FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja za nikog nikad nisam napisao da je bot ali ja ne znam kakav je tvoj odnos sa Mirvicem frajer te skoro ugasio i to jos na njegovoj strani . Ako hoces da ti ga Mirvic pristavi eno klub na kosevu imaju svog Mirvica koji je alfa i omega kluba.Anpa je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:11Fali informacija oko predstavljanja stvari: u decembru strateski partner se predstavio kao osoba koja ce potpomagati klub samo u sportskom segmentu i koji ce svoju zaradu uzimati iskljucivo iz sportskog segmenta. Da bi Mirvic sam u zadnjem intervju, a danas i Slato potvrdili da je on bio najobicniji kreditor.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Nista ostalo nam je jos samo da vidimo sa Zulom da dignemo kod nekog hitnotekarni kredit...
Pristavim ti ga staroj jel moze tako? Do javnog poziva nisam ni znao ko je, ko i vecina ljudi ovde. Prvo moras naucit tumaciti rijeci. Ne branim nikoga, uvalio nas je u kanal s ovim odugovlacenjem, al samo udji na clanke u decembru i njegova pozicija u ovoj saradnji je tacno etiketirana kao “strateski partner” a ne kreditor. Porukom iznad sam htio potencirat da se puno mulja i kako je moguce da se na sjednici skupstine 26.12 pristalo da on daje pare i da te poslije drzi za muda kako hoce, jer tako nije bio predstavljen, cak ni na nasoj stranici, u decembru.Pact1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:17Ja za nikog nikad nisam napisao da je bot ali ja ne znam kakav je tvoj odnos sa Mirvicem frajer te skoro ugasio i to jos na njegovoj strani . Ako hoces da ti ga Mirvic pristavi eno klub na kosevu imaju svog Mirvica koji je alfa i omega kluba.Anpa je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:11Fali informacija oko predstavljanja stvari: u decembru strateski partner se predstavio kao osoba koja ce potpomagati klub samo u sportskom segmentu i koji ce svoju zaradu uzimati iskljucivo iz sportskog segmenta. Da bi Mirvic sam u zadnjem intervju, a danas i Slato potvrdili da je on bio najobicniji kreditor.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
- MisterBlue
- Kontakt:
Je li ima biznismena, bogatih Željovaca koji bi voljeli da pomognu ovaj Klub? Zašto se ne napravi Plava noć, nek dođe 100 biznismena to je po 35 hiljada KM da svaki dadne i nek se vrati dug prema dobavljačima igračima i slično. Za tih 35 hiljada ti biznismeni bi platili sebi dvogodišnje sponzorstvo gdje bi po čitavom stadionu bili natpisi firmi tih sponzora.
Pa ima i nas bolesnika navijača koji bi od usta odvajali da se dugovi izmire ali da se dovedu ljudi koji će transparentno raditi a ne da dolaze tetići, badže, amidžići, sestrići i ostali ko da je njihova privatna prčija i da razjebu sve ovo.
Jel vakat da uzmemo mi navijači Klub u svoje ruke, ima među običnim navijačima iskrenih i sposobnih ljudi koji bi znali raditi. Treba nam 10 ljudi ko što je Dino Pekić, da su tu i dan I noć svima dostupni, na usluzi Klubu, koji ne uzimaju platu od Kluba i koji dovode sponzore u klub.
Pa ima i nas bolesnika navijača koji bi od usta odvajali da se dugovi izmire ali da se dovedu ljudi koji će transparentno raditi a ne da dolaze tetići, badže, amidžići, sestrići i ostali ko da je njihova privatna prčija i da razjebu sve ovo.
Jel vakat da uzmemo mi navijači Klub u svoje ruke, ima među običnim navijačima iskrenih i sposobnih ljudi koji bi znali raditi. Treba nam 10 ljudi ko što je Dino Pekić, da su tu i dan I noć svima dostupni, na usluzi Klubu, koji ne uzimaju platu od Kluba i koji dovode sponzore u klub.
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Može pitanje? , naručio sam novi domaći dres i nisam čekirao sponzore zanima me hoće li doći sa kladionicom na prsima ili neće jer sam nekako htjeo clean dress bez sponzora?
-
Marokanci58
- Kontakt:
Koliko ti imas godina sine?MisterBlue je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:12Evo rekao vam je Slato koliko smo dužni sve ukupno 3.5 miliona KM plate, dobavljači, režije i slično i 2.7 miliona KM poreza. Dakle naš Klub je zadužen nešto jače od 6 miliona KM. Budimo realni za ozbiljnog investitora to su smiješne pare pa ljudi moji sad da dovedeš nekog arapa i kažeš mu preuzimaš Klub koji je u minusu 3.5 miliona € on bi se nasmijao i poravnao račune. Mislio sam da je puno veći dug ali nije. Ovaj dug od 3.5 miliona mi je gori nego ovaj prema poreznoj. Jer očigledno da su se davale plate i pružalo se duže nego što je dug krevet i dublje nego što imaš u džepu. Neracionalno se trošilo, neskladno sa budžetom.
Znas li sta je kratkoročna a dugoročna obaveza?
Ko će plaćati tekuće obaveze sve da sada sleti sa neba 4 miliona KM?
Znaš li koliko si dužan sada Saninu?
Čim se iole smiri situacija isti će potraživati svoje...uzeo vas lopatom. I sve nas prevario.
Imate sreće samo što su izbori u oktobru pa vam poreska neće zaplijeniti pomoćni jer je propao reprogram koji se ne plaća od marta. Poslije oktobra kuku lele.
Ja sam vam pisao spašavakte opstanak kluba nije bitno koja liga.
I da najveći krivci su svi navijači Želje koji su tražili bilo kakvog investitora po bilo koju cijenu a onaj ko je rekao bilo šta protiv bio je smrtni neprijatelj Želje a ustvari svi ste na kraju ispali smrtni neprijatelji Želje jer ste ratno okruženje napravili da uvedete bilo koga u klub da donese milione da se možete tući sa Borcem, Sarajevom...
Evo još jednom spašavajte klub nije bitno uopšte koja liga se igra. Žao mi je Želje, ja sam patriota i borac i kada se probosanski klubovi i snage gase teško mi pada. Dok sa druge strane moram gledati ustaše iz Mostara i četnike iz BL kako na osvajanju titula i finalu Kupa divljaju na našu himnu i državu Bosnu.
BRATSTVO GRAČANiCA
Dobit ces dres s glavom Mirvica i mozda neki američki bivol ujedno na drugoj straniBosnianLevi je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:32Može pitanje? , naručio sam novi domaći dres i nisam čekirao sponzore zanima me hoće li doći sa kladionicom na prsima ili neće jer sam nekako htjeo clean dress bez sponzora?
-
Zeljoo1921
- Kontakt:
Dolazi s w-winom jer oni tako zahtjevaju kao generalni sponzorBosnianLevi je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:32Može pitanje? , naručio sam novi domaći dres i nisam čekirao sponzore zanima me hoće li doći sa kladionicom na prsima ili neće jer sam nekako htjeo clean dress bez sponzora?
I gledat ces do daljneg, Vicu ni Tito vise ne moze istjerat iz saveza. Borac ce bit najtrofejniji klub u drzavi i s tim se moramo pomiriti. Bez politike iza kluba ili ludih para koje smo vidili u Mirvicu mozemo zaboraviti titulu,kup pa mozda i evropu. Nama ostaje da se koprcamo iz sezone u sezonu da nas prcaju kone jer imaju koji milion vise pa mogu priustit Ljaljica. Drago mi je da ste bili u pravu svi vi koji ste srali po investitoru, sad okupljaj Misimovice, Osime, Badzake, Brkovice... Da nam pomazu, ili da otvorimo SOS broj?Marokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:36Koliko ti imas godina sine?MisterBlue je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:12Evo rekao vam je Slato koliko smo dužni sve ukupno 3.5 miliona KM plate, dobavljači, režije i slično i 2.7 miliona KM poreza. Dakle naš Klub je zadužen nešto jače od 6 miliona KM. Budimo realni za ozbiljnog investitora to su smiješne pare pa ljudi moji sad da dovedeš nekog arapa i kažeš mu preuzimaš Klub koji je u minusu 3.5 miliona € on bi se nasmijao i poravnao račune. Mislio sam da je puno veći dug ali nije. Ovaj dug od 3.5 miliona mi je gori nego ovaj prema poreznoj. Jer očigledno da su se davale plate i pružalo se duže nego što je dug krevet i dublje nego što imaš u džepu. Neracionalno se trošilo, neskladno sa budžetom.
Čim se iole smiri situacija isti će potraživati svoje...uzeo vas lopatom. I sve nas prevario.
Imate sreće samo što su izbori u oktobru pa vam poreska neće zaplijeniti pomoćni jer je propao reprogram koji se ne plaća od marta. Poslije oktobra kuku lele.
I da najveći krivci su svi navijači Želje koji su tražili bilo kakvog investitora po bilo koju cijenu a onaj ko je rekao bilo šta protiv bio je smrtni neprijatelj Želje a ustvari svi ste na kraju ispali smrtni neprijatelji Želje jer ste ratno okruženje napravili da uvedete bilo koga u klub da donese milione da se možete tući sa Borcem, Sarajevom...
Evo još jednom spašavajte klub nije bitno uopšte koja liga se igra. Žao mi je Želje, ja sam patriota i borac i kada se probosanski klubovi i snage gase teško mi pada. Dok sa druge strane moram gledati ustaše iz Mostara i četnike iz BL kako na osvajanju titula i finalu Kupa divljaju na našu himnu i državu Bosnu.
Ali kad dodje neka 2033 20 godina nakon zadnje titule napokon Vico van saveza i ako napokon osvojimo titulu bit ce vrijednija nego sve titule borca i svaku titulu sto bi osvojili sa bilo kakvim investitorom .Blue1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:46I gledat ces do daljneg, Vicu ni Tito vise ne moze istjerat iz saveza. Borac ce bit najtrofejniji klub u drzavi i s tim se moramo pomiriti. Bez politike iza kluba ili ludih para koje smo vidili u Mirvicu mozemo zaboraviti titulu,kup pa mozda i evropu. Nama ostaje da se koprcamo iz sezone u sezonu da nas prcaju kone jer imaju koji milion vise pa mogu priustit Ljaljica. Drago mi je da ste bili u pravu svi vi koji ste srali po investitoru, sad okupljaj Misimovice, Osime, Badzake, Brkovice... Da nam pomazu, ili da otvorimo SOS broj?Marokanci58 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:36Koliko ti imas godina sine?MisterBlue je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:12Evo rekao vam je Slato koliko smo dužni sve ukupno 3.5 miliona KM plate, dobavljači, režije i slično i 2.7 miliona KM poreza. Dakle naš Klub je zadužen nešto jače od 6 miliona KM. Budimo realni za ozbiljnog investitora to su smiješne pare pa ljudi moji sad da dovedeš nekog arapa i kažeš mu preuzimaš Klub koji je u minusu 3.5 miliona € on bi se nasmijao i poravnao račune. Mislio sam da je puno veći dug ali nije. Ovaj dug od 3.5 miliona mi je gori nego ovaj prema poreznoj. Jer očigledno da su se davale plate i pružalo se duže nego što je dug krevet i dublje nego što imaš u džepu. Neracionalno se trošilo, neskladno sa budžetom.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Eh sad ko je dovoljno lud ili hrabar preuzet klub u ovom trenutku, imal takav?
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Spasili nam klub isti oni koje smo pljuvali i na noz docekali Skobic Slato Prelec Maric. Vise nam oni dobra pozeljeli od nasih "Zeljovaca"... Hvala momci!
-
Helemnejse
- Kontakt:
Kaze mirvic poklo je bivole sad se moze posvetiti zelji
Nas nije zajebo samo ko nije pokuso
3 miliona duga, mislio sam da ima 30 miliona duga
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kauboju zabraniti prilazak stadionu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- MisterBlue
- Kontakt:
Kad bi tune badže adžemi badžaci ibrišimovići sestrići tetići kumovi jarani legende i ratnici kluba vratili u Klub 10% koliko su izmuzli mi bi otišli na nulu bez problema. Svaki mjesec trebaju da podnesu izvještaj navijačima šta su za taj mjesec uradili u Klubu koliko su para potrošili a koliko zbavili/zaradili.
A inače kad je bio investitor, strateški partner i predsjednik skupštine puškom ga nisi mogo otjerat sa stadiona. Zamisli najvaznija si faca a nisi obiso gradiliste tribine
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, LukavacBHF i 43 gosta.