RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
https://****.ba/bh-sport/hoce- ... lco1hnVpvg
Pa dragi Rahimici (Admire i Ibro) hoce li biti nekih pozitivnih pomaka na ovu temu ili ćemo nakon prvog pretkola ponovo izgubiti sve šanse u Evropi.
Pa dragi Rahimici (Admire i Ibro) hoce li biti nekih pozitivnih pomaka na ovu temu ili ćemo nakon prvog pretkola ponovo izgubiti sve šanse u Evropi.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Nije do Ibre uopste. Svu fakturu ispostaviti UO. Kako je moguce da se fifina kazna desi pred Evropu? Kako to da nisu znali za taj dug prema tom igracu? Ko vodi administraciju tamo? Boze sacuvajsalmy je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:14https://****.ba/bh-sport/hoce-li-velez-izgubiti-trku-sa-vremenom/?fbclid=IwVERDUASvomRleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR71i1-ooGKNTLYaE0IWmWrvBT7WSMgzyyIutYYvvgIhc4okSXRqJLzKK5T9UQ_aem_pClLkdZ7lJLylco1hnVpvg
Svake godine se najavljuju ozbiljni pomaci, a na kraju ispade da je u pitanju običan populizam.
U nekim segmentima se jeste napredovalo, stadion se gradi ali brate uvijek neko njesra oko igračkog kadra.
Najavljuju se nekakvi napadi na titulu i svaki put na kraju te iste sezone se reže kadar i plate sa pričom kako to klub ne može iznjeti.
Ima li neko nekakav dugoročan plan da ga prezentuje i da ga se pridržava, ne treba nam napad na titulu samo daj stabilizujte klub i manite se populizma i uobičajenih floskula. Jel moguće da se ne možemo izdići iz blata i postaviti stvari na zdrave noge, očito je stvar mentaliteta nas samih
U nekim segmentima se jeste napredovalo, stadion se gradi ali brate uvijek neko njesra oko igračkog kadra.
Najavljuju se nekakvi napadi na titulu i svaki put na kraju te iste sezone se reže kadar i plate sa pričom kako to klub ne može iznjeti.
Ima li neko nekakav dugoročan plan da ga prezentuje i da ga se pridržava, ne treba nam napad na titulu samo daj stabilizujte klub i manite se populizma i uobičajenih floskula. Jel moguće da se ne možemo izdići iz blata i postaviti stvari na zdrave noge, očito je stvar mentaliteta nas samih
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Potvrđeno.VictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:01Prema novoj informaciji, utakmicu Velež - Milsami će prenositi MYTV.
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 13 jul 2026, 08:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne mogu se registrovati.VictoriasFikret je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:00Ipak bez Abidovića i ostalih![]()
Nemoj Milsami matere ti.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- el-fighter
- Kontakt:
Braćo, zna li neko nešto više oko ulaznica za večeras?
Hoće li se i gdje moći kupiti u Zenici pred utakmicu, za koje tribine, treba li ulaznica za dijete (4 godine)?
Dolazim sa ocem i sinom, prva mu utakmica pa da ne lutam dva sata po gradu.
Hoće li se i gdje moći kupiti u Zenici pred utakmicu, za koje tribine, treba li ulaznica za dijete (4 godine)?
Dolazim sa ocem i sinom, prva mu utakmica pa da ne lutam dva sata po gradu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sretno vam večeras. Ako Bog da da pobijedite recimo 2:0. 
Čestitke na prolazu od navijača Čelika.
Ako neko zna termin iduće utakmice na Bilinom polju i protivnika?
Maksuz dolazim dati podršku.
Ako neko zna termin iduće utakmice na Bilinom polju i protivnika?
Maksuz dolazim dati podršku.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Čestitke momci. Respekt 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.