FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kod Sloge 4 golmana mi jedva jednog da imamo, sedam spanaca itd... Kako su dozvolili nasi dragi ratnici kluba da nam klub ovako propadne i da smo postali totalno nebitni u ligi ostace uvijek pitanje... Na hajr
https://sc. sport.raport….ba/haris-slato-ekskluzivno-za-sport-centar-sanin-mirvic-je-trazio-da-dignemo-kredit-od-skoro-4-miliona-maraka-odbio-sam-i-podnio-ostavku
AAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAA Yebo li vam svima govedar familije koji ste ga podržavali svakim danom postaje sve jasnije
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Sanin Mirvić je najveća ubleha koja se pojavila u i oko našeg kluba u historiji. A konkurencija mu je velika kakvi su se sve mediokriteti motali oko kluba.
Daj sad da spasimo šta se spasiti da, ali ovo nek nam bude lekcija za ubuduće.
Vedranu Škobiću treba dati doživotnu gold VIP ulaznicu, spasio nas je frajer.
Daj sad da spasimo šta se spasiti da, ali ovo nek nam bude lekcija za ubuduće.
Vedranu Škobiću treba dati doživotnu gold VIP ulaznicu, spasio nas je frajer.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Gdje je sanjinlego šuft da nam objasni oko statuta, kakvi klošari ovdje pišu
-
HugoSancez
- Kontakt:
Ja mislim da smo prebrzo prešli preko činjenice da je lik rođeni brat predsjednika dušmana… Peta kolona 100%.
Željezničar.
Eto odgovora Harisa Slate preko Slobodne Bosne. Sto se ne oglasi dok je bio Sanin tu.
-
Mauricio87
- Kontakt:
O pleme li ti mirvicu
Kojom imovinom Bog ti dao, pod hipotekom sve nema nas cuko za sta ujestMukiBek je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:51A tebi je normalno npr da on statutom svoje ulaganje pokrije imovinom? To ti je ok? A ne kroz transfere, karte, prihode?VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:49izgleda da je raji potpuno normalno da neko "donira" cenera milionaBlue1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:37Vidi ne bi da bude da branim nekog, al ne vidi sta je problem u ovom dijelu teksta ,jesil procito sve? Niko normalan ne dodje u neki klub i da sadake 10 miliona. Ljudi mi moram da svatimo da nam niko drugi nije kriv nego ljudi u toj skupustini. Ocekivat da ce neko doc i dat svoje pare da ti raspolazes sa njima kako hoces je ravno ludilu.
ljudi su ostali unekim drugim vremenima
Trebalo je dovesti Pericu Ognjenovica za trenera..covjek dovede bruku spanaca.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Obzirom na Slatin intervju, kako je moguce onda da su skupstinari dopustili ovo? Hajd sto nije davao svoj novac i djelovao kao “strateski partner” nego je i nagomilao dugove (neki nisu dobili platu od marta, nije htio da placa doprinose itd itd) - zasto na posljednjoj sjednici se daje Mirvicu povjerenje i glasaju da bude predsjednik UO kao prelazno rjesenje do usvajanja statuta? Jel se predocilo neko poslovanje dok je on tu od decembra 2025? Ko koga zahebaje ovdje? Kako vas nije stid?
Svi pošteni, niko nije kriv
- Lokomotifa
- Kontakt:
Slato kaže da mu je Mirvić rekao da isplati plate, ali ne doprinose, Slato ga nije poslušao jer bi time bio ugrožen reprogram sa Poreznom.
Pa isti modus operandi kao kod Ismira u Sarajevu, plate na ruke, preko aplikacija, samo ne u skladu sa zakonima ove države.
Dobro je gore neko napisao, skupštinari koji su ovo ispregovarali persona non grata na Grbavici.
Pa isti modus operandi kao kod Ismira u Sarajevu, plate na ruke, preko aplikacija, samo ne u skladu sa zakonima ove države.
Dobro je gore neko napisao, skupštinari koji su ovo ispregovarali persona non grata na Grbavici.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Kojom imovinom je mislio garantovat za taj veliki kredit?Blue1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:42Kojom imovinom Bog ti dao, pod hipotekom sve nema nas cuko za sta ujestMukiBek je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:51A tebi je normalno npr da on statutom svoje ulaganje pokrije imovinom? To ti je ok? A ne kroz transfere, karte, prihode?VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:49
izgleda da je raji potpuno normalno da neko "donira" cenera miliona
ljudi su ostali unekim drugim vremenima
Ovaj mali kaze 3,75. Cime?
Dakle, nije pod hipotekom.
AMAR OSIM
Slato nas preposteni.
Imamo sada dvije verzije price. Jednu Saninovu, jednu Slatinu.
Skupština mora biti uzivo da svi vidimo sta nam se dešava sa Klubom.
Imamo sada dvije verzije price. Jednu Saninovu, jednu Slatinu.
Skupština mora biti uzivo da svi vidimo sta nam se dešava sa Klubom.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Ne znaju Amerikanci sta su doprinosi oni sami sebi uplacuju penziono i zdrastveno .Lokomotifa je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:59Slato kaže da mu je Mirvić rekao da isplati plate, ali ne doprinose, Slato ga nije poslušao jer bi time bio ugrožen reprogram sa Poreznom.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Slato u početku teksta rekao da nije bio legalan i da nije mogao potpisivati, a onda kasnije kaze da je dao ostavku jer nije htio da potpise 
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 03 jul 2026, 18:46, ukupno mijenjano 4 puta.
Fali informacija oko predstavljanja stvari: u decembru strateski partner se predstavio kao osoba koja ce potpomagati klub samo u sportskom segmentu i koji ce svoju zaradu uzimati iskljucivo iz sportskog segmenta. Da bi Mirvic sam u zadnjem intervju, a danas i Slato potvrdili da je on bio najobicniji kreditor.
- MisterBlue
- Kontakt:
Evo rekao vam je Slato koliko smo dužni sve ukupno 3.5 miliona KM plate, dobavljači, režije i slično i 2.7 miliona KM poreza. Dakle naš Klub je zadužen nešto jače od 6 miliona KM. Budimo realni za ozbiljnog investitora to su smiješne pare pa ljudi moji sad da dovedeš nekog arapa i kažeš mu preuzimaš Klub koji je u minusu 3.5 miliona € on bi se nasmijao i poravnao račune. Mislio sam da je puno veći dug ali nije. Ovaj dug od 3.5 miliona mi je gori nego ovaj prema poreznoj. Jer očigledno da su se davale plate i pružalo se duže nego što je dug krevet i dublje nego što imaš u džepu. Neracionalno se trošilo, neskladno sa budžetom.
-
HugoSancez
- Kontakt:
Čuo sam da je navodno htio garantovati svojom ličnom imovinom. Iskreno ne vjerujem u to, jer ne bi bilo razloga da se odbije taj kredit.
Željezničar.