Premijer liga BiH - aktuelno
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad smo u minusu 3,5 miliona, na plate i prema dobavljačima, mimo poreza. Kasni se dvije i po plate, nekima nisu ni za mart izmirene i tako dalje. To ga se nije doticalo. On je doveo igrače tipa Galčeva, Nastića, Pejića, Huskovića. On je doveo najskuplje igrače našeg kluba. Imamo bivšeg trenera Slavišu Stojanovića koji će primati platu do augusta, prema sporazumu” – istakao je on.
4 miliona da dođeš na nulu i nastaviš redovno dalje plaćati. Nemoguća misija. Nema šanse da ijedan igrač dođe u Želju u ovom prelaznom roku. Može neko ko traži promociju u wwin ligi i ko će igrati besplatno...
4 miliona da dođeš na nulu i nastaviš redovno dalje plaćati. Nemoguća misija. Nema šanse da ijedan igrač dođe u Želju u ovom prelaznom roku. Može neko ko traži promociju u wwin ligi i ko će igrati besplatno...
BRATSTVO GRAČANiCA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cuj trazio da dignu kredit 4 miliona
I to da bi dosli na nulu
Po onom Skobicu trebaju dat ime zapadne tribine i to nove ako je nekada naprave.Sta uradi lik za pola godine ovo je najveca ubleha u historiji bh fudbala uz one turke iz Celika
Po onom Skobicu trebaju dat ime zapadne tribine i to nove ako je nekada naprave.Sta uradi lik za pola godine ovo je najveca ubleha u historiji bh fudbala uz one turke iz Celika
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To kad se prenese u sljedecu godinu bude poslovanje u plusu od par miliona i tjt. Financijski majstori sa grbavice
A ovi što ih sad plaćaju preskupi, još neće da raskinu ugovorMarokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:37Sad smo u minusu 3,5 miliona, na plate i prema dobavljačima, mimo poreza. Kasni se dvije i po plate, nekima nisu ni za mart izmirene i tako dalje. To ga se nije doticalo. On je doveo igrače tipa Galčeva, Nastića, Pejića, Huskovića. On je doveo najskuplje igrače našeg kluba. Imamo bivšeg trenera Slavišu Stojanovića koji će primati platu do augusta, prema sporazumu” – istakao je on.
Znači ako kroz 1-2 mjeseca ne nađu opciju, gotovo...
HugoSancez je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:37Ja mislim da smo prebrzo prešli preko činjenice da je lik rođeni brat predsjednika dušmana… Peta kolona 100%.
- FKS -
Ma hoce na njega da svale sve, godinama oni svi u upravi su ovo napravili, lahko je mrvaha otkriviti za nesto sto nije uradio da im on cisti dugove
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sasvim logičan slijed je grbavicu preimenovati u HDZ teatar Vedrana Škobića, najvećeg spasioca kluba u 21. stoljeću.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Pa nije Sanin mogao za 6 mjeseci napraviti dug 3,5 miliona
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ćekaj sad malo, zar nisu željezničari u decembru prošle godine svakog skupštinara proglašavali najvećim neprijateljem kluba ako ne glasa za Mirvića.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Kontaktirali su valjda nase, raspitivali se o mogucim posudbama.
Ako je istina, Ja bi njima poslao sve na koje mi ne racunamo, dobro je to i za nas.
Njegovo NE ,napravilo ga je legendomErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:54Sasvim logičan slijed je grbavicu preimenovati u HDZ teatar Vedrana Škobića, najvećeg spasioca kluba u 21. stoljeću.
-
primussucks
- Kontakt:
Ja fino rekoh da se opraštaju do jeseni od svega..Bogami Ce biti i ranije..
- prisonbreak
- Kontakt:
Trazi se mnogo igraca, nudi se mnogo igraca, lupaju se cifre, a realno kod vas na klupi ima jako dobrih rjesenja sto bi nama vamjalo a i vama, ako je uopste u istina.
Racionalnk trosimo za razliku od nekih.
Racionalnk trosimo za razliku od nekih.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nije im ovaj dug napravio Mirvić, povećao se jest, ali 80% duga mimo poreznog koji imaju, je napravljen prije njega od prethodnika. Nije im on kriv za taj problem. Jedan od razloga što neće da bude više tamo je što su htjeli da on to izmiri, sve se zatašaka i pokrije i da krenu od nule. Al u khurcu. Odyebo ih lik samo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pozz momci, ima li ko onaj patch na FC26 za našu ligu?
Admini ne znam je li ovo dozvoljeno, halalite.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Combattente87
- Kontakt:
Piši mi u PP...Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:26Pozz momci, ima li ko onaj patch na FC26 za našu ligu?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 17 gostiju.

.png)