Premijer liga BiH - aktuelno

Ferroviere1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Ferroviere1987 » 03 jul 2026, 14:42

Vi pisete ko da je prosjecni navijac kriv za situaciju, a znate i vi kakve su glave prolazile kroz klub. Kakve su persone prosle kroz Zelju godinama ovo je jos i dobro kako smo mogli proc. Da je bar bilo javno glasanje, izbor (necega) ja bi razumio i vase provokacije ovako ne pije vodu. Isto da vama Mirvic sutra uradi ja bi mu licno pozelio sve najgore, meni nikad nece biti u interesu kao gradjaninu ovog grada slabo Sarajevo, al eto.
Zato ce sad opet da se prave fasade na racun kluba a mozda i nova bembara samo da vidimo koji je to sretnik. :ljepota:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 03 jul 2026, 14:47

BiHSportman je napisao/la:
03 jul 2026, 14:29
Nadam se da vam je drago što se ovo nama dešava.
Ma jok buraz, žao nam. :rol:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 jul 2026, 14:48

Kazu neki moji poznanici manijaci da hocemo u kantonalnu da vidi evropa kako se navija u nizim ligama...
Tacno i trebaju u kanton s takvim mozgovima i navijacima.
Grehota je davati njima budjetski novac da ga proslijede savi milosevicu,nekim holandjanima i slicnim. Pokri se koliko si dug i ne dovodi strane trenere i igrace dok ne platis dugove

SamoTi4000
Kontakt:

Post Postao/la SamoTi4000 » 03 jul 2026, 14:52

Combattente87 je napisao/la:
03 jul 2026, 13:51
SamoTi4000 je napisao/la:
03 jul 2026, 13:39
Combattente87 je napisao/la:
03 jul 2026, 13:18

Nek ste se vi vratili, a to za opstanak mislim da neće doći u pitanje zbog domaćeg terena gdje će rijetko ko da odnese bodove....
Ja tipujem da ćete završiti ispred Željezničara ovu sezonu,a što da ne i da se pobijete za to 4 mjesto jer realno sve je to u 5 deka osim ova 3 kluba koji poprilično odskaču...Mene zanima najviše Zrinjski jer im je popriličan broj igrača otišao...Za šampiona ide borba između Borca i Sarajeva :salut:
Dok je vama Sloge i sloga ne možemo mi sa vama u borbu bilo kakvu.
Mi smo tu Slogu uzeli u sudijskoj nadoknadi na Gradskom, tako da zeabi tu priču sa Slogom....
Vi se potrudite da vam Radnik ne uzme bodove na Koševu i strpa 4 komada ;)

Čuj zajebi tu priču 32 boda od mogućih 36 uzeli sa klubovima iz rs-a.
Kakisevi su sastavni dio igre,da je normalno kiksali bi i vi ali....
Zadnja izmjena: SamoTi4000, dana/u 03 jul 2026, 14:55, ukupno mijenjano 3 puta.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jul 2026, 14:52

Nadam se da vam je drago što se ovo nama dešava. Znate i vi potajno, a nećete da priznate, da kada ova kriza završi, opet ćemo biti najjači.
Šta mi ima biti drago?
Meni je drago kad vas našamaramo na terenu.
Ovo...najgora sorta ljudi je koja navija protiv druge ekipe, a ne za svoju.
Mogu te podyebavati kad ispadneš iz Evrope, kad ti neko strpa peticu, al ovo...ljudi prave cirkus od rivala, tu nema prostora za zdravu zezanciju.
Ferroviere1987 je napisao/la:
03 jul 2026, 14:42
Vi pisete ko da je prosjecni navijac kriv za situaciju, a znate i vi kakve su glave prolazile kroz klub. Kakve su persone prosle kroz Zelju godinama ovo je jos i dobro kako smo mogli proc. Da je bar bilo javno glasanje, izbor (necega) ja bi razumio i vase provokacije ovako ne pije vodu. Isto da vama Mirvic sutra uradi ja bi mu licno pozelio sve najgore, meni nikad nece biti u interesu kao gradjaninu ovog grada slabo Sarajevo, al eto.
Zato ce sad opet da se prave fasade na racun kluba a mozda i nova bembara samo da vidimo koji je to sretnik. :ljepota:
Krive su kumulativno sve i jedna uprava unazad koliko godina, a odgovornosti nikakve.
Niko od njih nije odgovarao za svoj nerad (ili čak i kriminal), a svi su sve naplatili.
Koševo Zapad

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 03 jul 2026, 14:53

Nadam se da vam je drago što se ovo nama dešava. Znate i vi potajno, a nećete da priznate, da kada ova kriza završi, opet ćemo biti najjači.
Koja je ovo kriza od zadnje titule i koji put najavljujete da ćete biti najjači?

A vi svaki put u sve većoj dubiozi od prethodne.
Nikad poraz, samo lekcija.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 03 jul 2026, 14:54

@Marokanac

Treba Celik jos pojacanja, to je sigurno. Uprava ce mozda biti spremana ici i u rizik da dovede neko pojacanje u kasnijoj fazi priprema (ili cak na pocetku prvenstva), ako bi to pojacanje bilo bas jako...ali vjerujem da ce se dovesti jos 3-4 pojacanja (po jedan u svaku liniju) koji bi trebali podici kvalitet ekipe i pojacati konkurenciju za mjesto u prvih 11.
Najbitnije je stajati cvrsto na zemlji, odrediti realne ciljeve u sezoni i prema njima praviti planove. Jos uvijek finansijska stabilnost treba biti prioritet broj jedan Uprave i "pokrivati se koliko je jorgan dug". Sportski cilj ove sezone - biti bolji od dvije ekipe u ligi.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jul 2026, 15:13

tabba77 je napisao/la:
03 jul 2026, 14:53
Koja je ovo kriza od zadnje titule i koji put najavljujete da ćete biti najjači?

A vi svaki put u sve većoj dubiozi od prethodne.
Nikada neće na zelenu granu dok se oslonjaju na donatorske pare, klub im vodi 40 ljudi koji samo gledaju kako će sebe ugraditi. Očekuju da će neko dati svoje pare i reći eto vam lova i vi radite šta hoćete, malo morgen stari moj.

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 03 jul 2026, 15:21

Provokacije su na račun vaše naivnosti i bombastičnih najava o trening centru, 10 klasnih igrača, skautima iz Austrije i Njemačke, grupama u Evropi, pa i prije toga Arapi i balkanski PSG, zlatne lopte...

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 03 jul 2026, 15:31

Hvala svima koji su mi odgovorili za Celik i misljenje o Celiku ,zaboravio sam nikove pa necu pojedinacno nikom odgovorit da ne trolam temu..
Ali procito sam sve pa onako jos da odg jer vecinom slicno ste svi pisali ,nas cilj ce bit realan a to je opstanak u ligi i nigdje mi necemo ni zurit ni letit tako je bilo 6 godina borbe.Sad to potajno iznenadjenje je mozda samo nasa masta ali imamo pravo na to.
Za pojacanja doci ce jos igraca vjerovatno se malo ceka taktizira i dovest ce se ciljanja pojacanja i dovest ce se samo oni igraci koje mozemo platit,kod nas igra kolektiv ne neka mega zvijezda placena.
Sto se tice publike vjerujem da cemo bit u top.3 po posjeti i da nece bas lahko gostovat nikom.
Sto se tice lige i ostalih klubova koliko god se bunili savez,sudije mora se priznat Zrinjski i Borac su trenutno najbolji i dok god se ne prizna to neces ih prestic jer uvjek je neko kriv samo nije tvoj klub.
I na kraju podrska Zeljeznicaru da spase klub da se bar udruze navijaci svi ko jedan.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 03 jul 2026, 15:50

Shategabri je napisao/la:
03 jul 2026, 14:52
Šta mi ima biti drago?
Meni je drago kad vas našamaramo na terenu.
Ovo...najgora sorta ljudi je koja navija protiv druge ekipe, a ne za svoju.
Mogu te podyebavati kad ispadneš iz Evrope, kad ti neko strpa peticu, al ovo...ljudi prave cirkus od rivala, tu nema prostora za zdravu zezanciju.
A ne, mi trebamo glumiti "bečke djećake" i ćekati da ih mi ili Rudar nakanta pa da ih zaj.****, na "udbaška ojebina", da treba ugasiti "kriminalnu organizaciju" ili već legendarno "tik-tak" mi trebamo šutiti jer to nije u duhu zdrave zaj.ebancije.

Vrati postove nakon objave da smo dobili ban od UEFE pa da vidiš šta su spremni napisati za 17 minuta i 41 sekundu jel to zdrava zajbancija na koju nisi odgovorio a sad bi mi trebali po onoj narodnoj ko tebe kamenom ti njega pogačom e pa neće da može.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 03 jul 2026, 16:31

NeSamSafetee je napisao/la:
03 jul 2026, 15:21
Provokacije su na račun vaše naivnosti i bombastičnih najava o trening centru, 10 klasnih igrača, skautima iz Austrije i Njemačke, grupama u Evropi, pa i prije toga Arapi i balkanski PSG, zlatne lopte...
Pa znamo ko to najavljuje i sanja o osvajanju lige sampiona i Kororin hettrik u finalu protiv Reala. To je pojedinac, ja sam samo rekao svoje misljenje, meni nije svejedno sto se desava ovo Zelji. Al svakako ne bi likovo da se vama bilo sta desi a s vremena na vrijeme ima materijala, cak sta vise pozelio sam vam srecu u europi i gledat cu kao i svaki put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2026, 16:47

03 jul 2026, 16:31
NeSamSafetee je napisao/la:
03 jul 2026, 15:21
Pa znamo ko to najavljuje i sanja o osvajanju lige sampiona i Kororin hettrik u finalu protiv Reala. To je pojedinac, ja sam samo rekao svoje misljenje, meni nije svejedno sto se desava ovo Zelji. Al svakako ne bi likovo da se vama bilo sta desi a s vremena na vrijeme ima materijala, cak sta vise pozelio sam vam srecu u europi i gledat cu kao i svaki put.
Niko druze normalan ne likuje niti moze likovati zbog situacije kod vas...
Sta je to nama u interesu da se Zeljo ugasi ?
Mi u ovoj situaciji ne mozemo nista uraditi, osim uzvratiti na sve one provokacije i zezancije koji ste i vi nama upucivali kad smo nailazili na probleme...
Jarane, hebeno bi bilo kad bi mi vas sayaljevali, ovako, mozete biti mirni... :salut:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 03 jul 2026, 16:55

7 Španaca došlo u Slogu Doboj :opaopa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 03 jul 2026, 17:18

Celik trazi posudbe

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 jul 2026, 17:20

Telalovic je napisao/la:
03 jul 2026, 17:18
Celik trazi posudbe
Upitna je i licenca.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 jul 2026, 17:22

jel ovo Bolivar u Slogi
jel to isti igrac koji se pominjao za nas i Zrinjski
yebiga kad ih ima milion ne zna covjek koji je koji

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 03 jul 2026, 17:22

Ako je pola ovog što je Slato izjavio istina... Pa toliko zla komšijama ne bi nanijeli ni najbolesniji navijači Sarajeva :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 03 jul 2026, 17:27

Zutti je napisao/la:
03 jul 2026, 17:22
Ako je pola ovog što je Slato izjavio istina... Pa toliko zla komšijama ne bi nanijeli ni najbolesniji navijači Sarajeva :rol:
Ako kažu da im je dug 3.5, odma na to dodaš bar dva miliona.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 jul 2026, 17:30

Sami su krivi, umjesto da smanjuju dugove i prave igrace koje ce prodavati oni dovode strane trenere i iskusne igrace i pokusavaju se ukljuciti fol u borbu za vrh. Tako se jos vise zavaljuju u dugove. Misle zauvijek ce davati kanton, opstina, navijaci...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Vanja8 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []