pricu ne mijenja da je ovo retardirano za napisati.topnik1 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:09Pa ti si sam pricao da imate haos dobru ekipu da ste recimo na svim pozicijama osim na stoperskim i pozicije golmana jaci od Arsenala ,da su to sve ciljana pojacanja ,da se svi savrseno uklapaju u sistem,kako sada imas obraza reci za nekoga da mu je IQ nizak a sam si iznosio te nebulozewadethegreat je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:58Inace Celzi je jako stabilan zadnjih godina i pogodili su svakog igraca i oko ove dvojice izgradili bas ekipcinu.
Jako majko sve IQ sobne temperature.![]()
![]()
I ove godine vjerovatno ide sve po planu ,i sve sto dovodite je savrseno![]()
Ekipni je sport...
Jos njih dvojica ako ne najbolji onda u top 3 svake sezone u ekipi...
Sto je najjace komentarise lik koji navija za United da ne pricamo o njihovim ulaganjima i returnu.
I navijac Arsenala koji je potrosio ogromne svote novca da bi tek ove sezone uzeo titulu koju 6tu ili 7u godinu projekta...
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne možemo svi biti genijalci ko ti, da unaprijed i sa stopostotnom sigurnošću znamo ko će flopat a ko netopnik1 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:09Pa ti si sam pricao da imate haos dobru ekipu da ste recimo na svim pozicijama osim na stoperskim i pozicije golmana jaci od Arsenala ,da su to sve ciljana pojacanja ,da se svi savrseno uklapaju u sistem,kako sada imas obraza reci za nekoga da mu je IQ nizak a sam si iznosio te nebulozewadethegreat je napisao/la: ↑03 jul 2026, 11:58Inace Celzi je jako stabilan zadnjih godina i pogodili su svakog igraca i oko ove dvojice izgradili bas ekipcinu.
Jako majko sve IQ sobne temperature.![]()
![]()
I ove godine vjerovatno ide sve po planu ,i sve sto dovodite je savrseno![]()
Kad se sjetim Lukaku, Mkhitaryan, Schneiderlin, Depay, i koliko su na papiru djelovala brutalno ta 'pojačanja', a danas kad pogledaš... čuj šnajderlin ebo te hljeb
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dovodi li iko ikog ili se čeka kraj SPa?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Glasner 13m funti godisnje u Forestu, samo Arteta ima vise. Sad mi je sve jasno

- Wilshere10
- Kontakt:
On je trener za ekipe od 6-12 mjesta na tabeli. Vjerovatno su mu dali toliko jer je sigurno da s njim ne mozes ispasti iz lige.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Čuj Trossard u Tursku, svašta. Okej ako Arteta ne računa na njega više pa ide iz Arsenala, ali rano je njemu još za kraj ozbiljne karijere.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neshvatljivo, gotivan igrač, jako koristan kao dzoker.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Marsal
- Kontakt:
Razvod - opuhala ga žena, Turci nude lude pare za platu, a i sam je govorio da mu je potrebna promjena sredine a i Arsenalu nije zgoreg da šta i proda.
Meni lično najgotivniji igrač ali neće bit mlađi plus ako ode, otišao je kao prvak.
Gol protiv West Hama neće bit zaboravljen.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Za 27 miliona za koliko je doveden prije 3.5 godine uz sve sto je dao Arsenalu i kakav je igrac bio jedan od najboljih trnsfera i novijoj historiji kluba racunjuci ulozeno/dobijeno.Kada skontam da je on bio alternativa za Mudryka onda taj transfer jos dobija na teziniMarsal je napisao/la: ↑05 jul 2026, 09:00Razvod - opuhala ga žena, Turci nude lude pare za platu, a i sam je govorio da mu je potrebna promjena sredine a i Arsenalu nije zgoreg da šta i proda.
Meni lično najgotivniji igrač ali neće bit mlađi plus ako ode, otišao je kao prvak.
Gol protiv West Hama neće bit zaboravljen.
Pregotivan igrac
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.