Hahah, nisamfanatik19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:52Biće da si i ti odnekud iz Hercegvine il jos bolje Mostara dok ovako raspolazes informacijamaCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:48Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčićaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:33ma ona Leila mu radi o glavi, nema drugog objasnjenja, decko je labilan![]()
P.S.- bivsa bivseg Velezovog igraca, mislimo li na isto?![]()
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
E moj Esmire nije ti lako 
Haman prolazi ko brat Saibara
I njega je hanuma ostavila jer nije dovoljno zarađivao pa fa zvala posle potpisa za Bajern. Ona je doduše blok popila
Haman prolazi ko brat Saibara
I njega je hanuma ostavila jer nije dovoljno zarađivao pa fa zvala posle potpisa za Bajern. Ona je doduše blok popila
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jbte se sad me kopka ko jeCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:49Hahah, nisamfanatik19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:52Biće da si i ti odnekud iz Hercegvine il jos bolje Mostara dok ovako raspolazes informacijamaCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:48
Leila je bivša odavno, po svemu sudeći sad mu o glavi radi jedna iz Mostara, poznata po ganjanju fudbalerčića![]()
P.S.- bivsa bivseg Velezovog igraca, mislimo li na isto?![]()
Nego sam na utakmici na Koševu sjedio do njegovog brata koji je bio s njom, pa sam tako povezao da je u vezi s Esmirom garant. Mislimo na isto
![]()
Nema smisla posmatrat samo tu utakmicu s Italijom kad su imali igraca manje i borili se za goli zivot. Imao je svo vrijeme svijeta da se namjesta na lijevu nogu i pravi visak po strani. Mi moramo nauciti da dodjemo u situaciju da nam krilu pomaze bek a ne da mora sam driblat 2-3 igraca svaki put kad primi loptu.Wolffire je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:22Utakmica protiv Italija je bila vrhunska. To svi zaboravljaju. Ovo ostalo kako je isla koja utakmica vise tako ga je manje bilo. Da li ga je pritisak pojeo ili stvarno je dotakao svoj plafon vidjet cemo u narednoj sezoni.
Ja vjerujem i dalje da ce on biti jedno od najboljih krila ikada u reprezentaciji. Ne racunam Kerima u to. Razlika je vec ocigledna izmedju njih dvojice.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Esmire ne cini greske drugih. Samo odyebi Leilu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam za. I da Hercegovinu zaobidje u širokom luku. Znam sta pricam
Ovo na prvenstvu ne izgleda obećavajuće, ni najmanje. U duelu preslab, prodori tanko, pa čak i centaršutevi tanko.
Nadam se da je bilo do pritiska, ono što je odigrao govori da nije ovaj nivo fudbala.
Nadam se da je bilo do pritiska, ono što je odigrao govori da nije ovaj nivo fudbala.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kofole vraca se u Ameriku, njegova drzava, odveo nas na SP s onim penalom i na kraju kao da nije ni igrao SP. Nula.
Imao je jedan sut protiv Kanade, slicna situacija kao protiv Rumuna kuci ali nije pogodio gol, ostalo sve sto je igrao odma vracao nazad loptu kad mu je dosla. Nazalost ali ovo mu je bas bila sansa da se dokaze i dobro proda.
Imao je jedan sut protiv Kanade, slicna situacija kao protiv Rumuna kuci ali nije pogodio gol, ostalo sve sto je igrao odma vracao nazad loptu kad mu je dosla. Nazalost ali ovo mu je bas bila sansa da se dokaze i dobro proda.
Ne znam sta se kritikuje decko. Jedini uz Alajbegovica i Mahmica da ima on nesto mangupsko u igranju fudbala. Isto tako i znanje. Zbog ovakvih se dolazilo na utakmice prije. Moze li biti bolji moze, ali je bolji i interesantniji i potentniji igrac od svih ostalih koji igraju i sviju koji sjede na klupi, osim ove gore dvojice.Iako i Mahmic se jos mora dokazati
Zadnja izmjena: krkacina, dana/u 03 jul 2026, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Slazem se. Mahmic se dokazao vec i sa tim dijelom se ne slazem da treba da se dokazuje. Al uz Kerima, Mahmica i Tarika Esmir je jedini koji ima ono nesto. Meni uopste nije bio los. Nije on kriv sto je sam morao držati stranu. Pritom pogotovo protiv Amerike je bas pokusavao. Cak probao i stranu zamjeniti da kombiniuje sa Kerimom. Treba momke podrzati. Drugo je sto mi očekujemo da preko noci svi postanu Lamine Yamal. Oh Wait. Isti taj Yamal juce nista napravio nije protiv Austrije.krkacina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:18Ne znam sta se kritikuje decko. Jedini uz Alajbegovica i Mahmica da ima on nesto mangupsko u igranju fudbala. Isto tako i znanje. Zbog ovakvih se dolazilo na utakmice prije. Moze li biti bolji moze, ali je bolji i interesantniji i potentniji igrac od svih ostalih koji igraju i sviju koji sjede na klupi, osim ove gore dvojice.Iako i Mahmic se jos mora dokazati
Tako je. Apsolutno te momke podrzati. Osjetljivi su oni i na ove komentare po forumima. Nije to u Bosni odraslo da je naviklo na kritike i podapinjanja cim se malo izdignes iznad u bilo cemu. Mislim da je mali dragulj i da ce vrijeme to pokazati. Ja gledam utakmice naravno jer volim Bosnu, ali njih trojica su mi tu najinteresantiji. Osim toga, slusam Hrvate i njihove komentatore, rekil su za Kerima i za njega da Hrvatska trenutno nema takve potentne mlade igrace.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Samo neznalice koji su svratili ovdje za vrijeme sp mogu kritikovati Esmira
Normalno. Djeca su to. Treba ohanuti malo sa kritikama i podrzati momkekrkacina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:30Tako je. Apsolutno te momke podrzati. Osjetljivi su oni i na ove komentare po forumima. Nije to u Bosni odraslo da je naviklo na kritike i podapinjanja cim se malo izdignes iznad u bilo cemu. Mislim da je mali dragulj i da ce vrijeme to pokazati. Ja gledam utakmice naravno jer volim Bosnu, ali njih trojica su mi tu najinteresantiji. Osim toga, slusam Hrvate i njihove komentatore, rekil su za Kerima i za njega da Hrvatska trenutno nema takve potentne mlade igrace.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jedino ako Baturinu, Sucica i Vuskovica izostavis sa spiska.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Ajdin Hasic je također ozbiljan talenat, šteta zbog povrede one. Ali 24 godine tek, nadam se da će pojačati konkurenciju u veznom redu
Vjerovatno je mislio na krilne napadace. Tanki su Hrvati u napadu skroz.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:59Jedino ako Baturinu, Sucica i Vuskovica izostavis sa spiska.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
SamoTi4000
- Kontakt:
On mora nači klub u kojem će igrati i gdje će potvrditi epitet talenta.
Nesto kontam da bi za njega bilo bolje da napravi jedan korak unazad, da bi dalje u karijeri profitirao. Djeluje mi da ga je ovaj boravak u PSVu malo unazadio na nacin da nema vise one sigurnosti, samopouzdanja u napadu. Tu su i dalje oni njegovi trikovi, potezi ali nema hrabrosti da krene dalje, vecinom su to pasovi nazad i prvom do sebe. Da ne bude sve negativno vezano za PSV, djeluje mi fizicki jaci nego ranije, i definitivno je defanzivno odgovorniji, neke principe igre u odbrani je bas savladao. Ne znam opet, mozda i u PSVu budu kakve promjene, te uz njegov predan rad bi se moglo poklopiti da bude blize startnih 11. Ima li kakve sanse da onaj Rumun ode negdje?SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:54On mora nači klub u kojem će igrati i gdje će potvrditi epitet talenta.
nek on ostaje u PSV treba da se nametne i da popravi igru, a ne da odma promijeni klub. ima on jos do 23ce da se poigra. vidis sta se desilo s tahirovicem. otisao iz rima. ajax te sezone propao, odma pritisak i kritike, i drugu sezonu komplet nije igrao. haj to nadoknadi. PSV je odlican za mlade igrace.
Njegov najveći problem je što trenutno nema utakmica u nogama. Ako treba, neka ide negdje na posudbu na godinu dana, može i Eredivisie.SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:54On mora nači klub u kojem će igrati i gdje će potvrditi epitet talenta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlphonseKauders, Cwirek, General505, HariTz, invincible1921, MiranGlasnic, trunks1946 i 49 gostiju.